من آخر نفهمیدم یه مودم خوب در حد 300 تا 350 تومان چی بخرم که همه اپراتور ها رو ساپورت کنه
Printable View
من آخر نفهمیدم یه مودم خوب در حد 300 تا 350 تومان چی بخرم که همه اپراتور ها رو ساپورت کنه
سلام , دوست عزیز قصد جسارت نداشتم , من با adb زیاد کار کردم ولی با Busy Box زیاد اشنا نیستمنقل قول:
عذر می خوام , واقعا نمی دوستم مودم های هوآوی شبه یونکس هستند
امیدوارم شما و امثال شما رو روز به روز تو این انجمن بیشتر ببینم
دوستان من مودم e8372 رو امروز گرفتم.کامپیوترم usb 2.0 هست.یه جا شنیدم وصل کردن این مودم به usb 2.0 مشکل داره.به نظرتون چجوری به کامپیوتر وصلش کنم؟بعد از اینکه خریدمش تازه این موضوع رو فهمیدم.لطفا یه راهی بهم پیشنهاد بدین.من کلا اینو واسه وصل کردن به pc خریده بودم.
نزدیک به دوسال هستش که این مودم رو دارم و با USB 2.0 هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
شما فقط اطلاع نداشتی و پیگیرش نبودی پس احتایج به عذرخواهی نیست فقط اون موقع که پست رو نوشتم حالم زیاد خوش نبود بد حرفی کردم شما ببخشیدنقل قول:
دلبسته این فروم نیستم حواسم جای دیگه ای است و اینجا هم حرفه ای زیاد داره فقط کم حرفی میکنند شاید هم فکر میکنند لازم نیست بقیه بدانند
کسی درباره b5142 ایرانسل اطلاعات نداره؟
امروز e8372 رو گرفتم.تجربه کاربریمو بهتون میگم.سیمکارتمو از گوشیم درآوردم گذاشتم تو مودم و وصل کردم به پاوربانک.بعد با گوشی رفتم تو پنل کاربریش دیدم سه خط بیشتر آنتن نداره.همون اول خورد تو ذوقم چون گوشیم با همون سیمکارت و در همون مکان همیشه انتنش پره.بعد یکم باهاش وبگردی کردم دیدم وارد سایت ها نمیشه.فقط میشه تو گوگل سرچ کرد و تلگرام.رفتم تو پنل کاربری یه پروفایل جدید ساختم.درست شد ولی دوباره به مشکل خورد.بعد یکم سرعتش رو تست کردم و متوجه شدم از گوشیم ضعیفتره.یه لحظه سریعه یه لحظه کند میشه.بعد از همه این موارد مودم رو به پشت کیس وصل کردم دیدم کلا نوشته no signal !!! بعد مودم رو به جلوی کیس وصل کردم درست شد.پینگ رو هم تست کردم.با گوشی وضعش بهتر از مودم بود.همه میگفتن آنتن دهیش از گوشی بهتره اما واسه من برعکس بود.اصلا سیگنالش پایدار نیست و یکم اینور اونورش میکنم آنتنش کم میشه در حالی که با گوشی اینطوری نیست.مودم رو پشت کیس وصل کردم no signal اومد یعنی در این حد انتن دهیش ضعیفه.پول زیادی خرج نکردم اما انتظاراتم بالاتر بود
سلامنقل قول:
دوباره میپرسم
لطفا جواب بدید
نحوه تنظیمات putty برای اتصال به مودم چیه
همون پورت سریال و نوع com ?
یا تفاوت داره
تو عکس ها یه جایی رو سفید کردین سانسور اون چیه نام کاربری شما هست ؟
چطور بیزی باکس نصب کردید؟
چطور پروسس های فعال رو میبینید ؟باکدام دستور ؟
سلام خدمت همه دوستان .
من مودم جدید ایرانسل (FD-M60) که همون مودم هوآوی E5785 هست رو خریدم ،که لاک شده روی سیمکارت ایرانسل .
میخواستم بدونم راهی هست که بشه این مودم رو آنلاک کرد ؟
اینم بگم که سیمکارت همراه اول انداختم توش و ازم کد آنلاک رو پرسید ، ولی من نتونستم کد آنلاک 16 رقمی پیدا کنم براش(کد 8 رقمی رو قبول نمیکنه) ...
ممنون میشم اگه کسی توی این زمینه تجربه داره ، منو راهنمایی کنه .
پیشاپیش ممنون
سلام دوستان
webui e3372s-153 که مودم های ایرانسل دارن رو میخاستم .. یعنی پیج اصلی مودم که باز میشه آرم ایرانسل بیاد بالا
من نسخه جدید ترش رو نصب کردم ولی گزینه قفل کردن فقط روی 4g رو نداره
ممنون میشم کسی برام بفرسته .. نسخه جدید ترهم که میخام نصب کنم وسطش ارور میده .
- - - Updated - - -
سلام دوستان
webui e3372s-153 که مودم های ایرانسل دارن رو میخاستم .. یعنی پیج اصلی مودم که باز میشه آرم ایرانسل بیاد بالا
- - - Updated - - -
سلام دوستان
- - - Updated - - -
سلام دوستان