متاسفانه کاری از من و شما برنمیاد. مگر زنگ زدن به شرکت و شنیدن جوابهای بی منطق و تکراری.نقل قول:
Printable View
متاسفانه کاری از من و شما برنمیاد. مگر زنگ زدن به شرکت و شنیدن جوابهای بی منطق و تکراری.نقل قول:
یه سوال فنی: چه جوری باید مودم رو خاموش کنم؟ من همیشه پریز رو از برق میکشم.می خواستم بدونم علمیه :31:؟
من نمیدونم این قضیه خاموش کردن مودم از کجا در اومده. من بعید بدونم برای استفاده از ساعات رایگان مودم رو باید خاموش کرد. اگه دوستان دلیل منطقی دارن بگن که ما هم روشن شیم.نقل قول:
ولی یه راه ساده برای خاموش و روشن کردن مودم هست که باید شما از طریق کنترل پنل مودم دستگاه رو ریبوت کنین.
وقتی وارد کنترل پنل شدین بالای صفحه سمت راست 2 تا دایره هست که شکل یکیش کلیده که همون Logout از سایت هست و دومی برای ریبوت کردن دستگاهه.
به هیچ وجه نیاز نیست برای ورود به ساعات رایگان مودم رو خاموش روشن کنید
در ضمن مودم من کله قندی هست و خب روش دکمه خاموش / روشن داره( مگه مدل های دیگه دکمه power نداره ؟!)
اسپید تست خوب شده اما سرعت دانلود همونه. پکت لاست هم بالاست.نقل قول:
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
مودم اوت دور هم یک دکمه کوچک روی آداپتورش داره که با اون ریبوت کنی و اگر هم چند ثانیه نگه داری ریست میشه.نقل قول:
برای ورود به ساعات رایگان لازم نیست مودم را خاموش کنید ولی "ممکنه" تا مدتی هرچی در این ساعات استفاده کنی رایگان محسوب نشه.در ecare هم که برین "معمولاً" وقتی مودم رو ریبوت میکنی یا ارتباط رو با bts قطع و وصل میکنی یک چک پوینت ثبت میشه.
مودم من out door هستنقل قول:
دلیل منطقی که وجود داره ولی اگر منطق مبین هم همین باشه. به طور خیلی ساده شما ساعت ورودتون به شبکه مهمه برای اینکه ترافیکتون حساب بشه یا نشه. وقتی شما از ساعت 2 به بعد در شبکه لاگین میکنید به عنوان یوزر رایگان وارد شبکه میشید و وقتی حتی ساعت 1:59 دقیقه به شبکه لاگین کنید هنوز کاربر پولی هستید و ترافیکتون حساب میشه. البته در مورد مبین نت شاید این قضیه نباشه ولی خود من شخصا چون حوصله چک کرد حساب و محاسبات ترافیکی رو ندارم ساعت 2 که میشه مثل بچه های خوب یکبار مودم رو ریبوت میکنم تا بهونه دست مبین ندم. اگر کسی از دوستان بدون روشن خاموش کردن مطمئن بود که ترافیکش حساب نشده یک اطلاع رسانی همگانی بکنه:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
نیازی به ریست مودم نیست . دو سه شبی هست که میگذارم دانلود شبانه و مودم رو ساعت 12 شب ریست می کنم . هر شب هم یک گیگ دانلود میکنم. تو این دو سه شب که من چک کردم چیزی از اکانت من کم نکرده.
سلام...
راهی یا برنامه ای است که مودم مبین نت سر ساعت خاصی بصورت خودکار ریبوت شه؟ تو تاپیک مربوط به این روشها سوال کردم ولی کسی جوابی نداد
خب پس اگه ساعت 2 لاگین بشیم بعدش مودم رو ریبوت نکنیم و تا فرداش کار کنیم باز رایگان محسوب میشه؟نقل قول: