:blink::ohno::weird::18:نقل قول:
ما رو باش که گفتیم 65 vt30 مثلا حدودای 5 تومن هست . کسی دیگه از حدود قیمت 65 خبر نداره ؟
کسی می دونه بین 50 و 65 سایز دیگه ای هم قرار هست بیاد یا نه? مثلا 55 . آخه یه دفعه 15 اینچ تفاوت خیلی ستم هست.
با تشکر
Printable View
:blink::ohno::weird::18:نقل قول:
ما رو باش که گفتیم 65 vt30 مثلا حدودای 5 تومن هست . کسی دیگه از حدود قیمت 65 خبر نداره ؟
کسی می دونه بین 50 و 65 سایز دیگه ای هم قرار هست بیاد یا نه? مثلا 55 . آخه یه دفعه 15 اینچ تفاوت خیلی ستم هست.
با تشکر
سلام.مي بينم كه خيلي از دوستان رفتن و vt30 گرفتن.اتفاقا من هم امروز رفتم ٥٠ رو سفارش دادم و سر شب اومدن نصب كردن.واقعا بي نظيره.كاشكي پول داشتم مي تونستم ٦٥ بخرم.اختلاف قيمت ٦ ميليونيش واقعا عجيب غريب.
پيشنهاد مي كنم دوستاني كه تصميم به خريد ٤٢ دارند اگر مي تونند بودجشون رو افزايش بدن حتما ٥٠ بگيرن كه بعدا پشيمون نشند.اختلاف قيمتش فكر كنم ٥٠٠ الي ٦٠٠ تومنه.
راستي من كارت هديم ١٠٠ تومني بود.واسه بقيه دوستان چقدر بود؟
مبارک باشه.نقل قول:
دقیقا چند قیمت گرفتید؟
میشه خواهشا چند تا عکس با کیفیت SD شبکه های خودمون بزارید واسمون؟
بی زحمت یه طوری عکس بگیرید که میز تلویزیون هم معلوم باشه. میخوام ببینم چه میزی بهش میاد تا بخرم.
میز چوبی بخرم؟ شیشه ای بخرم؟ چطوری بخرم که Denon 1311 توش جا شه؟
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
بعد از سایز 50 تو آسیا 65 هست.نقل قول:
تو سریهای آمریکا 55 هم داره که اینجا نیست.
سلامت باشيد.قيمت ٢٩٥٠ كه با ١٠٠ تومن كارت هديه شد ٢٨٥٠ حدود ١٠٠ تومن هم هزينه براكت و نصب روي ديوار شد كه كلا شد همون ٢٩٥٠.نقل قول:
در مورد عكس هم فعلا چندروزيه اينترنت خونه دچار مشكل شده و من از گوشي استفاده مي كنم بنابراين امكان آپلود عكس رو ندارم.انشالله در آينده.
ولي در كل يه نكته اي بگم اونم اينكه تو شبكه هاي sd مثل بقيه پنل هاست شايد يخورده بهتر كه اونم زياد مهم نيست ولي تو تصوير full hd واقعا يه سر و گردن از بقيه بالاتره،البته به غير از رقباي خودش مثل ٩٢٩ سوني كه ميتونه پا به پاي vt30 حركت كنه و شايد فقط تو موارد كمي فاصله كمي داشته باشه و عقب بمونه ولي بزرگترين مزيت vt30 اينه كه پلاسماست و تصوير فوق العاده نرم با رنگ هاي طبيعي و زنده داره.من قبل از اين سري B سامي رو داشتم.تفاوت تصوير برام از زمين تا زيرزمينه.:18:
دوستان پایتخت نشین اگه آماری از 42vt30 بدون گارانتی دارن مارو در جریان بذارن. آخه اهواز خدمات پس از فروش پانا و... ول هستش و 400-500 نمی ارزه بالاش بدی بعدش مشکل پیش بیاد بگه نیارش قطعشو اصلا نداریم!!! هرچند که مرغوبیت کالای پانا بالاست وشاید هیچوقت به تعمیرگاه نیاز نباشه. سپاس
من امروز به یکی از نمایندگیها ی پانا تو رشت یه سری زدم خوشبختانه هم 50 و هم 42 vt30 موجود بود.اما 65 رو گفتن هفته دیگه اما نکته جالش اینجاست که فروشنده بیشتر روی st30 مانور میداد.فکر کنم st30 براشون سود بیشتری داره.به هر حال با توجه به قیمت جهانی هر دو مدل قیمتها واقعا عجیب و غریب هستن که به هر حال با وجود سیاستهای بانیان این قیمتها زیاد هم دور از انتظار نیستن.
به هر حال به همه بچه هایی که تونستن این تی وی رو بخرن تبریک میگم وافعا تی وی ارزشمندی هست و اصلا با کلیه مدلهای عرضه شده پانا تا به امروز قابل مقایسه نیست.البته به غیر از VX :31:
ضمنا سفارش ایران تیونر دیجیتال هم داره
ادرس و قیمت میدی مرسینقل قول:
تو این 2 الی 3 روزه میرم 50 اینچ بخرم راستی بدون گارانتی هم هست تو تهران که قیمت پایین تر در بیاد ؟ سوال دیگه من اینه که بلوری هم همراهش هست یا ورداشتن؟ و اینکه عینکی که همراهشه با عینکی که رو st 30 یا vt20 هستش فرق میکنه نریم بخریم بکنن تو پاچمون عینک خودش ور دارن عینک مدل قدیمی بندازن بهمون؟؟؟
جناب رایان شما برای تست کیفیت SD از گیرنده داخلی استفاده کردید یا رسیور؟نقل قول:
رسیورتون چه مدلی هست و آیا با فیش HDMI متصل کردید؟
در حالتی که تنظیم Intelligent Frame Creation تلویزیون MAX هست مشکل باگ 50Hz (لرزش بسیار خفیف در رنگهای بسیار روشن) را دیده اید؟
یه نکته رو خدمت دوستان عرض کنم که شاید اینجا هم جاش نباشه, وسایلی که خروجی RF دارند(یعنی همون خروجی که دستگاههای پخش VHS قدیمی رو با اونها به تلویزیون وصل میکردید.) اگه یه کابل رابط کواکسیال اصل داشته باشین یا گیر بیارین و اون وسیله رو از این طریق به ورودی آنتن هوایی TV وصل کنید بعد برین روی ورودی مد TV و سرچ کنید تا تصویر رو پیدا کنید کیفیت بهتری میده بهتون تا اینکه وسیله رو با کابل کمپوزیت ( AV سه سیمه) وصل کنید به TV.