با تشکر از همشهری خودم واسه جواب گویی.نقل قول:
سرعت مکس توربو روزا 120 هست و شبا هم اصلا مشخص نیست ! پینگ هم کلا مکس نت تعریفی نداره !
مثلا" پینگش چنده؟ 200 میشه؟
Printable View
با تشکر از همشهری خودم واسه جواب گویی.نقل قول:
سرعت مکس توربو روزا 120 هست و شبا هم اصلا مشخص نیست ! پینگ هم کلا مکس نت تعریفی نداره !
مثلا" پینگش چنده؟ 200 میشه؟
سرعت من وسوست کرده ها ولی از من گفتن مکس نت یه هفته خوبه دو هفته خرابه :31: کلا کارشون معلوم نیست والله از حق نگذریم الان اوضاع خوبه پینگ سایت های خارجی هم حدود 200 ه سرعت هم بد نیست ولی اعتباری نیست که بعدا هم همینطور باشه . پول هم احتمالا پول دو ماه اول رو ازت بگیرن و 10 تومن پول همینجوری :21: آب عنوان نمیدونم چی حق وصل کردنه .نقل قول:
دلتون بسوزه من ندادم :27: فکر کنم خانومه اونقدر حرف زد یادش رفت منم با یکی از همکارانش اشتباه گرفته بود :31: کلا از موقع رفتن به اتاقش تا دم در مدام حرف میزد :31:نقل قول:
فقط خودت رو ببر :31: و یه دلیل دهن پر کن البته لازم نیست توضیح بدی ها ولی یه کاری کن که زود تخلیه کنننقل قول:
چرا میگید مکس نت دزد؟ :10:
مگه چشه؟ :19:
چون دزده :31:نقل قول:
والله این برمیگرده به تابستون پینگش خیلی زیاد بود نجومی :41: نزدیک 1000 ! بعد نسبت به تبریز حجم کمتری میده و مهمتر از اون سرعت کمتر
حجم ها که یکی شده. فقط ترنسفر ارومیه کمتر از تبریزه (در شرایطی که هزینه شارژش یکیه) و این اذیت میکنه!نقل قول:
ها با که میک کوردی بلیم . اوانه هه ر به تورکی قصان ده که ن !نقل قول:
کاکه گیان پینگ حدودی 300 ده بی بو 4.2.2.4 . البه ته زوری نه وه سان هه یه ! فقط اگه وه صلت کرد وشیار به قیمتی که له نمایندگی مهاباد پیت ده لین برابر ده گه ل قیمتکانی سایتی مکس نت بی.
Maxnet.ir
برادران عزیز کسی از آسیاتک سرویس داره ؟
میگن پینگش پایینه برای بازی آنلاین خوبه .
زیر 200 .
تو ارومیه پینگ 200 کدوم شرکت ها دارن ؟ برای آیپی اروپا و آمریکا .
مردیم از پینگ بالا با این مبین نت .
دوستان بنظر شما با توجه به سرعت دانلود من که نهایتا به 30KB میرسه، چیکار کنم؟
1- شبها سیستم رو خاموش کنم و قید دانلود رو بزنم ( چون بیشتر از 700 مگ نمیشه گرفت )
2- بی خیال پول برق و استهلاک سیستم و ... بشم بذارم تا صبح دانلود کنه ( فقط برای 700 مگ )
3- فقط چیزهایی که واقعا با ارزش هستن رو دانلود کنم و بعد از اتمام دانلود سیستم رو خاموش کنم
فعلا که خودم فقط آلبوم موزیک و نرم افزار دانلود میکنم ( هر شب حدود 200 مگ ) و طرف گیم و فیلم نمیرم :41:
آهای اونایی که هر شب 2 گیگ دانلود می کنید !!! خواستم بگم خوش به حالتون :31:
سلاو کاکهنقل قول:
ها با که میک کوردی بلیم . اوانه هه ر به تورکی قصان ده که ن !
کاکه گیان پینگ حدودی 300 ده بی بو 4.2.2.4 . البه ته زوری نه وه سان هه یه ! فقط اگه وه صلت کرد وشیار به قیمتی که له نمایندگی مهاباد پیت ده لین برابر ده گه ل قیمتکانی سایتی مکس نت بی.
پینگ کی به حد زوره.
بله قیمته کان یـــکـــن , فقط 500 تمنی فرقه.
یک سوال: اگه خط تلیفونی PCM بی دبیه چ بکی؟
دست خوش بی :10: :40:
لگل او تورکانه چاک پـــک هاتوی! :5:
----------
آقا یه سوال اگه خط تلفن PCM باشه بای چیکار کرد؟ امکان داره مشکل پیش بیاره؟ (اگه سوال بی ربط بود لطفا" جواب ندید)
ممنونم