دوستان ایا وایمکس امکان سیار هم داره
یعنی اگه در حال حرکت هم باشیم بازم کار میکنه؟؟؟
Printable View
دوستان ایا وایمکس امکان سیار هم داره
یعنی اگه در حال حرکت هم باشیم بازم کار میکنه؟؟؟
من خودم 6 ماهی هست مودم 635 دارم اما تاحالا مشکلی برام پیش نیومده !!!نقل قول:
اون انتن دهی چه 2 تا باشه چه 5 تا هیچ فرقی نداره ! چون من خودم همه اینارو تست کردم و به این نتیجه رسیدم که اصلا تو مودم 635 انتن های خود مودم رو در بیاری نویز نمیفته رو اینترنت ! تو منطقه ما که 11 هست که اینجوریه :rambo:
سلام...
شما کاربر دایمی هستید یا اعتباری ...!
من هر کاری کردم نفهمیدم چه جوری میتونم بسته افزایشی بخرم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم !!!:41:
من کاربر اعتباری 1 مگ نامحدود هستم .نقل قول:
delete......
سلام. دوستان.
منم میخوام وایمکس میکنم
به نظرتون مودم USB بگیرم خوبه؟ کسی داره؟
من هم مودم رو آپگريد كردم . ولي يه سول چه تغييراتي انجام شده؟
با قیمت هاش و مخصوصا محدودیتش حال نکردم...
ببینیم تا بعد چی میشه...
به امید روزی که ارزون شه!!!؟
فعلاً مجوز وایمکس سیار (موبیلیتی) رو ندادن !نقل قول:
دوست عزیز سلامنقل قول:
از نظر فنی حرفی که شما میزنی درست نیست. اتفاقاً WiMAX تکنولوژی پرسرعتتریه نسبت به ADSL. برای مقایسه این دو تا تکنولوژی صرفاً از نظر ظرفیت انتقال دادهها لطفاً به این اطلاعات توجه کنید:
- تکنولوژی ADSL در بهترین شرایط حداکثر تا 12 مگابیت در ثانیه دریافت و تا 1.8 مگابیت در ثانیه هم ارسال میتونه داشته باشه. تکنولوژی جدیدتر ADSL2+ هم میتونه حداکثر تا 24 مگابیت در ثانیه دریافت و تا 3.3 مگابیت در ثانیه ارسال داشته باشه.
- تکنولوژی WiMAX در شرایط ایدهآل حداکثر تا 128 مگابیت در ثانیه دریافت و تا 56 مگابیت در ثانیه ارسال میتونه داشته باشه. اما با توجه به وضعیت و کیفیت شبکه و تجهیزاتش به طور واقعی میتونه تا 70 مگابیت در ثانیه در شعاع 4 مایلی (6 کیلومتری) دریافت داشته باشه.
اما برای مقایسه این دو تا تکنولوژی در ایران باید به موضوعات دیگهای توجه داشت:
- یکی این که تکنولوژی WiMAX تو ایران خیلی نوپاست در مقایسه با ADSL. خوب طبیعیه در شرایطی که فقط 2 -3 تا شرکت دارن این سرویس رو میدن، نمیشه انتظار خیلی زیادی از کیفیت بالای اون داشت.
- از نظر کیفیت این طور که من فهمیدم WiMAX به طور کلی پینگ بالاتری داره. اما این همیشه به معنای نامناسب بودنش نیست. پینگ بالا در شرایطی که RealTime بودن خدمات مهمه مثل بازیهای آنلاین، میتونه تأثیرات منفی زیادی داشته باشه. اما برای شرایطی مثل مرور صفحههای وب و یا دانلود کردن خیلی اثر منفی قابل ملاحظهای نداره. اون چیزی که تو این موارد بیشتر تأثیر داره، پهنای باند قابل استفاده است.
- برای مقایسه دقیق باید دو تا سرویس کاملاً مشابه ADSL و WiMAX رو با هم مقایسه کرد. یعنی شما یه سرویس ADSL 256kbps نامحدود رو با یه WiMAX 256kbps نامحدود رو با هم مقایسه کنی، میتونی بگی کدوم کیفیت بهتری داره، کدوم نوسان بیشتری داره، کدوم میانگین سرعت دانلود یا آپلودش بیشتره. این سرویسهای حجمی ADSL که اغلب شرکتها میدن مثلاً به اسم 256kbps در واقع یه سرویس با پهنای باند بالاتره که باعث میشه حجم مجاز ماهیانه زودتر تموم بشه و شما مجبور بشی اونو شارژ مجدد کنی. اما محاله بتونی ADSL256kbps نامحدودی گیر بیاری که متوسط دانلودش از 29 - 30 کیلوبایت در ثانیه بیشتر بشه. سرویس WiMAX مشابه هم همین حدودا سرعتش در میآد.
- از نظر قیمت هم WiMAX به نسبت از ADSL ارزونتره. البته به شرط مقایسه سرویسهای مشابه. مثلاً یه سرویس ADSL1Mbps نامحدود حدود ماهی 220 هزار تومن قیمتشه. اما سرویس WiMAX همین سرعت رو ایرانسل داره 81 هزار تومن میده. البته طبیعیه که برای استفاده از WiMAX در حال حاضر در ابتدا باید پول بیشتری بدین. چون مودمهاش از مودمهای ADSL خیلی گرونتره.
به طور کلی اگه بخوام جمعبندی کنم، به نظرم WiMAX هنوز اول کارشه و مطمئنم که ظرف یکی دو سال آینده به عنوان یه گزینه کاملاً جدی میتونه جایگزین ADSL بشه. به ویژه با در نظر گرفتن این که همین الآن هم قابلیت استفاده در جاهای مختلف رو داره و منحصر به یک محل ثابت نیست. شما میتونی مودم داخلی WiMAX رو در هر جایی که پوشش میده استفاده کنی ولی از خط ADSL همه جا نمیتونی استفاده کنی. تازه اگه مجوز استفاده از WiMAX در حین حرکت هم اجرایی بشه، که شما میتونی با یه مودم USB WiMAX همه جا، حتی داخل خودروی در حال حرکت هم از اینترنت استفاده کنی.
با همه این حرفا، ADSL در حال حاضر قابلیت انتخاب بیشتری به کاربرا، به ویژه کاربرای خونگی میده. چون شما میتونی به اسم اینترنت 128kbps یه اینترنت با پهنای باند بالاتر داشته باشی که از نظر قانونی برای مصارف خونگی مجاز نیستی.