دوستان عزيز مهلت صندلي نشين ما تموم شده . تا ساعت دو امروز فرصت داشتند . از ايشان ديگه سوال نپرسيد .
اجازه بديد كه به سوالهايي كه باقي مونده جواب بدن. سوال جديد نپرسيد لطفا .
سولئارس از شما بعيده ها .... .
Printable View
دوستان عزيز مهلت صندلي نشين ما تموم شده . تا ساعت دو امروز فرصت داشتند . از ايشان ديگه سوال نپرسيد .
اجازه بديد كه به سوالهايي كه باقي مونده جواب بدن. سوال جديد نپرسيد لطفا .
سولئارس از شما بعيده ها .... .
بهروز جان شايد باورت نشه ولي من فكر كردم امروز 5 شنبه هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
حق باشماست به ما تازه واردا جا نميدن!نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
البته شايد واسه شما تازه وارد باشم ولي خيلي ها منو ميشناسن يك روزي 10-12 جا ادمين بوديم و دور برمون شلوغ بود...ولي هنوز رفيقاي زياد دارم!باشه انشا...يك روزي ميام روي اين صندلي داغتون ميشينمو شما با سوالاتون ذوبم ميكنيد! :laughing:
سلام بر تيم سه نفره بابا هنوز رضا جواب سوال ها رو نداده...ولي به قول داش بهروز: صلاح... ;)
آقا بهروز درباره صندلي نشيت بعدي ميشه خبر بديد يعني آيا پيدا شد يا نه ؟
ببخشيد بچه ها میشه از قانون اين تایپیک یه خورده بالا تر رفت؟؟
وقت یه سوال ممنون می شم
چیز خواصی نیست!
حالا ميشه شما هم توضيح بدي كه چقد بالاتر...ممنون ميشم...داش سعيد تحويل بگير.
دوستان اگه الان اینجام و اومدم این پست رو ارسال کنم برای اینه که این تاپیک بلاتکلیف نمونه.
گرنه من در شرایطی نبودم که بتونم بیام
الان در شرایط روحی فوق العاده بدی به سر میبرم. خیلی بد تر از اون چیزی که فکرشو بکنید
به یه مشکل بزرگ برخوردم که فکرمو مشغول کرده و اعصابمو به هم ریخته.
با پیشنهاد مونیکا موافقم. من برای این هفته اول صندلی نشین شدم تا قلق اینجا رو بدم دست بچه ها.
وگرنه میدونستم کسی نمیاد ازم سوال بپرسه
در حقیقت دو هفته اول اینجا که منو بهروز بودیم فقط از هم دیگه سوال میپرسیدیم و کسی دیگه نبود.
پس هر دومون باید یه بار دیگه بشینیم.
در این شرایط که همه دونه دونه دارن میذارن میرن و سوژه جالبی نداریم هم چارمون همین کاره.
منتها به دلایلی که تو اول این پست گفتم تو شرایطی نیستم که بتونم رو صندلی بشینم.
اگه بهروز موافق باشه این هفته خودش بشینه رو صندلی.
هفته بعد اگه شرایطم مناسب بود یا خودم میشینم یا یه فکری میکنم
البته برای این کار باید از مافیای بزرگ اجازه بگیریم
بهروز جان خودت حاظری یا نه؟
سعيد جان من فكر كنم شما و بهروز و مافيا بايد دوباره بشينيد چون فكر كنم مهران هم درست حسابي روي صندلي نبوده ...
دوستان یادم رفت بگم پس از مشخص شدن صندلی نشین این هفته شاید یه مدت اینورا پیدام نشه.
چون احتیاج به استراحت فکری دارم تا مشکلم برطرف بشه