جات خالی دیشب داشتم NFS Shift رو با همین 5741g بازی می کردم. خیلی راحت و روان جواب میده، اما دمای گرافیکم تا 86 هم میرسید.نقل قول:
جات خالی دیشب داشتم NFS Shift رو با همین 5741g بازی می کردم. خیلی راحت و روان جواب میده، اما دمای گرافیکم تا 86 هم میرسید.نقل قول:
مبارکه.نقل قول:
به من هم cd دادن. اما من ازش استفاده نکردم.
اگه اینترنت پرسرعت داری، برو سایت Acer.com و از قسمت ساپورتش مدل لپتاپ و سیستم عاملو انتخاب کن، همه درایور ها و برنامه هاش با آخرین آپدیت اونجا هست، دانلود کن.
مطمئنی 7600rpm بود؟ برا من که گمون کنم 5400 باشه.نقل قول:
با چه نرم افزاری دما رو اندازه میگیری؟نقل قول:
با این نرم افزار که H@mid-Vista معرفی کرده بود:نقل قول:
کد:http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
با سلام و خسته نباشید
می خوام یه لپ تاپ بخرم تا 900-850
کارمم 80% تایپ و 20% هم اینترنت
برای همین لپ تاپ با صفحه کلید کامل ، نرم و بیصدا ، فارسی هم باشه که خیلی خوبه (نمیدونم اگه فارسی نباشه میشه روش چاپ یا کاردیگه ای کرد)
خودم که از acer5741G خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم صفحه کلیدش چطوریه؟؟ اونا که این مدلا دارند یه کمکی بکنند0
asus52jr هم هست که فکر نکنم بوجم برسه (شنیدم صفحه کلیدش فارسی بیده)
بازم اساتید کمک کنند اگه مدل دیگه ای مدنظرتون هست معرفی کنید ممنون میشم.:21::21:
ممنون میشم اگه دوستان 1 توجهی بکنن و کمکم کنن tnx:40:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودم که از acer5741G خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم صفحه کلیدش چطوریه؟؟ اونا که این مدلا دارند یه کمکی بکنند
میشه ...500 تا تک تومن هم بیشتر نیست.:27:نقل قول:
(نمیدونم اگه فارسی نباشه میشه روش چاپ یا کاردیگه ای کرد)
سلام،نقل قول:
حالا چرا می خواهی برای تایپ کردن 900 تومن خرج کنی؟ با یه لپتاپ 500 تومنی هم کارت انجام میشه.
والا 5741 خیلی لپتاپ خوبیه، اما من هنوزم بعد از 2 هفته با صفحه کلیدش برا تایپ راحت نیستم. در ضمن آره عربیه، باید براش برچسب بگیری.
سلام
به راهنمايي دوستان احتياج دارم
بين اين مدلها: dell5010 -acer5741-asus k52 -msi cx620 با كانفيگ تقريبا يكسان..
كيفيت صفحه نمايش - قدرت اجراي بازي - عمر باتري شون رو از بهترين بترتيب برام بگيد...ممنون:31: