الان بالاترین سرعت شبانه رایگان را چه شرکتی داره؟
Printable View
الان بالاترین سرعت شبانه رایگان را چه شرکتی داره؟
شاتل نگير كه پول دور ريختنهنقل قول:
شبي 200 مگ بيشتر نمي توني دانلود كني
با نام خدا و سلام
دوستان من امسال دانشگاه اصفهان قبولیدم و نیاز شدید به adsl محل سکونتم هم تو ملک شهر هست اگر میشه بگید از کدوم isp سرویس بگیرم بهتره.
با تشکر...
دوست من بستگی به نیازتون دارهنقل قول:
اگه عشق دانلود نیستید و نیاز زیاد به دانلود ندارید به نظرم از مخابرات بگیرید البته باید ببینید منطقتون رو ساپورت میکنه یا نه
اما اگر نیاز به دانلود شبانه دارید شرکت های خصوصی در برهه ایی از زمان خوب و در برهه ایی دیگه بد هستند و این روال متغیر هست
اگه شرکت مخابرات منطقتون رو ساپورت نکردبه این شرکت ها فکر کنید
فن آوا
رنگین کمان
پیشگامان
دوست عزیز دو نفر به من ندا گستر و پارس آنلاین رو پیش نهاد کرده بودند که فقط ندا گستر منطقه ما رو ساپورت میکنه ولی شما اسمی از این ندا گستر نبرده بودید نظرتون راجع به ندا کستر چیه؟ در آخر اگه من عشق دانبود داشته باشم از کدوم ISP استفاده کنم.؟نقل قول:
همونطور که گفتم کیفیت کار اونا در زمان های مختلف فرق کردهنقل قول:
کسایی که نداگستر داشتن از دانلود شبانه ناراضی بودن و برای اینکه وضعیت الانش معلوم بشه بهتره از کسایی که در حال حاضر استفاده میکنن بپرسین
برای دانلود، سرویس های خلیج فارس فن آوا به نظرم بهترین گزینه باشه، یکی از بچه های اصفهان توی همین تاپیک که این سرویس رو داشت خیلی راضی بود ماهیانه 22 هزار تومان با سرعت 60 و ترافیک نامحدود
دوست عزیز سرویس شبانه نداگستر 1 ماه بیشتره که درست شده(برای اصفهان) وتا دیشب که من استفاده می کردم سرعت از 200 پایین تر نیومده(البته یه تعدادی هنوز دانلود شبانشون مشکل داره)نقل قول:
شرکت رنگین کماننقل قول:سرعت و قیمتش بسیار مناسبه ، متأسفانه توی ولیعصر سرویس ندارد وگرنه من از این شاتل در حال سقوط خیلی راحت خلاص می شدم.کد:www.9727070.ir
خبر خوب برای پیشگامانی ها
فردا و پس فردا اینترنت مجانیه!
برید حالشو ببرید و ما رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نزارید.
حالا هی بگید پیشی بده.
لینک خبر:
کد:http://pnj.ir/SC.php?type=component_sections&id=5&t2=DT&sid=37
التماس دعا!
نقل قول:
دمت گرم حاج سعید همیشه خبرای خوب میدی-مطمئنی ؟