سلام دوستان
سالتی هست که بازیهای بارسا زنده نشون بده؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان
سالتی هست که بازیهای بارسا زنده نشون بده؟
ممنون
این آرژانتینی که جوکوویچ و وتل را شکست داد، توسط روزنامه فرانسوی، بهترین ورزشکار سال نامیده شد. شماره 10 اف سی بارسلونا موفق به کسب 5 عنوان شد و همچنین به عنوان بزرگترین گلزن لیگ قهرمانان فصل گذشته اعلام شد.
دریافت یکی دیگر از عناوین برای مجموعه. روزنامه معتبر «L' Equipe » لیونل مسی را برنده جایزه بهترین ورزشکار سال اعلام کرد. مسی جدیدترین قهرمان قهرمانان است، و چهره ای معروف در میان دیگر نوابغ ورزشی همچون، کارل لوئیس، آیرتون سنا، مایکل جردن و یا مایکل شوماخر است، که موفق به کسب این جایزه شده اند. نواک جوکوویچ، بازیکن تنیس و سباستین وتل، خلبان فرمول یک، بترتیب دوم و سوم شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنچمین فوتبالیست
لئو مسی به تنهایی، پنجمین فوتبالیستی است که بهترین ورزشکار سال از زمانی که این روزنامه شروع به دادن این جایزه سالانه در سال 1980 کرده است معرفی شده است. تا به حال، تنها پائولو روسی (1982)، دیه گو آرماندو مارادونا (1986)، روماریو (1994) و زین الدین زیدان (1998)، موفق به کسب این جایزه شده اند. علاوه بر این، همگی آنها پس از اینکه جام جهانی برگزار شد، به عنوان ورزشکار سال نامیده شدند؛ مسی تنها کسی است که سالی که در آن جام جهانی برگزار نشده است موفق به دریافت این جایزه بود.
این آرژانتینی، در طول سال 2011، پنج عنوان (لیگ برتر، لیگ قهرمانان، سوپر جام اسپانیا و اروپا و جام باشگاه های جهان)، همراه باشگاه بارسلونا بدست آورده و او بزرگترین گلزن لیگ قهرمانان فصل گذشته است. او همچنین در فهرست کوتاه توپ طلای فیفا، جایزه ای که او در سال 2009 و 2010 کسب کرد، قرار دارد. جایزه بهترین ورزشکار سال فرانسه، همچنین تعیین شده توسط روزنامه «L' Equipe »، توسط نیکلا کاراباتیک بدست آمد. فرانسویان به لس ولیوس کمک کردند تا در جام جهانی هندبال پیروز شود.
نتیجه یک نظرسنجی:گواردیولا،جذاب ترین مرد از نظر زنان اسپانیایی
طبق نظرسنجی انجام شده در مجله اینترویوو، گواردیولا از نظر زنان اسپانیایی جذاب ترین مرد است
سایت گل – زنان اسپانیایی شرکت کننده در نظر سنجی مجله اینترویو، پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا را جذاب ترین مرد این کشور انتخاب کرده اند.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا همیشه خیلی خوش تیپ و روی مد لباس می پوشد. تیپ و نحوه لباس پوشیدن گواردیولا خاص و شیک است و این موضوع در کنار 13 جامی که او با بارسلونا کسب کرده، باعث شده تا گواردیولا یکی از محبوب ترین افراد در اسپانیا باشد.
پیکه: فوق العاده است که دوباره من و سسک و مسی در کنارهم بازی می کنیم
جرارد پیکه از حضور در کنار هم تیمی های دوران کودکی اش ابراز خوشنودی کرده است
سایت گل- جرارد پیکه ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که از اینکه دوباره در کنار سسک و مسی بازی می کند بسیار خوشحال است
پیکه دراین باره گفت:« این فوق العاده است که دوباره سسک در بارسلونا و در کنار من و مسی بازی می کند؛ ما دوباره همان گروهی که در تیمهای پایه ای داشتیم را دوباره در بارسا می بینیم.»
پیکه که سسک را در تهیه گزارش «اسکای سپورتس» همراهی می کرد ادامه داد:« بازی کردن در سرزمین مادری و زندگی در کنار خانواده و دوستان و بازی کردن در ورزشگاهی که در گذشته در آن توپ می زدیم حس فوق العاده ای است.»
سسک و پیکه در جریان این گزارش از خاطرات دوران کودکی شان در آکادمی فوتبال بارسلونا صحبت می کردند و سسک در این باره گفت:« از آن تیم پایه ای، سه بازیکن (من، مسی و پیکه) به تیم اصلی راه یافتیم و از این بابت احساس غرور می کنیم.
این دو بازیکن جوان در جریان این گفت و گو از شیطنتهایشان تعریف کردند و یادآوری کردند که بارها به سمت هم تخم مرغ پرت می کردند. » سسک ادامه داد:« بازی کردن در دوران کودکی واقعا بامزه بود. ما نکات زیادی را یاد گرفتیم. در کنار هم رشد کردیم و تا زمانی که من به لندن رفتم، همیشه درکنار هم بودیم.»
بیلاردو: مارادونا باید بعد از جام جهانی،مربی آرژانتین می ماند؛مسی در حد مارادونا، پله و دی استفانو است
من دست کم 40 بار از دست مارادونا عصبانی شدم و یک سال و نیم است که همه چیز بین ما تمام شده
سایت گل- کارلوس بیلاردو، در صحبتهایی به تمجید از لیونل مسی پرداخته و گفته:« لیونل مسی انسانی فوق العاده و یک بازیکن خارق العاده است. بیلاردو مسی را در حد و اندازه اسطوره های فوتبال دنیا می بیند.
بیلاردو در گفت و گو با مجله فرانس فوتبال گفت:« مسی به لطف تمام جامهایی که با بارسلونا کسب کرده، در حد بازیکنانی مثل مارادونا، پله و یا آلفردو دی استفانو است. او خوب بازی می کند، گلزنی می کند و هرزمانی که رویش خطایی می شود، هیچ غر و گلایه ای ندارد. مسی همیشه به موقع به جلسات تمرینی تیمش می رسد. خوب تمرین می کند، به هواداران امضا می دهد و هیچ وقت عصبانی نمی شود. »
بیلاردو درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که مقایسه بازیکنان دوره های مختلف دنیای فوتبال کار سختی است، چون فوتبال با سرعت زیادی دستخوش تغییرات می شود. با این وجود بیلاردو، مسی را جزو بهترین های دنیای فوتبال می داند:« به خاطر جامهایی که مسی با بارسا بالای سر برده، او یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال دنیاست.»
سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی به تشریح جدایی مارادونا از نیمکت مریبگری تیم ملی آرژآنتین اشاره کرد و اعلام کرد که از آن زمان به بعد حتی یک کلمه هم با مارادونا صحبت نکرده است:« ما باهم حرف نمی زنیم. از سال 1983 من حدود 40 بار از دست دیگو عصبانی شده بودم. الان یک سال و نیم است که ارتباط ما کاملا قطع شده. ولی نمی توان گفت که هرگز از هم خبردار نخواهیم شد.»
بیلاردو ادامه داد:« مارادونا باید بعد از جام جهانی 2010 مربی آرژانتین می ماند ولی تصمیم او برای حفظ تمام اعضای کادر فنی اش غیر قابل قبول بود.»
سرمربی سابق تیم ملی آرژآنتین اعلام کرد که قصد صحبت کردن و آشتی کردن با سسار لوئیس منوتی را ندارد.چند سالی است که این دو نفر با هم نبردی لفظی برسر مسائل تاکتیکی دارند:« این ماجرا مربوط به گذشته است.»
بیلاردو در ادامه درمورد آلخاندرو سابه یا گفت:« اگر او و تیمش به پیروزی نرسند، او فرصت کافی برای کار کردن نخواهد داشت. »
بخش پایانی صحبتهای بیلاردو به پاسخ دادن به پرسشی دراین باره که چرا آرژانتین در رقابتهای اخیر جام جهانی به مراحل پایانی نرسیده. بیلاردو دراین باره گفته:« در دوره من کسی نمی خواست به اروپا برود. دراواخر دهه 60 و اوایل دهه 70، بازیکنان در آرژآنتین پول بیشتری درمقایسه با بازیکنان شاغل در رئال مادرید به دست می آوردند. الان اوضاع متفاوت است. هر کشوری که پول بیشتری در مقایسه با باشگاه های آرژانتینی بدهد، بازیکنان ما به آن کشور می روند. درچنین شرایطی ساخت یک تیم کار سختی است.»
چابی ارناندس،بهترین هافبک سال 2011به انتخاب کاربران گل ایران
نظرسنجی درمورد انتخاب بهترین هافبک سال 2011 در سایت گل ایران امروز به پایان رسید.
سایت گل- نتیجه نظرسنجی بهترین هافبک سال 2011 در سایت گل مشخص شد. ازبین پانزده نامزد کسب این عنوان،چابی ارناندس، ستاره باتجربه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، با کسب 26.78% آرا عنوان بهترین هافبک سال 2011 را مال خود کرد.
کوین پرینس بواتنگ هافبک جوان میلان، درکمال تعجب و البته با اختلافی فاحش نسبت به چابی صدرنشین با کسب 11.37% آرا دوم شد و مسعود اوزیل ، هافبک جوان و آلمانی رئال مادرید، با 11.24% آرا سومین هافبک برتر سال 2011 شد.آندرس اینیستا، ماریو گوتزه و آندره آ پیرلو در رده های بعدی قرار گرفتند.
یکی از نکاتی که در این نظرسنجی به نظر می رسد، حضور کوین پرینس بواتنگ در رده دوم و ماریو گوتزه در رده پنجم رده بندی و قرار گرفتن ستاره هایی مثل سسک فابرگاس و داوید سیلوا در رده های پایانی رده بندی هستند.
نکته جالب این نظرسنجی اینجا بود که رأی بالای ایکر کاسیاس و اختلاف بالای چابی با نفر دوم نشان می دهد که برخی از طرفداران رئال مادرید به چابی رأی داده اند و برخی از طرفداران بارسلونا به کاسیاس و نظرات کاربران همان طور که باید باشد برای انتخاب بهترین بازیکنان بوده، نه برای انتخاب بازیکنان محبوب خود
دراینجا می توانید در جریان آمار دقیق این نظرسنجی که امروز به پایان رسید توجه کنید:
1- چابی ارناندس 26.78% آرا
2- کوین پرینس بواتنگ 11.37% آرا
3- مسعود اوزیل 11.24% آرا
4- آندرس اینیستا 9.4 % آرا
5- ماریو گوتزه 6.5% آرا
6- آندره آ پیرلو 6.47% آرا
7- باستین شواین اشتایگر 6.12% آرا
8- آنخل دی ماریا 5.67% آرا
9- نانی 3.51% آرا
10- فرانک ریبری 3.2% آرا
11- ژابی آلونسو 2.93% آرا
12- آرین روبن 2.62% آرا
13- سسک فابرگاس 2.21% آرا
14- داوید سیلوا 1.73% آرا
15- سرخیو بوسکتس 0.26% آرا
گالیانی:فاصله میلان با بارسا زیاد نیست؛ بازی با میلان برای بارسا سخت تراز ال کلاسیکو بود
نایب رئیس روسونری معتقد است که مصاف با میلان تا به امروز، سخت ترین آزمایش برای شاگردان گواردیولا بوده است
سایت گل- آدریانو گالیانی نایب رئیس باشگاه میلان مطمئن است که تیمش فاصله زیادی با بارسلونا ندارد
گالیانی روز دوشنبه در گفت و گو با گاتزتا دلوسپورت به این نکته اشاره کرد که رویارویی بارسا و میلان در رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا سخت ترین تست برای شاگردان گواردیولا تا به اینجای کار بوده وبرای تیم کاتالان، مصاف با میلان حتی سخت تر از رویارویی با رئال مادرید بوده است.
گالیانی 67 ساله در صحبتهایی گفت:« ما خیلی از بارسا دور نیستیم. سخت ترین تست برای شاگردان گواردیولا در نیمه اول فصل ، رویارویی با میلان بود و نه مصاف با رئال مادرید.»
گالیانی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که شرایط میلان برای جذب تبس تغییری نکرده. این درحالی است که روبرتو مانچینی مربی سیتی اخیرا اعلام کرده که تبس تنها به فروش می رسد و قرضی به تیمی نمی رود.
نایب رئیس روسونری ادامه داد:« من به کارلوس قول دادم که ما تا آخرین روز بازار نقل و انتقالات برایش صبر خواهیم کرد و هیچ گزینه دیگری را مد نظر نداریم. ما برای جذب تبس پیشنهادی ارائه کردیم که شامل انتقال قرضی و رایگان او به رختکن تیم ما و شرطی برای خریدش در پایان فصل بود. این پیشنهاد ماست و تغییری درآن نخواهیم داد.»
پدرو: رئالی ها از نظر روحی خیلی قوی هستند
ستاره جوان بارسلونا در صحبتهایی به تمجید از شرایط رئال پرداخته است
سایت گل- پدرو رودریگس فوروارد اسپانیایی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که از نظر روحی، رئال مادرید بزرگترین تهدید برای تیمش است
این ستاره 24 ساله روز دوشنبه به روزنامه آ.اس اعلام کرد که نباید شاگردان مورینیو را دست کم گرفت.این درحالی است که این احتمال وجود دارد که دو تیم رئال و بارسا در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا مقابل هم قرار بگیرند.
پدرو در صحبتهایی گفت:« این احتمال وجود دارد که ما در جام حذفی به رئال مادرید بخوریم ولی باید گام به گام پیش برویم. رئالی ها از نظر روحی واقعا قوی هستند و یک حریف سرسخت هستند.»
بارسا در دور سوم رقابتهای جام حذفی اسپانیا توانست در دیدار برگشت خود مقابل اوسپیتالت با نتیجه 0-9 به پیروزی برسد و پدرو از این بابت بسیار خوشحال است. او معتقد است که او و هم تیمی هایش اکنون باید تمرکزشان را برروی بازی بعدی جام حذفی مقابل اوساسونا قرار دهند پدرو ادامه داد:« من به خاطر آخرین بازی مان واقعا خوشحالم. ولی باید راجع به بازی بعدی فکر کنیم که آن هم بازی سخت و پیچیده ای خواهد بود.ما می دانیم که مسیری طولانی و سخت را پیش رو داریم ولی می توانیم با آرامش تمام این مسیر را طی کنیم.»
او در ادامه درمورد شانس موفقیت تیم ملی اسپانیا که درجام جهانی 2010 به قهرمانی رسید گفت:« امیدوارم که بتوانم در یورو حضور داشته باشم. تورنمنت سختی خواهد بود. و الان هم خیلی زود است که بخواهم بگویم که من در اردوی تیم حضور خواهم داشت. امیدوارم که این اتفاق بیفتد و بتوانیم به قهرمانی برسیم.چون کسب این جام که تنها جامی است که درکارنامه ورزشی ام ندارم، واقعا خوشحال کننده است.»
