سلام
لینک دانلود iXtreme LT برای دوستان علاقمند و حرفه ای:
و JungleFlasher v0.1.70:کد:http://rapidshare.com/files/338015727/LiteOn_iXtreme_LT.rar
کد:http://rapidshare.com/files/338015828/JungleFlasher_v0.1.70_Beta__85_.rar
سلام
لینک دانلود iXtreme LT برای دوستان علاقمند و حرفه ای:
و JungleFlasher v0.1.70:کد:http://rapidshare.com/files/338015727/LiteOn_iXtreme_LT.rar
کد:http://rapidshare.com/files/338015828/JungleFlasher_v0.1.70_Beta__85_.rar
کلا اگه خدا بخواد قراره یکی بخرم . تو ذوق ما نزن دیگه دلمون خوشه وسه خودمون:31:نقل قول:
الان دیگه همه دنبال وصل کردن دسته xbox360 به pc هستننقل قول:
ولی جواب سوالتو نمیدونم
دستگاه معتبری هست تو ebay واسه فروش از این این دستگاه ها زیادهنقل قول:
این توضیحاتش توی یه سایت فروشه:
محتوای مخفی: Max Shooter
please delete
دسته های ps2 را من دیدم که بهش وصل میشه اما کامپیوتر را نمیدونم ولی اونم به احتمال زیاد میشه بهش وصل کردنقل قول:
بله تائید میشه من چند وقت پیش یه ویدئو از همین وسیله دیدم که موس و کیبورد را بهش وصل کرده بودن و داشتن بازی میکردن بعدش هم دسته ps2 را بهش وصل کرد و با اون هم بازی کرد.نقل قول:
من خودم باهاش بازی کردم ، کار میکنه ولی اون طوری که ماوس و کیبورد واقعی هستند نیست .
به هر حال از دسته خود 360 واسه شخص اول بهتره .
اینم نظریهنقل قول:
ولی من به شخصه دقیق تر و راحت تر از کنترلر 360 برای بازی به خصوص fps ندیدم
اکثریت gamer ها هم همین نظر رو دارن
من بازی ها به خصوص shooter ها رو هم برای pc هم برای console میگیرم برای بررسی تخصصی
دوستان سوال راسته که LT جدید اومده؟
2)من الیتم رو با مشخصاتی که تو سایت نوشته بود مثل آمپر و ... چک کردم به نظر میرسه جاسپر هست و اینکه باید 2008 باشه چون رو جعبه اش عکس بازیه 007:quantom of solace هست وبعد شماره سریال دستگاه رو با چیزی که تو سایت خوندم چک کردم و فهمیدم درایوشم hitachi هست حالا میخوام بدونم با این مشخصات LT جدید اومده؟
ممنون
LT اومده فقط هم برای Lite-on هست فعلانقل قول:
درایو شما هم 90 درصد lite-on هست چون hitachi خیلی وقته دیگه تولید نمیشه
:10:نقل قول:
ولی من به شخصه دقیق تر و راحت تر از کنترلر 360 برای بازی به خصوص fps ندیدم
این رو قبول ندارم ، چون اگر درست بود رنگ و وارنگ ماوس ها و کیبورد های مخصوص بازی های شخص اول تولید نمیشد ، همه میرفتن با همون جوی پد بازی میکردند . بازی شخص اول برای ماوس طراحی شده نه جوی پد .نقل قول:
اکثریت gamer ها هم همین نظر رو دارن
منم کلا با شخص اول حال نمیکنم ، هر وقت بازی میکنم سر گیجه میگیرم . شخص سوم بهتره :11:نقل قول:
من بازی ها به خصوص shooter ها رو هم برای pc هم برای console میگیرم برای بررسی تخصصی
قاب جلو دستگاه رو دراوردم سیم زرد رو دیدم فهمیدم دستگاهم lite-on هست
من 1 ماه قبل به لایو وصل شدم بن نشدم ولی ممکنه از طرف ماکروسافت شناسایی شده باشم؟از کجا بفهمم ؟اگه فریم ور جدید رو بریزم مشکلی بیش نمیاد؟
خودم میتونم این کار رو کنم؟
وقتی فریم ور رو دانلود کردم بریزم رو فلش؟همانند داشبورد ارتقا بدم؟
دیگر اینکه من آخرین داشبورد رو ریختم 8955 ولی بازم وقتی MW2 میزارم نیاز به activator داره جریان چیه؟
حجم LT جدید جقدره؟مناز rapidshare نمیتونم دانلود کنم لینک دیگری نیست؟
ممنونم
یعنی دیگه به live وصل بشیم بن نمی شیم؟ من تازه کنسول خریدم و خیلی دوست دارم live بازی کنم لطفا راهنماییم کنیدنقل قول:
در صورتی بن نمیشید که با این اپدیت درایو(LT) برای اولین بار از لایو استفاده کنیدنقل قول:
اگر قبلا توی لایو نرفتید ، یا بن نشدید احتمال بن شدن با این فرمور و دشبورد فعلی خیلی کمه ، ولی اگر دشبورد جدید اومد صبر کنید ببینید موج بن شروع میشه یا نه ، چون آپدیت دشبورد رابطه مستقیم داره با بن شدن شما .نقل قول:
بالاخره من الان چی کار کنم؟ دوست ندارم ریسک کنم! شما پیشنهاد می کنید با این LT برم live یا نه؟ من ایکس باکس رو فقط واسه live گرفتم اگه بن بشم سکته رو زدم!!!!
من که خودم با دستگاه مد شده لایو نمیرم ، ولی با این گویا مشکلی نیست .نقل قول:
شما چاره ای جز این ندارین این مورد بن شدن با LT هم احتمالش خیلی کمه و این اسمش ریسک نیست.نقل قول:
سلام علیرضا جان !!نقل قول:
کجایی بابا !؟ رفتی حاجی حاجی مکه !! :31:
والا اگه منظورت MW 1 هست که خب کمتر از MW 2 واسط در میاد ولی چون تو ایران بازی های Original واسه 360 کم میاد
قیمت ها کولاکه ! البته من قیمت ندارم اینطوری میگن.
مبارک باشه عزیزنقل قول:
1-وقتی هارد رو در بیاری روی یکی از پیچ هاش پلمب شده با Label ماکروسافت هست کخ معلومه باز نشده و اصل هست.
Label هم باید به صورت 3D و 7 رنگ باشه.
2-آره , وصلش کن به PC و با PC اطلاعاتش رو بخون .
3-نه ربطی به هم نداره هیچ کدوم .
4-اگه منظورت پویا هست که خیلی پسر خوب و با فرهنگیه , ولی باز پیشنهاد میکنم از فتحی جنس بگیری چون فتحی خودش همه چی رو وارده .
هیچ فقط تنها مشکلش اینه که اگه برق قبل از رفتن نوسان داشته باشه دستگاهت حتما عیب پیدا میکنه.نقل قول:
تنها چارش هم یک محافظ برق مخصوص PC هست.
علی جان ممنون از لینکها ولی چون این فایلها واسه کنسول حیاتی هست نمیشه راحت همه جا Upload کرد یا از هر جایی DownLoadنقل قول:
کرد چون کوچکترین Viruse درایو رو Break میکنه .
برای همین Server Xbins راه اندازی شد تا این مشکل برای Wii و Xbox 360 حل بشه.
از اینجا میتونید آخرین ورژن Xbins رو دانلود کنید :
کد:www.360mods.net
دوستان یه نصیحته برادرانه بهتون میکنم
اگه به فروشگاه فتحی دسترسی دارید حتما تمام کار های خدماتی رو فقط به خودش بدید چون هم وارده و هم آدم درستیه.
بنده دیروز رفتم پیشش ,تعمیر کارش مشکل چشم داشت و نبود.مجبور شدم دستگاه رو بدم یکی دیگه کپی خور کنه.
بهش گفتم LT بریز گفت باشه , رفت اومد گفتم چی ریختی روش ! گفت آخرین ورژن کپی خور ! گفتم 1.7 !! گفت هنوز نیومده که !!
خدا شاهده گوشام صوت کشید , بعد مرتیکه بر میگرده به من میگه اگه مشکل داشت بیا من این Flash ram رو بهت میدم
که اطلاعات کپی توشه !! 300 هزار تومن پولشه !!!!!!
راستی LT برای درایو های BenQ هم در حال تکمیل هست .
سلام
بچه ها یه سوال داشتم!
اگه ما یه xbox هک شده داشته باشیم ( از همینا که کپی میخوره!) واسه رفتن به لایو از طریق قانونی راهی هست؟!
بزارید یه جور دیگه سوالمو بپرسم...
اگه با بازی ارجینال بریم لایو امکان داره بن بشیم؟!یا حتما" درایو دستگاه اینا رو عوض کرد؟!
ممنون، شاد باشید:40:
این LT که اومده میگن فقط واسه درایو های Lite on هتس 3 سوال داشتم :نقل قول:
1 ) Lite on چیه؟
2) از کجا بدونم مال منه Lite on هست یا نه؟ من یک ماهی میشه که کنسول خریدم
3) اگه مال مال من Lite on باشه چطوری این LT رو بریزم رو کنسولم؟
شما Lite Touch رو بریزی هیچ مشکلی دیگه برای لایو رفتن وجود نداره .. نه اصلا احتیاجی به عوض کردن درایو کنسول نیستش؛ فقط فرم ور آپگرید میشه.نقل قول:
شما باید طیق عکس زیر ببینی درایو دستگاهت چیه ( فیس پلیت قسمت جلوی کنسول رو جدا کن ):نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر لایت آن بود، باید کنسول رو ببررید براتون بریزن ... خودتون هم میتونید بریزید که به دردسرش نمی ارزه به نظرم.. هزینه هم حداکثر 12 تومنه.
موفق باشید
ممنوننقل قول:
اما من منظورتون رو از فیس پلیت دقیقا متوجه نشدم!!! چطوری باید این قسمت رو جدا کنم؟ مگه باز میشه؟
راستی کجا ببرم واسم بریزن؟؟ من که تو شهرمون جایی رو سراغ ندارم. نمیشه آموزش ریختنش رو بذارین؟ البته اگر زیاد سخت نباشه
منظور همون قاب جلوی کنسول هست که میتونید از زیر بازش کنید.نقل قول:
آموزش باز کردن Xbox 360 :
والا دیگه چون هزینه ی کپی خور کردن خیلی کم شده دیگه صرف نمیکنه که آدم وقتشو بزاره واسه این کار .
منم که کامپیوترم SATA نداره وگرنه الان همه ی آموزشها رو گذاشته بودم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=343995
LT یا همون Light Touch یک نوع نرم افزار(منظور درایور DVD-rom هست) جعل سند الکترونی هست که میتونه فایلهای دریافتی از دیسک رو با Source های امنیتینقل قول:
DVD اصلی تطابق بده که دیگه اینطوری Server های Microsoft قادر به شناسایی تخلف شما در LIVE نیست.
ممنون پیمان جان...نقل قول:
این Lite Touch که میگی برنامس؟! فقط ببریم این رو نصب کنیم دیگه درست میشه؟! بعد از نصبش بازی بازی ارجینال باشه یا کپی ها هم میشه؟!
ممنون، شاد باشید:40:
نه , همون Driver DVD-rom هست که با اصلش Replace میشه.نقل قول:
این iXtreme برای بازی کردن با دیسک های کپی ساخته شده دیگه نه با Original ! :31:
البته با دیسک های Original هم میشه بازی کرد.
سعید جون لینک دانلود (اموزش باز کردن قاب xbox 360) خرابه.نقل قول:
منظور همون قاب جلوی کنسول هست که میتونید از زیر بازش کنید.
آموزش باز کردن Xbox 360 :
والا دیگه چون هزینه ی کپی خور کردن خیلی کم شده دیگه صرف نمیکنه که آدم وقتشو بزاره واسه این کار .
منم که کامپیوترم SATA نداره وگرنه الان همه ی آموزشها رو گذاشته بودم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=343995
شهاب جان مطمئنی !؟نقل قول:
همین الان دوباره تست کردم سالم بود !
فکر کنم مشکل از ISP خودت باشه پسر , بعدا بری حله.
منم چک کردم خراب بود . میگه لینک بعد از 30 روز برداشته شده. لطفا مجدد آپلود کنیدنقل قول:
ضمنا یکی جواب منو نداد که چطوری باید LT رو بریزم رو کنسول ؟؟؟؟ آموزش قدم به قدم
دو تا درخواست داشتم:
1.قیمت لوازم جانبی های پست اول؟
2.از کجا داخل تهران می تونم wireless net adaptor ایکس باکسو پیدا کنم؟
عزیز من که با پیغام خصوصی جوابتونو دادم.نقل قول:
ممنون اما آدرسی که دادی پیدا نشد!!! اون مابین که خالی بود من نمی دونم آدرس چه سایتی رو بذارم. P30world رو که می نویسم نمیشه.نقل قول:
http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=22441
بچه ها چه دنيايي شده اين ايكس باكس حيف من فروختم الان ميخوام دوباره بخرم . خواستم بخرم همه اين درايور جديد ها روش نصبه يا بايد برم نكست جن نصب كنه ؟
سلام دوستان من زیاد وارد نیستم :13:
لطفا منو در مورد خرید xbox360 راهنمایی کنید...
