دوستان کسی قیمت روز تلویزیون جدید 3d ایکس ویژن رو داره ؟
مدل 47K3D100 ؟
Printable View
دوستان کسی قیمت روز تلویزیون جدید 3d ایکس ویژن رو داره ؟
مدل 47K3D100 ؟
حدودا 3.580.000 توماننقل قول:
2.320.000 توماننقل قول:
قیمت 46ES7770 با سینما و بدون سینما
دوستان پیرو پست قبلیم که گفتم نمایندگی سامسونگ تلویزیون رو بهم گرون تر از قیمت اصلی ش فروخته کسی میدونه باید به کجا شکایت کنم؟ حقیقتش من زنگ زدم 8255 ( سام سرویس) گفت به ما ارتباطی نداره و جالب تر از اون اینکه گفت : فروشگاه ها هر قیمتی که دوست دارن بفروشن به ما چه؟:blink::blink:
مگه شما بدون هدیه چند خریدی؟
چند دادن بهت؟نقل قول:
پست 2957 رو بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستمون ogyanoos بپرس که ایشون هم همچین مشکلی داشتن
بهم 3.700 دادننقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز تو هیچ کاری نمی تونی بکنی
باید قبل خرید می رفتی چند جا قیمت می کردی بعد می گرفتی این نمایندگی که به شما تلویزون فروخته 4190 حساب کرده که قیمت جدیدشونه و حق این رو دارن که به این قیمت به فروشن و سینما رو 490 هزار تومان کم کرده که مناسب کم کرده
ولی شما اگر چند جا قیمت میکردی به قیمت قبلی یعنی 3930 که اگر 490 هزار هم کم میکرد میتونستی به قیمت 3440 بخری
من خودم از خیابان جمهوری خرید کردم 46 اینچ ES7770 رو که چند تا به قیمت جدید 5260 با سینما می گفتند و چند جا هم به قیمت قبلیشون 4960 می گفتند با سینما ک من همین قیمت خرید کردم.
دوستان این
LG 47LM76100
و
46 ES7770 سامسونگ
چند دلاره؟
کسی میدونه چند دلار هستن میخوام برم از عراق بیارم من نزدیک مرز عراق هستم قراره واسه یه گردشی بریم میخوام از اونجا هم یکی از اینا بیارم اگه ارزون در بیاد
دوستان یه مشورت بهم بدید، یه پلاسما پاناسونیک 42 اینچ st30 کارکرده از یکی دوستان میخوام بخرم. چه قیمتی بخرم خوبه؟