اینیستا : دوست دارم توپ طلا به مسی یا چابی برسد
ستاره اسپانیایی بی صبرانه منتظر آغاز رقابتهای یورو است
سایت گل- آندرس اینیستا ستاره باتجربه باشگاه بارسلونا بعد از دریافت برترین جایزه ورزشی در سالن ورزشی آلباسه ته، در پاسخ به این سوال که برنده توپ طلای سال 2011 به انتخاب او کیست، به این نکته اشاره کرد که چه مسی این جایزه را ببرد و چه چابی، او به یک اندازه خوشحال خواهد شد.
برای اینیستا فرقی نمی کند که این جایزه به کدامیک از هم تیمی هایش برسد:« سه نامزد نهایی دریافت توپ طلا، سه بازیکن برتر دنیا هستند و به همین خاطر هم به این مرحله رسیده اند ولی من دو هم تیمی درمیان این 3 نامزد دارم و این جایزه به هرکدام از آنها برسد من خوشحال خواهم شد.»
اینیستادر ادامه صحبتهایش درمورد رقابتهای یورو2012 هم صحبت کرد و گفت:« ما یک چالش بزرگ را پیش روداریم؛ هرچند که هنوز زمان زیادی تا آغاز این رقابتها باقی است.» اینیستا در ادامه حمایتش را از آلباسه ته، تیم سرزمین مادری اش ابراز کرد . اینیستا برای تیم دوران کودکی اش آرزوی موفقیت کرد:« امیدوارم که تیم الباسه ته در مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا مقابل اتلتیک بیلباو موفق باشد.برد آلباسه ته مقابل اتلتیکو مادرید گام مهم و درخشانی بود و امیدوارم که این تیم بتواند در جدول رقابتهای لالیگا در دسته دوم هم به صدرنشینی اش ادامه دهد.»
این ستاره اسپانیایی پس از دریافت این جایزه گفت:« خوشحالم که این جایزه را در سرزمین مادری ام، در میان همشهریانم و محبتها و احترام آنها دریافت می کنم.»
سلام این سایت آلمانی هستشنقل قول:
اگه نشد جاستین تی وی حتما نشون میده :46:
تیترهای روزنامه اسپورت - 27 دسامبر 2011
ما به شما قراراداد نیمار را نشان میدهیم
4 فصل
7 میلیون یورو
این ستاره ی برزیلی اگر جایزه توپ طلای فیفا رو ببرد 1 میلیون بیشتر دریافت خواهد کرد
سسک میخواهد در بارسا بازنشسته شود
مسی بهتر از مارادونا است
6 بازیکن آبی و اناری انتخاب ایده آل مجله اکیپ
تورینزو آلوارز داور دربی خواهد بود (اسپانیول - بارسا)
مو به ترک مادرید فکر میکند.این مربی به BBC اطمینان داد که رویای او بازگشت به انگلستان و مربیگری در لیگ برتر است.
ستاره برزیلی خبر جدایی او از همسرش که سه ماه پیش اتفاق افتاده را تائید کرد
سایت گل- در حالی که درماه های اخیر شایعات و گمانه زنی های متعددی در مورد جدایی دانی آلوس، مدافع برزیلی باشگاه بارسا از همسرش به گوش می رسید، این ستاره برزیلی اکنون این خبر را به صورت رسمی اعلام کرده استاین طوربه نظر می رسد که حدود سه ماه پیش، ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا و دینورا سانتانا، همسر آلوس با توافقی دوطرفه به زندگی مشترکشان پایان دادندطبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، هر دوی زوجین خواهان احترام به روابط و زندگی شخصی شان شده اند. انتشار این خبر باعث شده تا رسانه های برزیلی در روزهای پایانی سال 2011 میلادی با انتشار اخبار متعددی از آشنایی آلوس با خواننده ها و یا بازیگرهای مختلف برزیلی خبر بدهند.
رقابت گواردیولا و مورینیو در رای گیری بهترین مربی سال
اگر طرفدار هر یک از این چهره ها هستید، می توانید در رای گیری بزرگ سایت گل، شرکت کرده و مربی موردعلاقه خود را انتخاب کنید
سایت گل – پپ گواردیولا و ژوزه مورینیو محبوب ترین مربیان فوتبال جهان به حساب می آیند. این دو که هدایت دوتیم بزرگ فوتبال جهان را برعهده دارند، با آغاز نظرسنجی سایت گل، رده های اول و دوم این نظرسنجی بزرگ را در اختیار خود گرفته اند.
در جدول مربیان برگزیده سال 2011 چهره های جذابی مثل یوآخیم لو، الکس فرگوسن، ماسیمیلیانو آلگری، آنتونیو کونته، آندره ویلاش بوآش، روبرتو منچینی و... حضور دارند که اگر طرفدار هر یک از این چهره ها هستید، می توانید در رای گیری بزرگ سایت گل، شرکت کرده و مربی موردعلاقه خود را انتخاب کنید.
از شب گذشته تا ظهر هفتم دی ماه بیش از 26 هزار نفر از کاربران سایت گل، در این نظرسنجی شرکت کرده اند که پپ گواردیولا فعلا صدرنشین است. او با فتح جام های مختلف در طول سال 2011، شانس بیشتری به نسبت سایرین دارد.
صدرنشینی مسی بالاتر از رونالدو، چاپی و زلاتان در انتخاب بهترین های سال
در فاصله دو روز مانده تا پایان رای گیری، امروز چاپی ارناندس هافبک طراح بارسلونا، اختلاف خود را با زلاتان ابراهیمویچ کم کرد و با جا گذاشتن او، با اندکی اختلاف در رده سوم ایستاد
سایت گل – نظرسنجی بزرگ سایت گل در مورد انتخاب بهترین بازیکنان سال 2011 فوتبال جهان، با صدرنشینی مطلق لیونل مسی ادامه دارد.
به گزارش سایت گل، در حالی که بیش از 53 هزار نفر از کاربران سایت گل، در این نظرسنجی شرکت کرده اند، لیونل مسی، ستاره فوتبال بارسلونا با اختصاص 37 درصد آرا به خود بالاتر از کریس رونالدو قرار گرفته است.
مسی که شانس اول توپ طلای فوتبال جهان هم هست، رونالدو را با 25 و نیم درصد آرا در تعقیب خود می بیند. در فاصله دو روز مانده تا پایان رای گیری، امروز چاپی ارناندس هافبک طراح بارسلونا، اختلاف خود را با زلاتان ابراهیمویچ کم کرد و با جا گذاشتن او، با اندکی اختلاف در رده سوم ایستاد.
بعد از زلاتان، تیاگو سیلوا، فیلیپ لام، مسعود اوزیل، ایکر کاسیاس، پویول، بواتنگ و راموس قرار دارند. این بازیکنان اعضای تیم منتخب سال سایت گل هستند که بعد از رای گیری سایت گل، از خوانندگان بخش فارسی، انتخاب شدند.
رای گیری ما همچان ادامه خواهد داشت. لینک مستقیم نظرسنجی کلیکی در این آدرس قرار دارد.
الکسیس: هنوز چیزی از من دربارسلونا ندیده اید؛ مسی تنها کسی است که شوخی های مرا درک می کند
ستاره شیلیایی بارسلونا در سرزمین مادری به تشریح شرایطش در تیم کاتالان پرداخته
سایت گل- الکسیس سانچس که این روزها برای سپری کردن تعطیلات سال نوی میلادی به شیلی سفر کرده، قرارداد تبلیغاتی اش را با مووییستار تمدید کرد. او در صحبتهایی به بررسی شرایطش در تیم ملی شیلی و اوضاع در باشگاه کاتالان پرداخته است
الکسیس در این کنفرانس خبری راجع به لیونل مسی صحبت کرد و گفت:« درحال یادگیری از مسی هستم.می خواهم مسیر او را دنبال کنم تا تمام جامهای ممکن را به دست بیاورم. من دربارسلونا هنوز هیچ کار خاصی انجام نداده ام. به علاوه باید بگویم که مسی تنها کسی است که در بارسلونا شوخی های مرا درک می کند.»
او درمورد ارتباطش با سایر هم تیمی هایش می گوید:« ویکتور والدس همیشه به من می گوید:" پسرشیلیایی" اصلا نمی فهمم چه می گویی. »
الکسیس درادامه درمورد شرایطش در بارسلونا صحبت کرد و گفت:«هنوز چیزی از توانایی هایم را در بارسلونا به نمایش نگذاشته ام. در بارسلونا گام به گام پیش می روم. برای من رشد فردی مهمتر از پول یا جامهای قهرمانی است.»
الکسیس درمورد تمایلش برای بازگشت به لیگ شیلی هم حرف زد:« مشخص نیست.دوست دارم روزی به کولو کولو ( تیم سابق الکسیس در شیلی) برگردم.نمی دانم که در آینده چه خواهد شد . شاید بهترین راه،به پایان بردن کارنامه ورزشی ام در اروپا باشد.»
او درمورد جو حاکم براردوی تیم ملی شیلی گفت:« با وجود محرومیت 5 بازیکن تیم ملی شیلی به خاطرمسائل موجود،بازیکنان حاضر در اردوی تیم باهم متحدند. این بازیکنان هم باید این دوران را پشت سربگذارند.نمی توان رو به عقب برگشت و باید این محرومیت طی شود. آنها بازیکنان خیلی مهمی برای فوتبال شیلی و برای کودکان هستند و همیشه عملکرد آنها زیر ذره بین همگان است.»
زیکو:سلطه بارسا در فوتبال اروپا به چندین سال قبل برمی گردد
بازیکن سابق تیم ملی برزیل و باشگاه فلامنگو در کنفرانسی خبری پاسخگوی سوالاتی درموردبازی فینال جام باشگاه های جهان و مصاف بارسا و سانتوس شده است
سایت گل- زیکو، بازیکن سابق باشگاه فلامنگو و تیم ملی برزیل در کنفرانسی خبری شرکت کرد و دراین کنفرانس پاسخگوی سوالات متعددی شد.
او در واکنش به سبک بازی بارسلونا گفت:« برای ارائه یک فوتبال زیبا، کافی نیست که آرتیست باشی. مهم این است که خیلی تمرین کنی، تلاش کنی، روحیه گروهی و فداکاری هم در تیم وجود داشته باشد. می توان بارسلونای کنونی را با برزیل 1982 و یا برزیلی که پله درمکزیک رهبری آن را در دست داشت مقایسه کرد.»
