يه سوال متور ماشين هاي امريكايي رو ميشه رو 405 بست ؟
Printable View
يه سوال متور ماشين هاي امريكايي رو ميشه رو 405 بست ؟
نه عزیز نمیشهنقل قول:
البته کار نشد نداره ها
ولی فوق اعلده پر خرج خواهد بود و اصلا ارزشش رو نداره و خیلی خیلی از قسمت ها باید تغییر بکنه
چرا موتور ماشین آمریکایی؟
405 خودش خیلی موتور ها روش میره
اگه علاقه به این بحث داری اینجا جاش نیست توی تاپیک خود 405 یا تیونینگ و ....
چون بحثرو منحرف میکنیم و عزیزان شاکی میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای جان
از ته دل دلم خواست
رنگش هم فوق العاده شده
مشخصه نقاش خوبی داشته
کاملا برعکس..موجهای صافکاری و نقاشی به راحتی توی این ماشین مشخصه.با کمی دقت کاملا معلومه که کار تمیزی نیست..هوای ابری و اینکه نور کافی نیست و از همه مهمتر اینکه از روی تصویر و با فاصله دور دیده شده نمیگذاره موجها کاملا مشخص بشه..آفتاب روز و درخشان خیلی راحت نافرم بودن بدنه را نشان میده..هنگام خرید خودرو حتما در نور کامل روز و از نزدیک باید بدنه را چک کرد..
سلامنقل قول:
دوست عزیز من حرفهای شمارو همیشه پیگیری میکنم و فرد با اطلاعات کاملی هستید.
ولی نظرم کاملا مخالفه.من خودمم چیزایی میدونم از موج و بد رنگ شدگی.اما تو عکس اینجور میخوره باشه.شما مطمعنا از نزدیک ماشین رو میدید این رو نمیگفتید.رنگ بسیار صاف بود و قبل از رنگ شدگی زاویه ها و شیارهای ماشین بسیار حرفه ای و تمیز درآورده شده بود اما نمیدونم چرا تو عکس جوری بنظر میرسه که مثلا زاویه خط گلکیر صاف نیست:13: اما از نزدیک و واقعیت اینطور نبود.کسایی هم که رو ماشین کار میکردن من مدتهاست میشناسم و کارشون تیمی هست و بسیار حرفه ای:46:
سلام
درسته كار داخل عكس معلوم نيست!!!!
با تشكر
خب..از بحث صافکاری و نقاشی بریم بیرون و برگردیم سراغ ماجراهای هیجان انگیز آمریکایی..
جناب صادقی از اون ریویرا خبر جدید داری؟و دوتا پونتیاک ها؟
اینجور که فهمیدم تعداد ریویرا میتونه بیشتر از اونی باشه که حدس میزدم..تا امروز من امار 6 تا را دارم که البته هیچکدام را ندیدم فقط یا عکس بوده و تبلیغ فروش و یا از این و اون شنیدم..ولی انگار کم کم از گوشه و کنار مثل سنگ قیمتی میشه پیداشون کرد..بخصوص توی جایی که هیچ تصوری ازش نداریم..مثلا همان دوج که شما توی خرم اباد دیدی و تک سند بود!کی فکرش را میکنه اونجا بشه پیدا کرد؟شاید هم الان یه ریویرا توی یکی از گاراژهای یه شهر کوچیک خوابیده..یه جایی مثل یزد یا اسفراین و شایدهم خاش! فقط شانس بیاریم یکی بیاد اینجا که با دیدن عکسها این چیزها را شناسایی کنه و ما را خبر بده..
والا از اون هيچ خبري نشد اما يكي گير اومده(تميز)فك كنم برا فروشه اما فك نكنم زير 10 تومن باشه نظرتون چيه؟
آقا علي اين روزا خيلي پونتياك به پستم خورده شما كدوم رو ميگيد؟
10 میلیون که خیلی گرونه و بدرد امثال ماها نمیخوره!!
اون دوتا پونتیاک یکی توی گاراژ یه خانه بود و دیگری هم توی یه پارکینگ اسقاطی..احتمالا داستانشون مثل همان کامارو 74 شده..
سلام
والا آقا علي اون كه توي يه پاركينگ خونه بود فك كنم رفت!!!!!:41:
اما پيگير اون ترنس ام 74 كه تو مركز اسقاط بود هستم
خيلي چيزي جذاب و زيبايي ميشه اونم با شيشه عقب كوچك مشكل پوله كه گفتم جور بود اما رفت بابت يه چك بازار كار هم كه افتضاح هست يه نمايندگي كه دست كم 500 ميليون پول ساختمونشه ديروز 30 هزار تومن:18: فروش كرده!!!!
شما كاسبي خودت قضاوت كن
سلام
اینوببینید
نظرتونو در مورد قیمتس بگینکد:http://www.khodroiran.com/sn/cars/pt/full/id/2998/lang/fa