معلم ریاضیمون بعد دو سال شلوار مشکی پارچه ای پوشید ...رفت پای تخته شروع کرد حسابان درس داد....دستش گچی شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیش را همه حفظن
Printable View
معلم ریاضیمون بعد دو سال شلوار مشکی پارچه ای پوشید ...رفت پای تخته شروع کرد حسابان درس داد....دستش گچی شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیش را همه حفظن
یکم حال بهم زن بود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! امروزمان تفی شد :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:نقل قول:
نقل قول:
خیلی باحال بود اقا .
ولی من اگه جات بودم برای اینکه ضایع نشم سعی میکردم سریع گوشیم رو دربیارم و با گوشیم صحبت کنم :31::31::31::31::31:
نه من سريع برگشتم تو مثلا يكي رو توي حياط ديدم سلام كردم :31:نقل قول:
جلوی کی نشسته بودی مگه :دی تیریپ لاوت ؟نقل قول:
راستی به نظرم تو بیشتر دست و پا چلفتی هستی.
اینم یه سوتی دیگه از من : دیروز تو تاکسی نشسته بودم. اصلا حواسم سر جاش نبود و فکرم شدیدا مشغول بود. طوری که اصلا یادم رفت کرایه بدم. بعد راننده داشت بقیه پول مسافرهای دیگه رو میداد منم همش فکر میکردم کرایه دادم و راننده داره بقیه پول منو میده همرو گرفتم گذاشتم تو جیبم. بعد که رسیدیم ته خط دیگه خودتون حدس بزنید.یه ساعت داشتم حساب کتاب میکردم که کدوم پول ماله کیه...
به نظر شما این داستان حقیقت دارد ؟
این هم از لینک تمامی سوتی های عید سال 85 فک و فامیلای ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان هم که سوتی دادی . عکست رو اول آپلود کن بعد بزار اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
بی معرفت نمی تونستی اروم در گوشم بگی ؟:21::21:
حالا بهم بگو کجا Uploadesh کنم .
upload center تون کجاست ؟
توی p30 باس اپلودش کنم یا جای دیگه ؟
داره ميشه 100.000 بازديد كننده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه اگه من نبودم سوتي بازارو بزنم ، چي ميشد !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب يكي ديگه ميزد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اون هیچکس نبود غیر از من ! :دی