اشتباه میکنید...:41::13:
منم مثل شما فکر میکردم دو سال قبل و گفتم بمونم پشت کنکور کلی وقت دارم میتونم خیلی کارها بکنم و کنکور سال بعد رو عالی میشم اما وقتی پشت کنکور موندم اولا دیدم که همون زیادی وقت بدتر باعث خسته شدن میشه و دوم اینکه زندگیت انگار همش رو هواست نمیدونی سال دیگه چه رشته و چه دانشگاهی میری یکسال دیگه باید این وضع رو تحمل کنی بعدش هم میبینی باز هم همون آشه و همون کاسه و باز همون درسها باز هم همون سختی ها و ... هست هیچ فرقی نمیکنه دوباره بعد عید میشه هی فکر میکنید هر چی خوندین فراموش کردین نزدیکای کنکور باز هر چی میخونید میبینید یه چیز دیگه یادتون میره و ... دقیقا همون اتفاقات سال اول میفته چون برای کنکور باید حدود 50 تا کتاب رو بخونید حالا سال اول باشه یا دوم آخرش فرقی نمیکنه و باز هم همون قدر نیاز به مرور و تکرار و ... داره پس به جای اینکه مثل من اشتباه کنید و بذارید برای سال دوم همون سال اول بخونید من خداروشکر رتبم سال دوم بد نشد اما میشد سال اول هم رتبه خوب بیارم تنبلی کردم و خودمو گول زدم...:13: مثل حالای شما! وقتی میشه سال اول قبول شد چه کاریه یه سال دیگه استرس و مکافات داشته باشین و یه سال از دوستاتون عقب بیفتین وقتی اونا دارن درس تخصصی میخونن شما باید ریاضی یک پاس کنید و شاید سال دیگه هم خدایی نکرده رتبه خوبی نیارین میتونم بگم بیشتر کسانی که پشت کنکور میمونن فکر میکنن خیلی سال دیگه خوب میشن اما برعکس رتبشون چندان بهتر نمیشه چون الان هم بیشتر تو جو درس هستین و ... به هر حال برای من یکسال پشت کنکور مثل یه قرن گذشت و پشیمونم که سال اول کنکورم فکر میکردم بهتره پشت کنکور بمونم... این کار اشتباهه... در ضمن شاید شما سال دیگه به فرض صبح کنکور سردرد گرفتین اون وقت چی؟ همه چی رو نذارید برای سال دیگه امسال هر چی میتونید تلاش کنید تا قبول شید اگه اتفاق خیلی خاصی افتاد نشد بذارید سال دیگه الان بقیه کنکوری ها هم مثل شما شرایط مشابه ای دارن و فکر میکنن نمیتونن امسال موفق شن... برد با کسیه که فکر میکنه و باور داره که امسال قبول میشه و تمام تلاشش رو میکنه... :8:فکر میکنید کنکور خیلی سخته و مباحثش زیاده؟ پس وقتی اومدین دانشگاه مثلا توی یه ترم باید فیزیک پاس کنید که به اندازه کل فیزیک دوران کنکور توی 3 ماه باید پاس کنید اون وقت چی؟ چشم به هم بزنید باید میان ترم بدین از 400 صفحه از کتاب که خیلی هم سخت تر از کنکوره... از حالا عادت کنید کاری رو نذارید برای بعدا! همه درسها همین طوره... در ضمن هیچ دلیلی برای گذاشتن برای سال دیگه وجود نداره! هیچ دلیل عاقلانه ای وجود نداره...!!:41::13::13::13:هر دلیلی بیارید دارید خودتونو گول میزنید!! همون طور که من خودمو گول زدم!! کنکور اون قدر چیز سختی نیست که فکر میکنید درسها هم اون قدر سخت نیست که فکر میکنید! که بخواید یکسال دیگه طولش بدید!! شما توی دانشگاه باید همین مقدار کتاب رو توی سه ماه بگذرونید... پس از حالا عادت کنید!
از ما گفتن بود دوست دارین هم بذارید سال دیگه ولی من اگه زمان به عقب برمیگشت همون سال اول، بیشتر تلاش میکردم، قسمت اصلی درس خوندن هم از حالا به بعده توی این چند ماه تمام تلاشم رو میکردم این 4 ماه خسته میشدم اما به جاش یکسال دیگه بلاتکلیف نمیموندم... اگه جای شما بودم...!! فکر اتفاقاتی که سال دیگه ممکنه بیفته هم باشید تا سال دیگه که بخواید کنکور بدید شاید همه چی اون طور که فکر میکنین عالی پیش نره...!! همین امسال تمام تلاش رو بکنید...به هر حال برای من یکسال پشت کنکور با وجود اینکه از درس لذت میبردم تفریح هم داشتم و ... واقعا مثل یه قرن برام گذشت البته تا آخرش رفتم و تلاش کردم اما سال خوبی نبود...!! امیدوارم شما این تجربه رو نکنید و یکسال پشت کنکور نمونید... این تصمیم اشتباهه... دیگه هر جور دوست دارید و راحتین...
موفق باشین.:11: