بعید میدونم پوگبا بیاد.نقل قول:
احتمالِ اومدنِ وراتی بیشترِ تا پوگبا و به نظرم سبکش بیشتر به رئال میخوره (با توجه به اینکه شاگردِ کارلتو بوده)
بعید میدونم پوگبا بیاد.نقل قول:
احتمالِ اومدنِ وراتی بیشترِ تا پوگبا و به نظرم سبکش بیشتر به رئال میخوره (با توجه به اینکه شاگردِ کارلتو بوده)
پوگبا خیلی خوبه. از بین همۀ جوونهایی که این یکی دوساله هی میخواستن اسمشونو مطرح کنن پوگبا واقعاً خوبه. ولی فکر کنم خصوصیات دفاعیش کمتر از آلونسو باشه و مطمئن نیستم میتونه نبض بازی رو بگیره دستش یا نه.
وراتی رو بازیش رو درست ندیدم.
راکیتیچ هم خیلی با مغز بازی میکنه. خوشم میاد ازش. چند سالشه؟ اگه 25-26 سالش باشه 40 تا خوبه. اگه مسن تر باشه مثلاً 28 به بالا 40 تا براش زیاده.
+
الان تو ویکی نگاه کردم. 26 سالشه و 184 سانتیمتر هم قدشه. فکر کنم گزینۀ مناسبی باشه.
همیشه از Daily Mirror بخاطر مزخرفاتی که چاپ میکنه متنفر بودم و حتی جرمی کلارکسون هم با من هم نظر هست :دی
اما به بگفته Daily Mirror رئال دنبال اینه که آگوئرو رو به مادرید بیاره. آگوئرو سال ۲۰۱۱ با ۳۸ میلیون پوند رفت منچسترسیتی و اگه رئال بخواد اونو برگردونه به مادرید، باید ۶۰ میلیون پوند بده. رئال اومدن آگوئرو رو نزدیکتر میدونه تا سوارزی که از انتقالش قطع امید شده. البته پرز گفته عجله ی برای نقل و انتقال بازیکن نداره و احتمال داره تا پایان جام جهانی صبر میکنه.
محتوای مخفی: تصویر کاور پیج دیلی میل
البته یکی دیگه از خرید های رئال که بهش اشاره شده ، ویدال هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
پوگبا خوبه ولی ارزش نداره موراتا + کوئنترائو رو براش بدیم ، مخصوصا کوئنترائو
یه ویدئو جالب از لحظه گل راموس...واکنش هوادارا در سراسر دنیا :n02:
لطفا خلاصه بازی رو با گزارشگر خارجی و بدون سانسور (خوشحالی گل رونالدو) با کیفیت خوب بذارید ... ممنونم.... :n12:
دوست عزیز فقط دو صفحه به عقب میرفتین تا لینکش رو ببینین، بچه ها حتی مستقیمش هم کردن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کریس رونالدو
پرتغال