امروز بعد از 1 ماه که وضعیت سرویس از تو پنل روی ارسال به مرکز مونده رفتم پیش رییس مرکز مخابراتی میگم الان 1 ماه از ثبت نام FTTH من میگذره پیمانکار نمیاد؟ میگه من مورد داشتم 1 سال طول کشیده :hmm: حالا راست گفت؟ یا یه چیزی گفت که دیگه پیگیری نکنم؟
Printable View
امروز بعد از 1 ماه که وضعیت سرویس از تو پنل روی ارسال به مرکز مونده رفتم پیش رییس مرکز مخابراتی میگم الان 1 ماه از ثبت نام FTTH من میگذره پیمانکار نمیاد؟ میگه من مورد داشتم 1 سال طول کشیده :hmm: حالا راست گفت؟ یا یه چیزی گفت که دیگه پیگیری نکنم؟
سلام.نقل قول:
ممنون که تجربیاتتون رو به اشتراک گذاشتین.
چنتا سوال داشتم ازتون
اول اینکه شما تمام هزینه کابل کشی رو برعهده گرفتین؟ یا فقط هزینه کابل کشی داخلی رو دادین؟
بعدش میدونین تا چند متری پست FAT میتونن تانوما بدن؟ چون فاصله ما ازش حدود 120 تا 150 متره.
باتوجه به هزینه ای که انجام دادین و سرعت و حجم دریافتی تون بنظرتون تانوما بهتره یا VDSL ؟
پیشاپیش ممنون از شما:»:»
اگه میشه ی عکس از optical information بزارنقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام. سیم کشی رو تا داخل واحد انجام میدن؟ نحوه سیم کشی چطور از روی کار هست یا از کنار این سیم های تلفن فعلی رد میکنن؟نقل قول:
سلام دوستان چندتا سوال داشتم
اولا فاصله من تا مخابرات حدودا 400 متر هست تهران هستم
داخل کوچه فیبرکشی شده
حالا اگه بخوام درخواست بدم چقدر زمان میبره تا راه اندازی و کابل کشی داخل خونه
اول باید برم مخابرات درخواست ftth بدم یا داخل سایت هم میشه ؟
دوستان پافشاری کنید که حتما سرعت آپلود و دانلود متقارن باشه چه فایده وقتی سرعت آپلود رو 16 قفل باشه حالا سرعت دانلود هرچقدر باشه این کانکشن فقط به درد فیلم دیدن و دانلود میخوره نه کارهای دیگه
سلام. بهتره که از طریق 2020 ثبت نام کنید از طریق سایت فقط کد رهگیری میدن اما از طریق 2020 شماره مجازی بهتون میدن که میتونین از ثبت نام تا نصب از تو پنل مخابرات مراحل رو پیگیری کنید.
سرعت متقارن باسه جاهایی هست که FAT نوری اکتیو باشه فکرکنم GPON سرعت متقارن نمیدهنقل قول:
من قبلا واسه تانوما یه خط تلفن گرفته بودم الان دیگه اونجا ساکن نیستم چطوری درخواست قطع تلفن ثابت رو بدم؟ قبلا شنیده بودم هزینه که اول واسه تلفن ثابت گرفته بودن رو دوباره بر میگردونن؟
دوستان از کجا بفهمم که فیبر نوری هست تو کوچه یا نه ؟ اگه نباشه و بخواییم چیکار باید کنیم ؟
- - - Updated - - -
دوستان از کجا بفهمم که فیبر نوری هست تو کوچه یا نه ؟ اگه نباشه و بخواییم چیکار باید کنیم ؟