به به به چه تضمینی خوب تو همین سرور ناروتو با پینگ 50 60 که بهترهنقل قول:
راستی بچه ها آواتارم با امضام خوبه؟
Printable View
به به به چه تضمینی خوب تو همین سرور ناروتو با پینگ 50 60 که بهترهنقل قول:
راستی بچه ها آواتارم با امضام خوبه؟
چطوری قسمتی که یکی هوک میکنه به سقفو چکش میزنه رو رد کردی؟کدی داره مگه که دامی هوکو نگه داره؟نقل قول:
عزيز منظورت اول Map هست ؟!نقل قول:
اگه منظورت اونجاست ،كه بايد بگم Professional بودن همين خوبي ها هم داره ديگه ... :31:.
براي اينكه اونجارو رد كني اول بايد دستور كنترل دامي رو بزني ،بعد ديوار بالايي رو سريع هوك كني و 2تا Jump بزني.
بعد از اينكه دامي رفت توي سياهي (بايد كمي فاصله تا قسمت تمام شدن سياهي داشته باشه) تي اصلي رو با همون روش قبلي پرت كن توي سياهي (بطوري كه بيوفته روي سر دامي و از قسمت بلوك آزاد شه).
بعدش ديگه كار تمومه :31:!
البته فكر كنم يكي از دوستان دمويي رو براي آموزش دادن همين قسمت آماده كرده بود ،كه با كمي جستوجو فكر كنم پيداش كني:46:.
موفق باشيد:40:.
من یه سرور معمولی میزنم 180 فکر نگنم زیاد لگ بگیره چون اپتایم 100% . رم 1 گیگه از ریپ زدن دیگه خبری نیستنقل قول:
همون سوری که گفتی رو یه 6 یا 8 نفره رو میزنم با چند تا بازی دیگه.
ها؟!نفهمیدمنقل قول:
من اول کنترل بزرو میگیرم دستم.هوک که میکنم.وقتی وقتی /dh میزنم دیگه هوکش ول میشه و رو زمین میزنه و یا حتی وقتی دوباره کنترل خودمو در دست میگیرم دیگه هوک نمیکنه.میخوام دامی هوک رو نگه داره هی همر کنه!
بابا یکی به داد ما برسه :31: اعصابمونو خورد کردن این نوبا به خدا هر 2مین دارن وت مپ میدن و همشونم f3 ---- با این وضعیت چطوری باید بازی کنیم ما !!! تو 5 مین 4 تا مپ عوض شد همین الانم که دارم پست میدم دارن مپ عوض میکنن :18: خواهشاً یه ادمین بذار حسین جان واسه این سرور به خدا کلافمون کردن بیا الان سرور خودت نگاه کن ! :41:
سلام من میتونم بیام تو magical ؟
بابا این نوب بازیا چیه !!!!! اول اون قسمت رو خودتون برید بعد بزنید /d حالا اون بزه میاد کنارتون هرجا بزنید /d دامی (بزه) میاد کنارتون هرجا هم بزنید /dc جاتون باهم عوض میشه دیگه این کارا چیه؟؟؟!!!نقل قول:
من خودم با دامی به تنهایی مپ xyz رو رفتیم خیلی ساده
اگه خواستید یه سرور بزنید بیام بهتون نشون بدم
1. بابت مد iddrace حتی از منم نباید تشکر کنید باید از mhasan و mjavad تشکر کنید .(جاشون خالیه :41:) 1 روز تو بلاک بودم mhasan اومد گفت این مد رو دانلود کن و .............. چند وقت پیشم که سرورهای ناری هی کرش میشد منم ران کردم با بچه ها 1 مپ رفتیم خلاصه دست به دست رسید به دیگران من حتی مد فوتبالم داشتم ولی چون هر 2 مین 1 بار کرش میکرد پاکش کردم بعد فهمیدم که واسه ویندوزم بوده (64 بیت) دیگه فوتبالو پیدا نکردم .
مد zombie هم دارم البته این مد با zombie ورژن 5.2 فرق میکنه . zombie ها تو این مد در واقع خود پلیر ها هستن :
win32: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (512 kb)
linux64: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (437 kb)
autoexec فایل :
sv_name Shahab
sv_gametype Z ESC
password p30
sv_admin_pass admin
sv_map ctf1
add_vote "ctf1" "sv_map ctf1"
add_vote "ctf2" "sv_map ctf2"
add_vote "ctf3" "sv_map ctf3"
add_vote "ctf4" "sv_map ctf4"
add_vote "ctf5" "sv_map ctf5"
add_vote "ctf6" "sv_map ctf6"
add_vote "ctf7" "sv_map ctf7"
sv_port 8303
sv_sendheartbeats 1
sv_vote_kick 1
sv_vote_map 1
inf_walldelay 1
inf_walllife 30
inf_walllength 256
inf_infectiondelay10
inf_airstrikekills 5
inf_superjumpkills 2
inf_superjumpforce 40
inf_zombie_explodes 1
inf_airstrike_text 0
inf_superjump_text 0امیر جان مد dummy )iddrace( 1زره فک کنی حله :46:
این kick رو هم به کاراشون اضافه کن.دارم با یکی از بچه ها دونفری میرم مپو هی kick می کنن میگن fune!:15:نقل قول:
----
magical پسش چیه؟به ما نمی گید؟