موقع رانندگی اگه چشماتون خسته بودن و خواستین ماسازشون بدین یکی یکی ماساژ بدین طوری که همیشه یه چشمتون حواسش به جاده باشه
Printable View
موقع رانندگی اگه چشماتون خسته بودن و خواستین ماسازشون بدین یکی یکی ماساژ بدین طوری که همیشه یه چشمتون حواسش به جاده باشه
یه تجربه سوزنده
سعی کنید همیشه از دستگیره هایی استفاده کنید که سالم هستند و پارگی ندارند...امروز وقتی که میخواستم ماهی تابه رو از روی اجاق بردارم درست از جایی که دستگیره سوراخ بود و منم اطلاعی نداشتم دستم سوخت
بیکار که باشی افکار منفی مثل مگس دورت جمع میشه، اونوقته که خودتو بدبدخت ترین، بد شانس ترین، تنها ترین، فقیر ترین و... حساب میکنی و تو باتلاق افکار منفی غرق میشی
خودتو مشغول کن حتی اگه شده با بیرون رفتن و صحبت کردن با دیگران
Sent from XPERIA TX using Tapatalk 2
با سلام .
وقتی برای خرید میوه میرید سعی کنید که میوه های خیلی بزرگ رو نگیرد علتش هم ناشی از این هست که این میوه هایی که بیش از حد معمولش بزرگ شدن بیشتر مواد شیمیایی که کشاورزان به زمین دادند رو گرفتند و این مواد می تونه برای بدن مضر باشه . و این که سبزیجات رو هم خودتون توی خونه بکارید و مصرف کنید .
و این لینک هم نگاهش بد نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نظر این سایت چیز دیگه ای هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ممکنه این نظر درست باشه، به هر حال تا بررسی دقیقی نباشه نمیشه مطمئن بود.
هرروز یه مقدار وقت بذارید، مثلا یک ربع، نیم ساعت، فقط و فقط بشینید و فکر کنید، فارغ از هرکار دیگه ای
به راهی که انتخاب کردید، به شخصیت خودتون، به آینده ای که در انتظار شمات، به کارهایی که باید انجام بدید، کارهایی که زندگی شمارو بهتر خواهد کرد و...
به اینا فکر کنید
Sent from XPERIA TX using Tapatalk 2
اینم یه تجربه است که از دیدن زندگی چند تا از دوستان کسب کردم .
تو سنین نوجوانی و اوایل جوانی دور عاشق شدن و ازدواج و اینجور چیزا رو خط بکشید . تو این سنین هم رشد فکری به اون حدی که باید برسه نرسیده و هم باعث درگیری شدید ذهنی برای فرد میشه . چند تا از دوستای من الان با این که 20-19 سالشون بیشتر نیست از نظر فکری خیلی سر این قضایا داغونن . در ضمن راهیه که اگر پا توش بذارین برگشتن ازش خیلی سخت و گاهی غیر ممکنه .
برید پدر و مادرتون رو بغل کنید٬ ببوسید٬ بی هبچ دلیلی٬ همینطوری٬ نگید من بزرگ شدم٬ خجالت نکشید. برید. تا وقت هست برید. قبل اینکه دیر بشه برید.
نگذارید اینترنت جایگزین بودن در دنیای واقعی و ارتباط با دیگران برای شما شود
(اگر مدت زمانی که در اینترنت هستید بیشتر از زمانی هست که در بیرون خانه هستید احساس خطر کنید!)
اگه همیشه مثل وقتهایی که میخوام برم پیش دندونپزشکم به دندونهام میرسیدم، دیگه کلا لازم نبود برم دندونپزشکی!:n13: