سایت 1844 برای خیلی از کاربرها چند روزه به طور کامل مختل شده
به روز نمیشه و کاربر رو در مورد کنترل حجم استفاده شده دچار خطا میکنه
Printable View
سایت 1844 برای خیلی از کاربرها چند روزه به طور کامل مختل شده
به روز نمیشه و کاربر رو در مورد کنترل حجم استفاده شده دچار خطا میکنه
من كه هنوزم ارور يوزر پسورد ميده و كانكت نميشهنقل قول:
( با ديال اپ اومدم:41:)
خودشون كه ميگن معلوم نيست كي وصل بشه و ميگه مشكل از تهرانه ديروز پشتيباني تهران هم زنگ زدم جواب نمي داد( عجب گيري كرديمااااااااااااا:19:)
شما نمي دوني كي وصل ميشه؟
امروز زنگ زدم به پشتیبانی با معلوماتشون !!! میگن دارن کل سیستمشونو آپدیت میکنن مشکلات به این خاطرهنقل قول:
ملت رو تو دردسر انداختن بخدا...
دوستان توی شهر ما آسیاتک اومده.....من یه 128 گرفتم......پهنای باندش خوبه مثلا 60 یا 70 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودشه.....مشتیه گفت که شبها از ساعت 9 تا 7 صبح مفتیه و باید آخر یوزرت یه حرف N اضافه کنی که مفتی بشه.......حالا سوال فنی ؟ منکه کانکشن ندارم چطور باید اینکارو کنم ؟؟؟ یا اینکه واسه هرشب بیام هی کانفیگ کنم و حرف N رو آخرش بزنم ؟؟؟ ولی خونه یکی از دوستام تا جایی که یادمه کانکشن داشتن ......اگه میشه یه آموزش کوچولو بدید ممنونم.....
توی تنظیمات مودمت یعنی اونجا که 192.168.1.1 رو وارد میکنی تو مرورگر باید بذاری روی bridge و جای یوزر پسورد رو خالی بزار . بعدا مثل دیال آپ کانکشن درست کن و اونجا یوزر پسورد وارد کن . (دیال آپ رو انتخاب نکنیا دومی رو انتخاب کن موقع انتخاب کانکشن )نقل قول:
آقا یعنی چی؟نقل قول:
توی تنظیمات مودمت یعنی اونجا که 192.168.1.1 رو وارد میکنی تو مرورگر باید بذاری روی bridge و جای یوزر پسورد رو خالی بزار . بعدا مثل دیال آپ کانکشن درست کن و اونجا یوزر پسورد وارد کن . (دیال آپ رو انتخاب نکنیا دومی رو انتخاب کن موقع انتخاب کانکشن )
یعنی باید بعد ساعت 1 به یوزرنیم یه n اضافی کنیم تا رایگان حساب بشه؟ وگرنه حجم کم میکنه؟
قبلا که من از همون کانکشنی که مثل دایل اپه بدون تغییر یوزرنیم استفاده میکردم درست بود/
جریان چیه من 2.7 گیگ هنوز جا داشتم 1.5 گیگ امروز دانلود کردم هنوز 2.7 جا دارم؟؟؟ اینها یهم میخوان کم کنن؟؟؟
والا ما که تهرانیم نمیخاد به یوزرمون چیزی اضافه کنیم ولی ما هم دردسر داریم . باید دیسکانکت کنیم یا مودم رو خاموش روشن کنیم ساعت 1 !! اینش خیلی مسخره اس به هر حال . امیدوارم درست بشه .نقل قول:
بعدا ازت کم میکنن . حالا یا بعد از خاموش روشن کردن مودمت یا یک روز دیگه ! :46:نقل قول:
آقا این سرویس شبانه رایگان هم دردسری شده ها , ما که به آخر یوزرنیم حرف n اضافه کردیم ولی هرچی امتحان کردم(بیشتر از صد بار) وصل نشد که نشد ارور میداد میگفت یوزرنیم یا پسورد اشتباه هست
از دوستان (به غیر از تهرانی ها) تا به حال کسی تونسته از از این سرویس استفاده کنه یعنی بعد از اضافه کردن n به آخر یوزرنیم واقعا میشه کانکت شد ؟؟؟؟
دوست عزیز مشخصه که کار نمیکنهنقل قول:
حرف n چیه.استفاده از شبانه همچین دستورالعملی نداره !
شما باید کانکشن رو یک بار دیسکانکت کنید بعد دوباره وصل بشید همین (تازه اگه غیر از تهران این سرویس ارائه بشه)