سلام به همه دوستان
کدوم مدل از مدلهای ASUS K43 بهتره ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام به همه دوستان
کدوم مدل از مدلهای ASUS K43 بهتره ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان كسي ميدونه فرق بين asus n55sf-s1050 و n55-s1124v كه در سايت کد:
http://www.notebookcheck.net
1124 رو very good زده با امتياز 92 ! اما 1050 good زده با نمره80 من ميخوام تا آخر هفته بخرم البته 1124 اگه گير بيارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا بگيد اينا چه فرقي با هم دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که n55 دارن یکم در مورد گرما و حرارت دستگاه توضیح بدن بازی شنگین اجرا کردید دما چقدر بالا رفت
چه بازی هایی رو تست کردید ( روی شه تنظیمانی روی آخرین تنظیمات بدون مشکل باز میکنه؟)
---------
من شاید بگیرم این n55 ولی میخواستم ببینم اگه روزی 15-16 ساعت روشن باشه میکلی براش پیش که نمی اد ؟؟؟
كسي نميدونه اينا چين ؟؟نقل قول:
دوستان من asus n53sn دارم
ویندوز رو که عوض کردم دیگه وبکمش نصب نشد،سالمه ها تو km player امتحانش کردم
وقتی میخام درایور وبکم رو نصب کنم با این ارور مواجه میشم:
USB2.0 VGA/1.3/2M WEBCAM
دلیلش چیه؟میتونین کمک کنین؟
امروز بالاخره خريدم البته سفارش دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فردا ميگيرم asus n55sf-2155 خدا كنه فول اچ دي دربياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... گارانتي سازگار هست كيبورد فارسي اما ويندوز ارجينال نداشت يهني روش نصب نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... قيمت 1,510 تبريز - پاساژ سهند - پارسيان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید عزیز از سری U ایسوس کدوم مدلها ایران موجوده؟
سلام دوستان خسته نباشید یک سوال فنی دارم از عزیزان و حرفه ای های لب تاپ ها دوستان من یک لب تاپ خریدم باتریش از توع لیتیوم یون هست ولی یادم رفت بزارم توی شارژ کامل مشکلی برای باتریم پیش نمیاد ممنون میشم اگر جواب بنده را بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه من بالاخره تصمیم گرفتم که asus k53 بگیرم دوستانی که این مدل رو دارن میشه لطف کنن معایب و مزایاش رو بگن؟
واینکه کیبوردش راحته یا نه؟
و اینکه این بهتره یا n53 ؟
"13نقل قول:
U30
U36
"14
U41
U43
U46
"15
U53
این مدل ها رو من دیدم شاید بچه ها مدل های دیگه ای هم اضافه بر این ها دیده باشن
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
فقط در باره کی بردش بگم که من با هر دوتاش راحت بود و برو خودت کی برداشو تست کننقل قول: