اینجا قبلا جوابشو دادم کاشکی یه سرچ میزدی:46:نقل قول:
موفق باشی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240802&highlight=%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85
Printable View
اینجا قبلا جوابشو دادم کاشکی یه سرچ میزدی:46:نقل قول:
موفق باشی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240802&highlight=%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85
سلام
امروز وقتی ویندوز بالا اومد ÷یام داد که کپچرم با موفقیت نصب شده
حالا برای استفادش کجا باید برم؟
نوشته بود Ready to use
ببخشید یه سوال دیگه
2 تا از درایو های من فرمت Fat32 دارن
میخام NTFS کنم
چطوری باید این کار را انجام بدم؟
ممنون
اولا در ویستا دیگه فرمت fat32 نمیشناسه یعنی دیگه درایو هات تو ویندوز نمیان اگه منظورت اینه که از یه ویندوز دیگه بکنینقل قول:
1-راه اول رو درایو راست کلیک کنی بزنی format بعد File system رو NTFS انتخاب کنی
اما خب اینجوری همه ی اطلاعاتتم پاک میشه
2-این راه اطلاعاتت پاک نمیشه
Run>>>cmd
اونجا بنویس
convert drive_letter: /fs:ntfs
مثلا اگر درایو E رو بخوای تغییر بدی مینویسی
convert E: /fs:ntfs
موفق باشی :46:
مثل قبل باید ازش استفاده کنی دیگه...یه برنامه کپچر setup میکنی بعد با نوع کارتت تنظیمش میکنینقل قول:
دوباره همون ارور را میده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی به من بگه این Administator's rights چیه؟:19:
1-کجا این ارور رو میده؟؟؟نقل قول:
2-اروره واسه اینه که شما administator right نداری...چند تا user داری؟
موقعی که به اینترنت وصل نباشم و برنامه ای را باز کنم که نیاز به اینترنت داشته باشه اون صفحه شماره گیر برای وصل شدن به اینترنت میاد، چه کار کنم که نیاد؟ vista home premium دارم
با سلام.... همه با گجت های ویستا آشنا هستید. من یه گجت خاص می خوام......... یه جا خوندم یه گجت هست که می تونیم shourtcut های خودمونو توش بزاریم .......... کسی اینو داره ؟
App Launcher v3.3.5.0
Launch applications from the sidebar by clicking the icons. Some features include... Easily change the backround. Add your own custom backgrounds. Add command line arguments to links. Drag/drop to recycle bin. Drag/drop to a folder to move or copy the item to the folder. View folders in flyouts. Drop an item on an icon and the item can open with that application. Show info below the icons like the name when over it or what happens if you drop the item you're dragging. Change icons for any item. Add dividers to the launcher to organize it. Select 3 or 4 icons per row. Keep them centered or aligned left. Opera bookmarks now viewable. Settings saved automatically and remembered when closed and reopened. Create an audio playlist. Click the icon in the folder flyout for a menu. Different profiles and tabs now possible. Click the profiles button for tabs. :edit: Fixed the problem with multiple tabs after
reboot. In the folder flyout click the icons for options! Thanks for all the feedback
.