توضیحاتی درباره تبدیل فایلهای ویدئویی
نقل قول:
دوستان عزیز یه نرم افزار میخوام که بتونه فیلم هایی رو که با دوربین hd گرفتم و فرمتشون .mov هست رو تبدیل کنه. میخوام فیلما رو بریزم رو cd. در ضمن کیفیتش هم خیلی کم نشه
برای مشورتخواهی برخی دوستان، عرض کنم واقعاً قضاوت سخته! برخی نرمافزارها توی بعضی فرمتها عالی عمل میکنند ولی در بعضی موارد دیگه نه!
بذارید یک داستان که همین دیشب برام پیش آمد بگم:
پرادرزادهام دیشبی پیله کرده بود یک دی.وی.دی گلچین از شویهات (برای استفاده شخصی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) برام بزن. منم باهاش یکی-یکی تراکها را تندتند بررسی میکردیم؛ یکهو داداش سر ترانهای از مهسون رسید، کلاً به خاطر عزاداری تو فاز غمناک بود... صبحش دنبال دانلود مداحیهای آقاسی براش بودم! خلاصه گفت ممد اینو تو گوشیم بریز.
چندبار با وینیکسها، 3جی.پی تبدیل کردم با تنظیمهای مختلف... ولی هربار ما را خیت کرد! خلاصه بیش یک دهه تجربه و تدریس ما را به چالش کشیده بود! در میان یاد نرمافزار "Convert Genius" افتادم که گونه همراه (portable) به خاطر ارادات خاصی که به این گونهها دارم روی هارد نگهداشته بودم...
در کانورتجنیوس برخلاف روش معمولم از پروفایل خودش استفاده کردم، خیلی راحت روی گوشی اجرا شد!
در مورد اچ.دی فرمت موو یا دیگه انواع کانتینرِهای کدک «ای.وی.سی/اچ۲۶۴» عرض کنم خدمتان:
وی.سی.دی دارای کدک ام.پگ۱ هست که با کانتینر «ام.پگ» حمل میشه و هنگام رایت پسوند به DAT تغییر میکنه ولی کانتینر/بارگیره، همان ام.پگ هست!
یک خوبی وی.سی.دی ام.پگ کدک اینه که از یک پروفایل/شناسنده استاندارد استفاده میکنه در نتیجه شما وقتی یک وی.سی.دی تهیه میکنید مطمئن هستید که از کیفیت مناسب برخورداره و چه فرد تبدیلکننده وارد به این امر باشه و چه نباشه! بر خلاف دایویکس که استاندارد مشخصی نداره، هرکی-هرکیه! و همین قضیه معضلی برای بازار مصرف کپی اینا شده :31: فقط در نظر داشت در استاندارد اچ.دی نسبت تصاویر معمولاً ۱۶ به ۹ است ولی در وی.سی.دی ۴ به ۳ و قطعاً تأثیر در خروجی میگذاره...
در وی.سی.دی پروفایل روی این مشخصات استانده شده؛ البته در استاندارد تی.وی پال-سکام.
Bit rate : 1 150 Kbps
نرخبیت یعنی جریان داده در واحد زمان
Width : 352 pixels
عرض یا پهنا
Height : 288 pixels
طول یا درازا
Display aspect ratio : 4:3
نسبت ابعاد نمایش یعنی فریم/چارچوبه مناسب نمایش تی.وی در حالت ۴ در ۳ است
Frame rate : 25.000 fps
سرعت فریم در ثانیه، استاندارد پال-سکام
Standard : PAL
استاندارد تی.وی پال
Color space : YUV
فضاری رنگ وای.یو.وی سازگار با سه رنگ
Bit depth : 8 bits
گویای ژرفای رنگ است
Scan type : Progressive
حالت پویش: پیشرو، یعنی از شیوههای پیشرفته اسکن برای جلوگیری از بهمریختگی خطوط استفاده می کند
Compression mode : Lossy
حالت فشردهسازی با افت کیفیت
Bits/(Pixel*Frame) : 0.454
نسبت بیت در پیکسل
Stream size
در فایلهای مختلف متفاوت است
Audio
ID : 192 (0xC0)
Format : MPEG Audio
کانتینر/بارگیره
Format version : Version 1
نسخه فرمت