سلام دوست من.
ببین گرافیک n82 فکر کنم 335 بود نه 325. حالا اینش مهم نیست مهم اینه که 20 درصد کندتر از 5730 هست.
در مورد سوییچ که گفتی ...
سوییچ بین گرافیک اچ دی اینتل و گرافیک دیسکریت انویدیا انجام میشه اما باید سی پی یو روش چیپ گرافیکی داشته باشه. هر دو هسته ای که نداره ... فقط i3 ها دارن. اگه دنبال این مورد هستی باید یه دو هسته ای مثل 370m رو بگیری. دو هسته ای های دیگه مثل i5 540 , i5 450 , i5 430 این امکان رو ندارن.
nvidia Optimus هم قبلا تو ضیح دادم که کلاک گرافیکتون رو به صورت اتویماتیک و وقتی میبینه نیازی به استفاده از تمام قدرت گرافیک نیست میاره پایین. مثلا تا یک پنجم میاره پایین که مصرف باتری هم کمتر میشه.
رقیبش تو ای تی آی همین ATI Power Play هست که به نظر من زیاد موفق نبوده. چرا ؟ چون همش دو حالت داره. اگه آداپتور وصل کنی و سیستم رو برای بهینه کردن مصرف باتری یا درد حالت معمولی تنظیم کنی ، کلاک عادیه. اما تا برق آداپتور قطع بشه کلاک رو نصف یه خورده کمتر میکنه. در واقع این دو حالتی بودن یه ایراده.
گفتی انسیس ... انسیس بیشتر بخشهاش الان از دو هسته استفاده میکنه. موقع مش بندی مسئله معمولا یه هسته استفاده میشه. اما شما که کارت این چیزاست این رو در نظر بگیر که کتیا بازه و یه مدلی توش رسم شده و هی مجبوری اصلاح کنی بیاری تو انسیس که مثلا بهتر مش بزنی. اینجا چهار هسته بودن سی پی یو به خوبی مزیت خودش رو نشون میده.
اگه بیشتر واسه بازی و کارای معمولی میخوای n82 با وزن سبکش بهتره ولی اگه برای کارای رسم قطعه و حل مسائل دینامیکی و مقاومتی و سیالاتی میخوای بهتره فکر یه چهار هسته ای با صفحه ی بزرگ باشی که اذیتت نکنه. من دقیقا به همین دلیل رفتم چهار هسته ای خریدم وگرنه دو هسته ای با مصرف کمتر و وزن کمتر برام کافی بود. بازی هم که دستاپ خیلی خفن تر از لپ تاپ هست ...:31:
:11::11::11: