سلام و عیدتون هم مبارک
کسی برنامه ای برای بازگردانی اطلاعات از حافظه داخلی نداره ؟
Printable View
سلام و عیدتون هم مبارک
کسی برنامه ای برای بازگردانی اطلاعات از حافظه داخلی نداره ؟
سلام به همگی.
سلام نیو هپی.دی..
این هم یه پنل جدید.به نظرم چیز خوبی باشه.
اون شاخه تک سبز رنگ:نشون دهنده میزان باتری هست.
گل وسط نشون دهنده sms و e-mail رسیده هست........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
کد:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3364286&postcount=2
سلام دوستان....راستش من تو شهرستان هستم.... اینجا اکسپریا دارن اما قیمتش با اونی که تو این کلوپ دیدم خیلی فرق داره...اگه میشه راهنماییم کنید اومدم تهران از کجا بگیرم؟؟؟؟ با گارانتیش ارزش داره ؟ کدوم گارانتی خوبه ؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ************سال نو مبارک **************
حامد جان لینک درسته؟تو لینک رفتم اما کدومشه؟بعد این فکر کنم میاد جای تودی اسکرین...؟! کسی میدونه؟نقل قول:
فکر میکنم همون پنل growing باشه اونو باید دانلود کرد
راستی اون علامت e بغل آنتن واسهچی هست؟
مال من همیشه g هست اما توی بعضی مناطق تهران تبدیل به e میشه !
من دنلود کردم نصبم شد اما مثل اینکه رو اکسپریا های اپ شده کار میکنه...چون وقتی این پنل رو میزنم سفید میشه...نقل قول:
پنل بسیار عالی هست...مثل fish panel متحرک هست و علایم گوشی رو به شکل تصویر نشون میده:20:
کسی میدونه چکار کنم نشون بده؟
g یعنی gprs ولی در بعضی جاها سرویس EDGE هست که اینترنت پر سرعت هست...ولی خب سرعتش یهکم بیشتره....EDGE خیلی سرعتش بالاست اما تو ایران....:20:نقل قول:
شما یه بار اس ام اس سنتر گوشیت رو عوض کن بزار 502 ببین تغییری چیزی میکنه یا نهنقل قول:
پنله مشکلش رفع شد...پیشنهاد میکنم نصب کنید...خیلی باحاله...بهترین پنلی هست که تا الان اومده...وقتی sms میار گله که غنچه هست باز میشه....با طول روز اونم شبو روز مشیه...رو زنبوره هم بزنی داره پرواز میکنه گوشی ویبره میزنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چیزی که توشه یه مفهومی داره...فقط واسه قشنگی نیست...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش شد...
دانلود پنل::11:
یادتون نره بعد از نصب پنل اون 2 تا فایل بعد این پست رو دانلود کنید و نصب کنیدکد:http://rapidshare.com/files/215492457/FlashPanelGrowingPanelInstall-0.1.15.0_signed.CAB.html