یه سوال!
میگم کتاب های ادبیات کلک معلم رو بگیرم یا ویرایش جدیدش قراره بیاد؟
Printable View
یه سوال!
میگم کتاب های ادبیات کلک معلم رو بگیرم یا ویرایش جدیدش قراره بیاد؟
سلام,نقل قول:
اره من پیش دانشگاهی هستم.
با این حساب, این فرمول از فیزیک 2 برداشته شده و فقط به دو حالت بردارهای عمود بر هم و موازی هم, بسنده کرده.
بله همینطوره ولی فکر کنم خواستن این مطلب رو تو فیزیک 2 نگن.نقل قول:
زیر رادیکال میممونه R = √(a2 + b2 که همون فرمول فیثا غورث هست
در واقع برایند دو بردار عمود بر هم همون وتر مثلث قائم الزاویه است
کاملا همینطوره که شما میگین .نقل قول:
پس حالا که پیش هستین میتونید موقع خوندن مباحث بردار فیزیک پایه این فرمول رو هم کنارش بخونید:11:
راستش منم از این دوستای دو رقمی درس خون (!)داشتم ولی معدل 19.80 نیازی به 19 ساعت درس ندارهنقل قول:
من یک مثال عینی میشناسم که برای امتحانای ترم اول فقط 3 هفته خوند
و برای ترم دوم فقط اردیبهشت به بعد و معدلش هم 19و 60 و خورده ای شد....
تو طول سال هم اصلا بخاطر مشکلاتی که داشت مدرسه نبود و غیر حضوری میداد امتحانا رو خونه هم وقت بیشتر از یک تا 2 ساعت نداشت که واسه درساش بذاره...
راستش این موجود :31:خودم بودم فقط مشکلش اینه که با گذشت فقط یک ماه از امتحانات کلمه ای
از کتابهای ادبیات و زبان فارسی و .... یادم نمیومد :27:
خلاصه میخواستم بگم معدل سوم چیزیو نشون نمیده شما معدلت هر چقدر هم که از دوستت کمتر باشه
با احتمال 100 درصد امسال بخوای میتونی با یه رتبه ی خیلی عالی قبول شی...
راستش من فکر میکنم این سبک کتابهای ما ِ هر چند که هی میگن حسابان فلان دروس پایه فلان ولی حقیقتا مشکلی پیش نمیاد واسه پیش ، همه اینا وابستگی مستقیم داره با تلاش ما
و گرنه خب طبیعیه که ادم تو طول 3 سال بخونه برای پیش راحت تره باز برمیگردیم به پیام اخلاقی
امسال که پیش هستی به طور کاااااااااااااااااااااااا ااامل سابقه ی تحصیلیت رو فراموش کن و بخون همین:11:
این جمله ی دوستمون رو تکرار کردم بحث روحیه دادن نیست واقعا همین طورهنقل قول:
تبصره:
تفاوت سطح کتابها و کلاسهاتون با بقیه ی کتابها و کلاسها رو میتونید با تلاش خودتون از بین ببرید.
بچه ها در راستای فراگیری کتاب ریاضی سال اول و همچنین نسبت های مثلثاتی, این جزوه رو تو اینترنت پیدا کردم که کل مبحث سینوس و کسینوس ها رو به طور کامل نوشته:
ظاهرا این پروژه (یا بهتر بگم یه کار عملی) بوده.کد:http://www.valiasr.net/weblog/attachments/att109_0_mosalas.pdf?valiasr=4371a01ec787a2ad0bd3ee72bcbf0eab
امیدوارم استفاده کافی ببرید.
نقل قول:
شما دانشجو هستی ؟
اگه آره رتبت رو هم بگو لطفا
دانشجو ؟! بله خب:5:این مای دیریمز:31:نقل قول:
نه بابا ،پیش دانشگاهیم رشته ی ریاضی ،سال اول
به نظرتون من اگه 2 تا آزمون قلمچی و گزینه 2 رو برم خوبه؟؟؟؟؟
سلام دوستان من امسال پیش دانشگاهی هستم دوستان شاید راهنمایی شما تاثیر زبادی داشته بنا بر این خواهشن برادرانه کمک کنید
الان دارم میرم پیش دانش گاهی مطهری . می خوام سال دیگه فقط کنکور زبان های خارجی شرکت کنم
حالا به نظر شما چیب کار باید بکنم ؟؟؟ به نظر شما برم یه پیش دانشگاهی بزرگسالان که نمره بهم بدن بعد برم کلاس کنکور فقط درس های مورد نظر رو بخونم یا اینکه مدرسه برم و بعد ظهر ها دروس روئ بخونم که در این صورت دروس پیش دانشگاهی برام دردسر میشه و نمره پیش دانشگاهی رو نمیدونم باید چی کار کنم در ضمن اگر در همینجا ادامه بدم مشاورش و ... به درد من نمیخوره چون فقز تجربی و ریاضی و انسانی داره نه مخصوص رشته
زبان
خالا به نظر شما برم یه مدرسه بزرگسال که نمره بدن مدرکش رو بگیرم و برم فقط کلاس کنکور و تست برای کنکور زبان آماده کنم خودم رو ؟؟؟
دوستنا اگه نظریه خارج از این دارید بگید
در ضمن اگه کسی میدونه کتاب هایی واسه زبان نخصصی کنکور چی باید بخونم بگه که وقت رو از دست ندم
دوستنا خواهشن زود تر جواب بدید که شنبه باید تائیین تکلیف کنم
نظرات هودتون رو بگید ببینم چی کار باید بکنم