IP رو اضافه کردم 192.168.1.2
توضیح بسیار کاملی بود و مطمئنا جایی برای اشتباه من نمیزاره
ولی بهرحال باز هم تا زمانی که stealth روی بلاک هست اینترنت گوشی وصل نمیشه
IP رو اضافه کردم 192.168.1.2
توضیح بسیار کاملی بود و مطمئنا جایی برای اشتباه من نمیزاره
ولی بهرحال باز هم تا زمانی که stealth روی بلاک هست اینترنت گوشی وصل نمیشه
مادامی که اتصالات ورودی روی مسدود هست و بدون تعریف شبکه (صفحه قبل) البته ارتباطات مسدود میشه.نقل قول:
یک بکاپ از تنظیمات کومودو بگیر و از طریق پیغام خصوصی به من بده. (تنظیمات پیشرفته > تنظیمات عمومی > پیکربندی > بکاپ)
سلام دوستان من چند روزی هست که دارم از این انتی ویروس کومودو استفاده می کنم
چند تا سوال داشتم که ازتون می پرسم. اول اینکه با کومودو یه نرم افزاری به اسم
PrivDog
نصب شده که ظاهرا برای بستن تبلیغاته اما با وجود اینکه ایکون الان توی فایر فاکسم هست کماکان تمام تبلیغاتها رو باز می کنه چرا؟
دوم اینکه لایسنسی برای این کومودو نیست؟
سو م اینکه امروز برای اجرای بعضی نرم افزار ها و بازی ها به مشکل می خوره و اجراشون نمیده و پیغان خطای زیر رو نشون میده باید چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- PrivDog تمرکزش روی تبلیغات ناامن هست...نقل قول:
محتوای مخفی: اینجوری باشه
2- کومودو رایگان هست.
3- فایلهای موجود در لیست "فایلهای ناشناخته" را به "لیست امن" انتقال بدهید.
3- فایلهای موجود در لیست "فایلهای ناشناخته" را به "لیست امن" انتقال بدهید.
ببینید در حال حاظر هیچ فایلی تو قسمت فایل ها ی ناشناخته نیست و من همه رو قبلا انتقال دادم!!! البته این رو هم اضافه کنم که این فایل هارو در حالت سند باکس اجرا میده!!
اگر رایگان هست چرا قسمت وارد کردن لایسنس داره؟
درضمن من احساس مس کنم با نصب کومودو سرعت سیستمم (تو ویندوز8.1)کم شده شما چنین چیزی رو تاییدمی کنید؟؟
3- اگر در حال حاضر لیست فایلهای ناشناخته خالی هست نباید برنامه خاصی مشکلی داشته باشه.نقل قول:
2- لایسنس مربوط به دریافت پشتیبانی آنلاین هست. در واقع با خرید محصول از پشتیبانی آنلاین 24/7 بهره مند میشید. سوالی داشته باشید جواب میدن/ مشکلی داشته باشید به سیستمت وصل میشن و حل میکنند.
* در حال حاضر مشکلات خاصی در مورد کندی سیستم/ فریز شدن سیستم عامل/ کندی سرعت لود سیستم/ .... گزارش نشده. فکر میکنم کابرانی که روی ویندوز 8.1 از کومودو استفاده میکنند از حیث سرعت نسبتا راضی باشند.
مسائل در حد نرمالش طبیعی است ( یعنی در همون حد آنتی ویروسهای دیگه) ) یا (یعنی کاربر متوجه کندی سیستم نشه) ولی اگر این تاثیر خودشو به رخ میکشه اونوقت میشه به عنوان یک مشکل بهش نگاه کرد. کومودو تاثیر منفی زیادی روی سرعت سیستم شما گذاشته؟
سلام از ورژن 7 خبری نیست؟ خیلی دیر به دیر آپدیت میکنه
یه کم هم باید به نظرم برای کاربر کاری کنه که تنظیمات راحت تر باشه که بیشتر جذب بشن
تنظیمات برای خودش یه دوره میخواد
اینو که مینوسیم خطاب به شما نیست؛ فقط از شما نقل قول گرفتم که حرفمو بزنم:نقل قول:
اجازه بدیم که کومودو برای حرفه ای ها باقی بمونه..... همه آنتی ها بخواهند برن سمت جذب حداکثری و بی تنظیم و سایلنت و بی دم و یال و سر و اشکم بشن ، تکلیف یه عده که اونجوری دوست ندارن این وسط چیه؟!:n02:.... البته ناگفته نمونه که کومودو در کنار این استراتژی سعی کرده/میکنه که کاربران متوسط به پایین را هم فراموش نکنه و اونها را راضی نگه داره ولی خب ظاهرا باید بیشتر روی این قشر کار کنه.
همه آنتی ویروسها مال شما..... همه سایلنتها مال شما.... همه سکوت ها مال شما..... همه بیتنظیمی ها مال شما..... کومودو را بدین به ما! این یه دونه بزارید این ور آب بمونه.:n16:
البته منظورم شخص شما نیست ... شما دوست عزیز من هستید:n12:..... کلاً گفتم و در واقع دل نوشته بود...
* یه عده نمیزارن کومودو اینترنت سکیوریتی ساده بشه!!:n02:
نه منظورم خودم نبود من خدا رو شکر چندین و چند ماهه دارم استفاده میکنم و اکثر تنظیمات رو تقریبا در حد بالا بلدمنقل قول:
به خاطر کسانی که تازه میخوان امتحان کنن و حوصله وقت گذاشتن برای یادگیری تک تک تنظیمات رو ندارن نوشتم که کاربرای بیشتری با کومودو آشنا بشن
مثلا یکی از دوستانم توی یه شعبه بانک ملی کار میکنه و آنتی ویروس سرورشون مکافی هست و روی بقیه کامپیوترها نود32 نصبه
و میگفت اونجا میگن مکافی خیلی بهتره و اصلا خیلی ها کومودو نمیشناسن
بله شما را میشناسم که کاربر کومودو بودید و الانم شاید باشید.....نقل قول:
یک نکته این هست که من فکر میکنم چقدر خوبه که تنوع محصولات آنتی ویروس زیاد هست. اینجوری دست کاربر باز هست.
از ملانصیرالدین پرسیدند: مگه مردم همه دنبال خوشبختی (اینجا امنیت) نیستند؟ پس چرا صبح که میشه هر کسی یه طرفی میره؟ قائدتا همه باید دنبال خوشبختی به یک سمت برند؟
نصیرالدین جواب داد: اگه همه بروند به یک سمت، همون طرف زمین سنگینی میکنه و میافته!... یعنی بالاخره باید تعادل باشه.
خلاصه بین کاربران و محصولات متنوع، تعادل برقراره. همه که نباید یک انتی داشته باشند... یا اینکه همه آنتی ویروسها شبیه به هم باشند. قشنگ نیست. اینجوری اگه 20 تا آنتی ویروس در دنیا باشه عملا یکی بیشتر نیست!... زمین کج میشه:n02:
====
حالا از شوخی گذشته: حرف شما را قبول دارم.....
حتی پیشنهاد شده که کومودو حین نصب دو حالت را پیش روی کاربر قرار بده. یکی نصب برای کاربران مبتدی و یکی نصب پیشرفته برای کابران حرفه ای....
در اینده شاید یک کارهایی انجام بشه.... کسی چه میدونه.
بسیار ممنونم
:n16: