تو ایران پولدار شدن سخته..ولی اگر راهشو پیدا کنی ...میلیاردر میشی..اگر بخوای ساده باشی تا آخر عمر باید کارمند بمونی...آدمای ساده تو ایران باید درس بخونن تا به جایی برسن..ولی آدمای زرنگ سوراخشو پیدا میکنن و پولدار میشن..من میشناسم کسی که دیپلم هم نداره ولی اندازه 100 تا پزشک متخصص پول در میاره...
اون سوراخش رو باید پیدا کنی
من خودم به جز سوراخ خودم سوراخ دیگه ای رو پیدا نکردم...یعنی سوراخ پول دار شدن رو پیدا نکردم...کارگر سادم....ولی کنارم خیلی درس نخونده های میلیاردر هستن..که سوراخ پولدار شدن رو پیدا کردن..
بعد تو ایران اگر 10 میلیارد تومن پول داشته باشی..بهشت روی زمینه...
یه آدم بی سوادی هستش..تو بازار..زندگی واسش مثل بهشته..باغ تو فشم داره...ویلا تو شمال داره...حساب کردیم 200 میلیارد تومن خونه هاشو مغازه هاشو ماشیناشه
اینقدر پولدار شده که به قدرت هم رسیده..یعنی چنتا سردار باهاش دوست شدن...
این یارو 20 سال پیش تعمیرات عینک انجام میداد...بعد رفتش هندوستان بلریان وارد کرد..و امروز یه مغازه پتو فروشی تو بازار داره فقط همون 15 میلیارده..
سوراخ پولدار شدن رو پیدا کرد
خیلیها هستن تو ایران که زندگی واسشون مثل بهشته..حتی پول هم دارن که گرونترین شهرهای آمریکا خونه بخرن ولی 100 سال نمیرن..چون هیج جا مثل ایران بی حساب کتاب نیست..
چون اونی که تو ایران 500 میلیارد تومن ثروت داره اندازه اونی که کل زندگیش 100 میلیونه مالیات میده...
ایران خیلی بی حساب کتابه...فقط سوراخش باید پیدا شه...