فعلا همینه دوست عزیزنقل قول:
باید صبر کنیم هیچی معلوم نیست
اگه خیلی عجله داری برو اورج بزن یا 100 بده دانگل بخر بازی جدیدا رو بتونی بازی کنی
Printable View
فعلا همینه دوست عزیزنقل قول:
باید صبر کنیم هیچی معلوم نیست
اگه خیلی عجله داری برو اورج بزن یا 100 بده دانگل بخر بازی جدیدا رو بتونی بازی کنی
تا وقتی جیب مبارک جماعت حــکر پر نشه CFW نمیاد:13:
خیلی ممنون از راهنماییتون
به نظرتون من 100 بدم دانگل بهتره یا اینکه دستگامو بدم بره و بجاش xbox بگیرم؟؟؟؟
دانگل بازیا رو تا کی جواب میده؟؟؟ نحرمو دو هفته دیگه بازم یه ورژن جدید بیا
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه از اونموقع که ورژن دستگاهم رو کردم 3.55 ،دستگاه خیلی هنگ میکنه و چاره ای جز کشیدن از برق نداره ،چون وقتی هنگ میکنه دیگه هیچی کار نمیکنه (قبلا که 3.41 بود اصلا اینجور نمیشد)
و اینکه دیگه بازیای mortal kombat و little big planet رو هم دیگه نمیاره (این مشکل هم از موقعی که ورژن دستگاه رو آوردم بالا و شده 3.55 اینجوری میشه)
حلا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال اول رو تو بخش سوالات و راهنمایی های عمومی مطرح کنید..(فقط یه راهنمایی کوچولو کنم که با وضعیت فعلی برای کپی باز هاxboxبهتره )نقل قول:
چون دانگل با فریمویر کاری نداره و با استفاده از ebootهای مخصوص وstubاجرا میشه دقیقا معلوم نیست تا کی بازی هارو ساپورت کنه.تا زمانی که گروه بازی هارو بتونهfixکنه جواب میده.
شما از چهcfwای روی 3.55 استفاده میکنی؟
خیلی ممنون
من دادم مغازه دار واسم ورژن دستگاه رو آورد بالا ، خودم زیاد سردرنمیارم چی به چیه:(
فقط میدونم دارم با multiman بازیای کپی رو بازی میکنم
خوب از ورژن های خوبcfwاستفاده کن مثلrebugیاkmeaw.نقل قول:
توی پست اول اینجا کامل همه چیز رو توضیح دادم:
احتمالا با یهcfwنامناسب یا بد جیلبریک کرده
دوست عزیز اون آدرس که گفتی تووش توضیح دادم ، توی کدوم بخشه؟
cfw قبلی رو چطوری پاک کنم؟این rebug رو از کجا بیارم؟ چطوری نصیش کنم؟میشه راهنماییم کنید
خوبنقل قول:
آها لینک اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
آره خدایی بریم همین فیفا رو بگیریم الان برش میدارن از سایتا:31:همینم غنیمتهنقل قول:
اما من امید خاصی دارم به زودی -- میشه پلی 3
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
راستی بچه ها جدیدترین ورژن مولتی من چنده؟
یکی لینکشو میذاره
سلام کنسول پلی استیشن 3 من هنگ کرده وسط بازی و الان دیگه برنامه ها رو باز نمیکنه چه کنم
کمک کمک کمکنقل قول:
تعمیرات بیش روی برای psn
Start Time: 20 Jan, 2012 (Friday) 00:00 AM
End Time: 20 Jan, 2012 (Friday) 14:00 PM
Impact: During the maintenance, new registration of PSN will be suspended. PSN members may receive error message when logging in PlayStation®Network and using related services. Purhcase at PS Store will also be affected.
باز خوبه از قبل میگن
خوب چه بازی ای بوده؟نقل قول:
چه جور شد که هنگ کرد؟
پیغام آبدیتی چیزی نداد؟؟؟
--------------------------------------------------------
این آخرین ورژنه که برایcobraبهینه شده ولی روی کنسول هایی که cobraندارن هم جواب میده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
نیازی نیست xbox بخری فعلا این بازی رو درcom بازی کن تا برای ps3 بدون دانگل کپی خور بشه:40:
منم خودم این کارو کردم و منتظرم:10:
آقا امروز رفتم گرفتم:2::2:نقل قول:
خداییش به پای pes نمیرسه اصلا سلیقم به فیفا نمیخوره:31:ایشاالله هر چه سریعتر pes هم -- شه:41:
من به احتمال زیاد فردا می گیرمنقل قول:
[QUOTE=s.j-rez;6773770]خوب چه بازی ای بوده؟
چه جور شد که هنگ کرد؟
پیغام آبدیتی چیزی نداد؟؟؟
--------------------------------------------------------
این آخرین ورژنه که برایcobraبهینه شده ولی روی کنسول هایی که cobraندارن هم جواب میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE سلام شب خوش بازی اسیستان 3 پسرم بازی میکرده وسط بازی هنگ میکنه بعد کنسولو از دکمه پشت خاموش مدکنه بعد که روشن مدکنه فقط دایره میچرخه جلوی برنامه ها/قبلنم شده بود تو همین سایت راهشو پیدا کردم ولی الان یادم رفته وپیداشم نمیکنم
سلام
منم گرفتم ولی خدایی pesیه چیز دیگس
سلام دوستان
از ه-ک خبری نشد ؟؟؟
:2::2::2::2:
بابا یکی جواب منم بده:18::18::18::41:نقل قول:
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
[QUOTE=hadi53;6774353]بابا یکی جواب منم بده:2::2::2:نقل قول:
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
[QUOTE=hadi53;6776472]:2::2::2::2:
بابا یکی جواب منم بده:18::18::18::41:
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
جواب جواب جوابنقل قول:
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
[QUOTE=hadi53;6774353]جواب اینو ینی کسی بلد نیست:19::19::19::20::20::20:نقل قول:
نه رفیق خبری نشدنقل قول:
فقط Fifa12 رو هم رو 3.55 اجراکردند
گرفتم ریختم حال کردم :31:
خدایی هی میگن با نسخه PC یکی هست یکی هست کجاش یکیه. :دینقل قول:
اصلا یه دنیای دیگه داره تو کنسول. :8:
خیلی حرکت بازیکنا نرم تره انگار داری فوتبال واقعی نگاه میکنی.
بچه ها اخر این pes بهتره یا fifa بخصوص این اخری 12؟ pes 11 بد نبود ولی خوشم نیومد
فیفا مشکلی نداره مثا انچارتد نیس که هر بار یک pack میدادند برای فیکس و ...
الان انچارتد 3 راحت بازی میشه کرد هنگ و مشکل فریز و .. نداره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
از نظر من pes :18:
ولی هر کی یه نظری داره مثلا خود من با pes2010 خیلی بیشتر از بقیه ی pes ها حال کردم با این که pes های جدید خیلی با گرافیت ترند:10:
PES که هنوز نیومده.نقل قول:
فیفا هم مشکلی نداره سالم هست.
آنچارتد هم همون موقع ها یه پچ کامل واسش اومد که تمام مشکلاتش حل شده بود.
سلامنقل قول:
دوست عزیز جفت نسخه کنسولی و PC فیفا 12 از نظر گیم پلی و ... کاملا شبیه هم دیگر هستن! فقط در PC شما میتونین رزلوشن و AA رو افزایش بدین که در نسخه کنسولی این مورد امکان پذیر نیست.
البته نسخه PC بازی بعضی وقت ها افت فریم های مسخره ای براش پیش میاد که بدجور رو اعصابه!:31:
سلامنقل قول:
به نظر من که خیلی فرق دارن در ps3 هم از نظر گرافیکی بالا تره و هم با فرم بیشتری اجرا می شه البته این نظر منه ممکن ایراد از com من باشه :10:
ولی فکر نکنم چون سیستممو تازگیه ارتقا دادم:18:
:31:
سلامنقل قول:
گرافیک هر دو نسخه کاملا یکی هست! فقط توی PC همون AA و AF و Resolution هست که باعث برتری میشه!
فریم هم (اگر اون افت فریم های لحظه ای PC رو در نظر نگیریم!) در هر دو یکیه به جز زمان ریپلی ها که در PC اگه سیستمتون نسبتا خوب باشه با 60 فریم اجرا میشه ولی در کنسول ها با 30 فریم اجرا میشه!
دقیقا منم یه همچین حسی داشتم خیلی نرم تر بودنقل قول:
همان طور که شهاب جان توضیح دادند فزقی نمی کنه بستگی به PC داره که بیشتر ما ها PC مون در حد PS3 نیست
همون طور که دوستان گفتند PES که نیومدهنقل قول:
ولی از روی نسخه ی PC میشه فهمید که FIFA12 حرف نداره و PES خیلی ضعیف عمل کرده بود اینو من نمی گم حتی خود کسایی هم که PES بازی می کردن و اومدن Fifa12 رو بازی کردند گفتند که توی تاپیکش معلومه
U3 هم که دیگه مشکلی نداره :31:
مسئله جالب فقط و فقط اینه که این کنسول ها با تکنولوژی 5-6 سال پیش دارن اینجوری بازیها رو اجرا میکنن ولی برای اجرای همین بازیا رو PC باید قیمت گزافی پرداخت کرد.
به هر صورت به من که روی کنسول بیشتر چسبید تا PC. :11:
FIFA جزئیات بیشتری داره و PES گیم پلی بهتری .نقل قول:
البته من از PES 2011 خوشم نیومد یه طوریه ! قدیمیهاش رو بیشتر دوست دارم .
سلام پلی استیشن 3 رو چطور ریکاوری میکنن
من خودم تا پارسال pes بازي ميكيردم كه مشكلات زيادي داشت ولي از فيفا سرتر بود ولي امسال كه فيفا بازي كردم ديدم عالي شده و قابل قياس با Pes نيست اين بود كه حاضر شدم بيخيال 3.55 بشم و فيفا اريج خريدم الانم
راضيم :31:
سلامنقل قول:
دوست عزیز تازه هنوز خیلی از قابلیت های ps3 را رو نکردن :18:
یکی ازاونا که بزودی روش می کنن به احتمال زیاد بازی کردن بازی های ps2 مانندps1 و psp است:10:
سلام به تمام عزیزان میخواستم ببینم که مولتی من جدید مس که میگن تو راهه راست میگن یا نه
سلام.
این بازی Heavy fire Afghanistan که میهن دانلود گذتشته رو 3.55 اجرا میشه؟
حتما شده که گذاشته :31:
حالا بازیش چه جوریه ؟ :31:
والا نگرفتم هنوز چون مطمئن نبودم.
ولی دارم میگیرم الان فکر کنم 2 روز دیگه تموم شه اگه شبی 1 گیگ بگیرم.
حجمش 2.2 گیگه. :دی
ولی میترسم اجرا نشه و این 2 شب الکی حروم شه. :دی
سلامنقل قول:
تو این سایت که گفتی رفتم اون بایین قسمت نظر بچه ها نوشتن که رو کبی اجرا نمیشه و 3.7 میخاد و ایبوت و ... ندارد این بازی . تاریخ انتشار بازی جدیده . نمیتونم بگم 100 درصد من این طور دستم اومد که اجرا نمیشه. گفتم الکی دانلود نکی