بورد جسپر چیه ؟؟
اینکه وقتی میخام بخرم به چه چیزایی باید توجه کنم ؟؟
.
.
.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
شهاب جان من فکر کردم لینک خود تاپیک رو میگی !!نقل قول:
شرمنده, مثل اینکه مشکل پیدا کرده .تا عصری درستش میکنم.
ممنون
سعيد جان يه خورده درباره هارد ها توضيح ميدي؟
الان من بخوام دوباره بخرم با هارد lite on بگيرم كه LT روش نصب ميشه ؟ يا نه ؟ كلا بايد الان به چه چيزهايي توجه كنم
ميخوام اليت با برد جاسپر بگيرم
باید این مورد را از فروشنده بپرسیدنقل قول:
لینکی که براتون گذاشته بودم مربوط به سایت بازی سنتر بود که اموزش این اپدیت را به طور کامل توضیح داده بود اما از شانس شما دو روزی هست که به علت سو استفاده از مطالبی که مربوط به این اپدیت هست شده فقط افرادی که عضو پرنیوم هستن مینونن از این مطالب استفاده کنن. در هر صورت شما خیلی هم رو این اموزش حساب نکنید چون کاره سختیه شما بگردین تا یه جایی را برای انجام این اپدیت تو شهرتون پیدا کنید که به نظر من این خیلی به صرفه تره.نقل قول:
از زمان عزضه x360 ماکروسافت برای بهینه سازی سخت افزار کنسولش مادربوردهای دستگاهش را ارتقا میداد که این ارتقا بیشتر مربوط به کاهش دمای قطعات از جمله cpu و gpu بوده یکی از این مادربوردها که جدیدترین و البته بهترین مادر بورد این کنسول هست مادر بورد جاسپر هست.نقل قول:
شما در هنگام خرید اول از همه باید تشخیص بدید که مادر بورد دستگاه جاسپر هست برای این کار باید پبینید که پاور دستگاه چند واته اگر پاور 150 وات بود مادر بورد جاسپر هست
Xbox 360 به خاطر مشکلات سخت افزاری که داشته تا حالا 5 بار ویرایش شده .یعنی با تغییرات یکسری مسیر ها و قطعات ونقل قول:
کوچکتر کردن ساختمان آنها از 90nm به 45nm که تمام این ویرایش ها با نام های مختلفی مثل : Lunch,Zephyer ,Falcon,Xenon,Jasper که آخرین ورژن هم همین بورد Jasper هست .
1-اول از اینکه از جای مطمئن خرید کنید.
2-Serial Number های پشت دستگاه و Box رو با هم تطابق بدید.
3-Label پشت GamePad کنسول رو چک کنید که اصل باشه.
4-پشت هارد دستگاه یک Label روی یکی از پیچ خا خورده.اون رو هم چک کنید تا اصل باشه.
5-تاریخ کنسول باید 2009 به بعد باشه.هر چه به تاریخ روز نزدیک تر بهتر.
نه اکثرا نصب کردن.اگه از فتحی بگیری روش نصب شده هست.نقل قول:
چی شو میخوای عزیزم ؟نقل قول:
آره, البته دیگه الان همه LiteOn شده و LT رو هم اگه از جای مطمئنی مثل فتحی بگیری حتما روش نصب هست.Elite هم الان واقعا بهترین انتخاب هست پس معتلش نکن .قیمت هم توپ شده.
راستی نگران هیچ چیزش هم نباش.برو از فتحی بخر همه چیش هم اصله .
ببخشید اگه میشه در مورد 3و4 بیشتر توضیح بدید.
تایپکی سراغ ندارید که برم از تو اون توضیحاتو بخونم..
خیلی ممنون
ببخشید ولی کسی جواب نداد میخواستم بدونم LT جدید لینک دانلود دیگری نداره؟
ممنون