206 تیپ 6که دندش اتوماته میشه از رو اتومات ورش داشت؟ یعنی یه دکمه بزنی دستی بشه؟
ممنون
206 تیپ 6که دندش اتوماته میشه از رو اتومات ورش داشت؟ یعنی یه دکمه بزنی دستی بشه؟
ممنون
دوست عزیز دکمه نداره ولی دسته دندو رو میاری پایین سمت راننده اگه اشتباه نکنم بعد با بردن به طرف مثبت و منفیی که زده دنده سبک سنگین میشه البته اگه دور موتور از یک حد بگذره خودش عوض میکنهنقل قول:
منظورتون رو درست متوجه نشدم!
منضور من این بود که هم دستی و هم اومات؟؟ و ممنون که جواب دادین.
دنده ای نه به این معنا که کلاج داشته باشهنقل قول:
به این معنا که با خواست خود راننده دنده تعویض بشه
به عکس زیر دقت کن
این قسمتی که + و - وجود داره
وقتی دسته دنده رو به سمت مثبت بلغزانیم دنده یه دونه بالاتر میره
واگه به طرف پایین بلغزونیم دنده یه دونه سنگین تر میشه
من شنیدم اگه دنده 1 رو بیش از حد گاز بدیم(خط قرمز) وقتی میخوای به 2 بری خودش اتوماتیک تصمیم میگیره که به دنده 3 بره
تا به ماشین فشار نیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه خرید ولی باید خیلی بگردی شاید بارنگ گیرت بیاد اگه میخوای کم بگردی
ببخشد اتوماتیک چه اشکالی میتونه داشته باشه ؟ اگه اشتباه نکنم گیربکس این 206 تیپ 6 رو پورشه میزنه[/quote]
اتومات هیچ ایرادی نداره من اطلاعی از کیربگس 206 ندارم وگرنه عاشق اتومات هستم مخصوصا امریکایی
تو چند تاپیک ایرادی نوشته بودن میخواستم ببین حقیقت یا شایه
یکبار پشت 206 اتومات یکی از فامیل نشستم خیلی حال کردم تعویض دنده حرف نداره:10:
واقعا ممنون:20: پس به اون دنده هایی که هم دستی و هم اتومات چی میگن؟
و میشه یکم در باره ی دندش توضیح بدین که مثلا اون دکمه ها چیه؟
میگن تیپ تورنیکنقل قول:
سلام
می خواستم بدونم با 6 میلیون برای خرید پراید چه مدل هایی پیشنهاد میشه یعنی تا چه سالی میشه پراید گرفت و یه سری راهنمایی در باره خرید پراید و رنگ مناسب،ممنون
اگه اشتباه نکنم اون دکمه که عکس برف روش هست برای جادهای لغزنده هستنقل قول:
اون دکمه که حرف s روش هست یعنی اسپورت روی این حالت تا جایی که جا داره ماشین گاز میخوره و میره ولی نمیزاره کات اف بشه فکر کنم
سلام
فکر کنم 85 86 تمیز بتونی بخرینقل قول:
می خواستم بدونم با 6 میلیون برای خرید پراید چه مدل هایی پیشنهاد میشه یعنی تا چه سالی میشه پراید گرفت و یه سری راهنمایی در باره خرید پراید و رنگ مناسب،ممنون
در مورد خرید هم هحتما به 2 3 تا تعمیر کار و نقاش خوب نشون بده مطمعن شو مشکلی نداره
رنگ هم بر میگرده به سلیقه خودتون