اسطوره برزیلی در ادامه به این نکته اشاره کرد که سلطه بارسلونا در دنیای فوتبال به پنج سال قبل برمی گردد:« کسی که رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را دنبال می کند، می داند که چندین سال است که بارسلونا با این سبک بازی می کند. آنها قبل از این هم تیم خوبی داشتند و تدریجا مهره های مهمی مثل ویا یا فابرگاس را به تیمشان اضافه کردند.»
البته زیکو فوتبال برزیل را پائین تر از فوتبال اروپا نمی داند:« فوتبال برزیل ضعیف تر از فوتبال اروپا نیست؛ به جز بارسلونا.»
زیکو در ادامه از هواداران تیم ملی برزیل خواست تا با صبوری در انتظار آن باشند که در سالهای آینده شاهد تیم ملی برزیلی باشند که بتواند با سبک باشگاه بارسلونا به بازی بپردازد.
فابرگاس: حس می کنم که کارنامه ورزشی ام از ابتدا شروع شده
ستاره اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرد که ناکامی در کسب جام قهرمانی با آرسنال از دلایل جدایی او از این تیم بوده
سایت گل- سسک فابرگاس ستاره کاتالونیایی باشگاه بارسلونا به دلایلش برای جدایی از ارسنال اشاره کرده و اعلام کرده که به خاطر نیاز به کسب جامهای قهرمانی آرسنال را ترک کرده است
سسک فابرگاس در صحبتهایی که در اسکای سپورتس بازتاب یافت گفت:« من دیگر با آن انگیزه ای که در سن 16 سالگی داشتم تمرین نمی کردم. احساس می کردم که به یک تغییر نیاز دارم تا همه چیز را از نو شروع کنم. الان حس می کنم که کارنامه ورزشی ام از ابتدا شروع شده است.»
سسک درادامه صحبتهایش گفت:« یک عشق واقعی برای بازی کردن در تیم را حس نمی کردم. البته سعی می کردم تا بهترین بازی ممکنم را به نمایش بگذارم تا تیم بهتر شود ولی نتیجه تلاشهایم را ندیدم.»
فابرگاس در ادامه از تصمیمش برای جدایی از آرسنال گفت:« جدایی من از آرسنال تصمیم سختی بود. شاید این سخت ترین تصمیم زندگی من بود. با وجود آنکه رویای من بازی کردن در بارسا بود، جدایی از آرسنال اصلا آسان نبود. من با مربی تیم جلسات متعددی داشتم و این کهم کار خیلی سختی بود.»
سسک ادامه داد:« به جز بارسلونا و آرسنال، خودم را در پیراهن تیم دیگری نمی بینم. امیدوارم که برای مدتی طولانی در بارسلونا بمانم و شاید در نهایت دوباره به آرسنال بازگردم. در زندگی هرگز نمی توانی بگویی هرگز. اگر تیمی باشد که واقعا به فکر بازگشت به آن باشم، این تیم آرسنال است.»
یوهان کرویف: دربارسلونا دانش مرا نمی خواهند،فقط اسمم را می خواهند
مربی سابق بارسلونا در صحبتهایی به انتقاد از رابطه اش با اعضای کنونی کادرمدیریتی بارسا پرداخته
سایت گل- یوهان کرویف ، اسطوره باشگاه بارسلونا در گفت و گو با «دیاری آرا » به انتقاد از اعضای کنونی کادر مدیریتی بارسلونا پرداخته
کرویف در پاسخ به سوالی درمورد ارتباطش با روسای باشگاه بارسلونا گفت:« در بارسلونا دانش من را نمی خواهند و فقط اسم من را می خواهند. من اسمم را به کسی که از من دفاع نکند،قرض هم نمی دهم.»
اسطوره هلندی با شیوه وسبک کاری روسای کنونی بارسلونا اصلا موافق نیست. با این وجود کرویف معتقد است که در باشگاه بارسلونا هنوز کسانی هستند که دیدگاهی مشابه با دیدگاه او به دنیای فوتبال دارند.
او با اشاره به پپ گواردیولا دراین باره گفت:« الان رو به عقب نگاه می کنم و می بینم که افرادی را در بارسلونا دارم که هنوز مثل من به فوتبال نگاه می کنند.»
این درحالی است که یوهان کرویف از زمان روی کار آمدن ساندرو روسل و مدیران جدید بارسلونا رابطه چندان خوبی با آنها ندارد و در دوران ریاست این کادر جدید بود که عنوان ریاست افتخاری باشگاه را به روسل پس داد
آلوز، پیکه، بوسکتس، ژاوی، اینیستا و مسی، همگی به عنوان یازده نفر انتخاب شده روزنامه فرانسوی نامیده شده اند. رای دهندگان وب سایت به هفت نفر از بارسا، تیم تمام ستاره رای دادند.
خبرنگاران «L'Équipe»، با همکاری با برگزارکنندگان توپ طلا، به طور سنتی به انتخاب تیم سال خود در پایان سال پرداختند و طبق معمول در نسخه ی اخیرشان، یک بار دیگر بازیکنان بارسا در سال 2011 حکمفرما بودند. دنی آلوز در دفاع راست، جرارد پیکه در مرکز دفاع، سرجیو بوسکتس در میانه، همراه با ژاوی هرناندز و اندرس اینیستا در دو طرف و لئو مسی در جلو نام بازیکنان بارسا هستند.
این پاداشیست برای یک سال باشکوهی که در آن بارسا موفق به کسب عنوان لالیگا و همچنین متعجب کردن اروپا با فوتبال فوق العاده ی خود که موفق به کسب عنوان لیگ قهرمانان اروپا شد. آن ها با افزودن سوپر جام اسپانیا و اروپا این عناوین را به پنج عنوان رساندند. تنها عنوان از دست رفته جام حذفی بود که به دلیل مسائل حاشیه ای حاصل نشد.
دیگر اعضای انتخابی تیم«L'Équipe»، نویر (بایرن مونیخ) در دروازه، ویدیچ (منچستر یونایتد) به عنوان دفاع مرکزی، مارسلو (رئال مادرید) دفاع چپ، کریستیانو رونالدو (مادرید) و داوید سیلوا (منچستر سیتی) در حمله، هستند.
هفت رای بیشتر از طرف رای دهندگان اینترنت
بارسلونا با انتخاب شدن به عنوان تیم تمام ستاره توسط کاربران اینترنت، در سال 2011 حکمفرما شدند. آلوز، پیکه، ژاوی، اینیستا و مسی به همراه اریک آبیدال و فابرگاس نیز در این تیم بودند. چهار بازیکن دیگر از رئال مادرید شامل: کاسیاس، راموس، کریس رونالدو و بنزما بودند.
قضاوت خيلي سخت نيست!مسي کنار کودکان سرطاني، کريس کنار دلفينها
دو ستاره پرتغالي و آرژانتيني رئال مادريد و بارسلونا به بهانههاي مختلف با هم مقايسه ميشوند و اين بار نحوه گذراندن تعطيلات اين دو ستاره فوتبال خارج از مستطيل سبز زير ذرهبين رسانهها قرار گرفته است.
به نقل از مارکا اسپانیا، پس از تمرینات و بازیهای فشرده و سخت لالیگا و حضور در کمپهای تیم ملی و دوری از خانواده گذراندن تعطیلات میان فصل با بخشی از پولهای نجومی دریافت شده حق هر بازیکن است اما ارزش برخی بازیکنان بزرگ دنیای فوتبال حرفهای زمانی مشخص میشود که ستاره جوانی چون لیونل مسی حتی وقتی ۴ روز بیشتر از مربی خود برای تعطیلات زمستانی فرصت میگیرد به همین میزان در امور خیریه فعالتر میشود.
لیونل مسی که به خاطر فشردگی لالیگا و بازیهای ملی آرژانتین روزهای سخت و فشردهای را تجربه کرده بود پس از سفر خسته کننده به ژاپن و درخشش در جام باشگاههای جهان بلافاصله به بارسلونا بازگشت و از اولین روز تعطیلات زمستانی با حضور در بیمارستان کودکان سرطانی در کنار آنها عکس یادگاری گرفت و با پول جمع شده از حامیان مالی و حساب شخصی خود بخش قابل توجهی از مشکلات این کودکان را حل کرد.
در ۵ روز گذشته مسی ۶ پروژه خیریه را افتتاح کرده و به صورت مالی در ۴ پروژه دیگر سهیم بوده است.
او سفری کوتاه به گینه خواهد داشت تا آکادمی فوتبال خود را در ابن کشور افتتاح کند، آکادمی که در آن هر روز به کودکان فقیر آن ناحیه صبحانه، ناهار و شام داده خواهد شد و تدریس دروس رسمی این کشور با هزینه مسی و استخدام معلمهای معروف پایتخت این کشور انجام خواهد شد.
این در حالی است که کریستیانو رونالدو پس از بازی ضعیف در سه بازی اخیر تیمش به شدت تحت فشار رسانهها قرار داشت و حتی متهم به کمکاری شد.
این بازیکن به محض آغاز تعطیلات زمستانی به همراه نامزدش به جزایر رویایی مالدیو رفت و یک ساحل کم نظیر در این کشور را به تنهایی کرایه کرد تا به تفریح و استراحت بپردازد.
این سوال برای خبرنگاران اسپانیا مطرح است که آیا قضاوت درباره انسانها در چنین شرایطی سخت است؟ یکی در کنار کودکان سرطانی و دیگری در کنار دلفینها!
varzesh3.ir
مقایسه آمار مسی و رونالدو در سال 2011: مسی بیشتر قهرمان شد، رونالدو بیشتر گل زد!
آمار گلزنی کریستیانو رونالدو برتر از لیونل مسی بود، اما مسی پاسهای گل بیشتری داد و البته قهرمانیهای بیشتری هم کسب کرد.
2011/12/28 23:03:00
سایت گل – بارسلونا – رئال مادرید. احتمالا بزرگترین رقابت فوتبال دنیا. اما دوئل تنها به این دو تیم ختم نمیشود و نبردی فردی بین دو بازیکن فوقالعاده بااستعداد وجود دارد: لیونل مسی و کریستیانو رونالدو.
این دو نفر بهشدت با هم متفاوت هستند؛ لیونل مسی فوتبالیستی است سنتی و خیابانی که با دریبلهای دیدنیاش و جادوی خیرهکنندهاش روی توپ یادآور دوران گذشته است، در حالی که بازیکن پرتغالی بازیکنی است کاملا مدرن؛ با نهایت سرعت، قدرت، دقت و نیرومندی.
مسی و رونالدو، در کنار چابی کاندیداهای توپ طلای فیفا در ژانویه هستند و در حالی که انتظار میرود بازیکن آرژانتینی در زوریخ پیروز شود، سال 2011 برای هر دو نفر بسیار درخشان بوده است.
کریستیانو در 12 ماه گذشته در 60 بازی 60 گل زده ولی مسی بارسلونا را به سمت پنج قهرمانی دیگر زیر نظر پپ گواردیولا هدایت کرده است: لالیگا، لیگ قهرمانان، سوپرجام اسپانیا، سوپرجام یوفا و جام باشگاههای جهان.
رونالدو اخیرا رکورد بیشترین تعداد گل زده در یک سال تقویمی را شکست. این بازیکن سابق منچستریونایتد در سال 2011 در لالیگا 43 گل زد و از 42 گل مسی در سال 2010 پیشی گرفت. این 43 گل در تنها 34 بازی بوده که 27 تای آنها بخشی از رکورد شگفتانگیز 40 گل فصل پیش رونالدو بوده است. این تعداد گل باعث شد رونالدو رکورد جدیدی در عنوان پیچیچی (آقای گلی) لالیگا به دست بیاورد. اما کریستیانو در این فصل میتواند حتی رکورد بهتری هم ثبت کند؛ او در تنها 16 دیدار لیگ 20 گل زده است.
رونالدو اغلب متهم است که مقابل تیمهای بزرگتر نمیتواند خوب گل بزند، و این نکته اخیرا مورد تاکید قرار گرفت چرا که او نمایشی ناامیدکننده در شکست سه بر یک الکلاسیکو مقابل بارسلونا داشت. آمار رونالدو هم این موضوع را تایید میکند، چون کریستیانو در لیگ قهرمانان و مقابل تیمهای تراز اول کمتر از لالیگا گل زده؛ در لالیگا سطح تیمهای به جز چهار، پنج تیم برتر به شدت پایین است.
رونالدو در پرتغال هم خوب گل زد و در 9 بازی 7 گل به ثمر رساند؛ اما به جز گل تساوی در شکست دو بر یک مقابل آرژانتین، دیگر گلهای او مقابل تیمهایی مانند قبرس، لوکزامبورگ، دانمارک و بوسنی به ثمر رسید.
هرچند او اخیرا بازی فداکارانهتری انجام میدهد ولی آمار 17 پاس گل او در قیاس با 28 پاس گل مسی ضعیف است.
مادرید البته دارد به لطف رونالدو به بارسا نزدیکتر میشود. او میتواند با درخشش بیشتر الهامبخش تیمش برای موفقیتهای بیشتر و بزرگتر در سال 2012 باشد.
مسی در حال حاضر مرد شماره یک است. آمار دیدارهای ملی او چندان تاثیرگذار نیست اما آمار کلی او بسیار شبیه به رونالدو است. او پاس گل بیشتری داده ولی یک گل کمتر از رونالدو در سال 2011 زده؛ البته مسی بازیهای بیشتری انجام داده و بیتردید ستاره بارسلونا است.
مسی 12 گل کمتر از رونالدو در سال تقویمی 2011 زده، اما آمار گلزنی بالای او در جامهای حذفی و لیگ قهرمانان نشان میدهد او میتواند مقابل هر حریفی عالی کار کند. او در بازیهای کلیدی مانند نیمهنهایی و نهایی لیگ قهرمانان عالی کار کرد.
او در دیدارهای ملی چندان خوب نبوده و دلیل آن سیستمی است که نمیتواند بهترین عملکرد را از او بگیرد. این باعث دغدغه آرژانتینیهاست چرا که آنها میخواهند از وجود بهترین بازیکن دنیا در ترکیب خود بهره ببرند. عجیب نیست که آنها در گذشته از سیستم بارسلونا کپی کردند و تلاش کردند مانند گواردیولا مسی را به جلوتر ببرند. سیستم گواردیولا عالی جواب داده و باعث شده او 13 قهرمانی به دست بیاورد که 5 تا در 12 ماه گذشته بوده است. اما پپ همیشه میگوید: «این افتخارات بدون مسی به دست نمیآمد.»
با این که کریستیانو در سال 2011 از لیو بیشتر گل زد، اما این بازیکن آرژانتینی سال را در اوج به پایان رساند چون توانست در بزرگترین رقابتها گل بزند.
دو تیم آنها در سال جدید هم با هم رقابت دارند و دوئل شخصی آنها ادامه مییابد و باید دید کدام در سال 2012 برتر خواهد بود.