دوستان سرویس های مخابرات میگن میخواد محدود بشه
کسی خبر قطعی نداره.... ؟؟؟
دوستانی که رفتن مخابرات بیان گزارش بدن ببینیم چطوریه که ما هم بیایم
Printable View
دوستان سرویس های مخابرات میگن میخواد محدود بشه
کسی خبر قطعی نداره.... ؟؟؟
دوستانی که رفتن مخابرات بیان گزارش بدن ببینیم چطوریه که ما هم بیایم
دوستان بر ی شما حجم باقی مونده رو درست نشون می ده؟
ای بابا یادش بخیر دوره قبل تبعید تهران بودیم با صبا شبی 1.5 گیگ دانلود میکردیم... هی...
بچه های مشهدی شبانه چقدر دانلود میکنن؟
من معمولا 1 گیگ دانلود می کنمنقل قول:
اما دیشب مثل اینکه 400 مگ گرفته بود
با سلام
یه سوال داشتم
اگه میزان ترافیک و گیگ مصرفیمون تموم بشه و هنوز مثلا یه ماه مهلت داشته باشیم تا قراردادمون سه ماهمون تموم بشه با شرکت؛ چه اتفاقی رخ میده اگه شارژ نکنیم تا لحظه ی آخر؟
آیا خط رو از رانژه در میارن یا نه؟
پاسختون رو دقیق و مطمئن بدید ممنون
موفق باشید.
حجم اضافه با تخفیف ویژه !
به اطلاع مشترکین گرامی میرساند ازاین پس حجم اضافه بالای 3 گیگابایت با تخفیف ارائه میشود
1 گیگ 5300 تومان
3 گیگ 14500 تومان
5 گیگ 22500 تومان
10 گیگ 42500 تومان
با سلامنقل قول:
هیچ اتفاقی رخ نمیده به دلیل اینکه شما آبونمان کل سه ماه رو پرداخت کرده اید و تا لحظه آخر و کل 3 ماه پورت در مرکز مخابراتی به شما اختصاص دارد.
سلام دوست خوبمنقل قول:
هیچ اتفاقی رخ نمیده, چون اونا با استفاده از نرم افزار فقط سرویسهایی که مهلتشون تموم میشه رو چک میکنن و اگر دقت کرده باشید از 10 روز مونده به اتمام سرویس اس ام اس میزنن که ده روز دیگه تمومه, بعد میشه هفت روز و سه روز و یک روز بعد تماس میگیرن:31:
خیالتون راحت باشه, اگر بخواین میتونین حجم مصرفی بخرین, اگر هم که نه میشه شبانه دانلود کرد تا سرویس تموم بشه
موفق باشید:11::10:
نمیدونم چرا سرویس من بیشتر از ترافیک مصرفی من ترافیک رو کم میکنه
من موقع وبگردی از چندتا نرم افزار برای مشاهده میزان ترافیک استفاده شد استفاده همیکنم ولی صبانت خیلی بیشتر از اون حجم واقعی مصرف شده از من ترافیک کم میکنه (این خیلی نامردیه)
من تا حالا اولین باره که یه همچین اتفاقی برام میفته
اگه یه جواب قانع کننده بابت این دزدی ندن دیگه از صبانت اشتراک نمیگیرم