پریمیوم چنده ؟نقل قول:
Printable View
پریمیوم چنده ؟نقل قول:
اونکه 100%نقل قول:
داش ارتاس گل ما غیز مستقیم تیکه انداخت با همه نبودش که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من فقط مصطفی و هادی و علی و مهرداد و صفا رو قبول دارم
حتی خودم رو هم قبول ندارم !!!
کاش میشد ما هم پریموم داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه این اواتارتو بر داری ؟ هی میرم پستتو بخونم چشمم منحرف میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
20 امتیاز !!!!!نقل قول:
اگه صفا بیاد که دیگه ورلد 2 رو تصرف کردیم به ترظ فجیه!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!@#!@$! ! :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:41:این نامردا ادمو معتاد میکنن بعد پولیش میکنن :41:
:41:
:41::41::41:
:41:
خب فکر کردی از کجا پول زن و بچه در می آرن !!!! از همین پریموم ها دیگه !!!! :27: تازه یه سری فری هم بهت می دن که حسابی توپ شی بعد قطعش می کنن !!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ONLI SAFA64 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اره والا ، اگه صفا بیادش ورلد 2 فقط ایرونیه همه میرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]