نقل قول:
وست عزیز میخوام با اجازت چندتا ایراد ازکارت بگیرم
شرمنده
اول اینکه بک گراندی که انتخاب کردی مناسب با این موضوع یا بهتر بگم با رنگ آبمیوه ها نیست . رنگ روشن سفید یا سبز خیلی کم رنگ یا آبی آسمونی یک چیزی توی این مایه ها فکر کنم .
دوم اینکه رنگ لیوانها را کنار هم خوب انتخاب نکردی فکر کنم همینطوری روی هم کذاشتی و عکس گرفتی و به ترکیب رنگها هیچ دقت نکردی .مثلا دوتا رنگ روشن (زرد) پایین کنار هم و دو رنگ تیره بالا یک بار منفی به تصویر داده .
سوم اینکه فرم و شکل لیوانهات یکی نیست .
خلاصه فقط خواستم آنچه را که بنظرم میاد بگم تا اگر هم من اشتباه میکنم در مورد گفته هام شما یا دوستان راهنمایی کنید .
عرض شود ، ما یه دو ساعتی به دور از چشم مادر محترم با اینا کلنجار رفتیم ، اول میخواستم پس زمینه آبی رو انتخاب کنم که حس خنکی هم انتقال داده بشه ولی بیشتر از چیزی که الان هست نور فلاش منعکس میشه...
دوم ، نمیدونم شاید حق با شما باشه ، خواستم یکی در میون ردیفها روشن و تیره باشه ، و یکی نبودن لیوانها هم از قصد بود که باز هم ، سلیقه کج و کوله من تشخیص داد که اگه یکی نباشه بهتره...
نقل قول:
وااااااااااااای چه کردی!واسه این عکس خیلی زحمت کشیدی!خوب بود این عکس رو یه هفته بعد میذاشتی اینجا قبل افطار تماشاش میکردیم!!اون نورای رو پرتقالا طبیعیه یا اضافه شده؟خیلی درخشانه!!اگه سایه ی لیوانا به خاطر نور فلاش روی دیوار پس زمینه دیده نمیشد بهتر بود.فکر کنم با یکم تغییر زاویه درست میشد!( بعد این عکس چه دلی از عزا درآوردیا!)
والله زحمتی که بود این بود که یه سه چار دفعه نزدیک بود لیوانا بشکنه:31:
نور بالای پرتقال هم انعکاس فلاش هست
به جون بچه ام به جز اون لیوان بالایی دیگه لب به هیچ کدوم نزدم...
نقل قول:
سلام
دوستمون گفتند که زحمت زیاد کشیدید و فکر کنم بعدش با نوشید این آبمیوه های رنگارنگ کمی خستگی را رفع کردی
اما
چرا از گیلاسهای متفاوت استفاده کردی؟ به خاطر تنوع؟
به نظرم یکم دید رو گیج میکنه و یکدست باشه بهتره
چرا از رنگهای یکنواخت استفاده کردی در هر پله؟
به نظرم از قصد بود اما بحث رنگ و تضاد و تاثیر اون در عکس خیلی مهمه
چرا کم ادیت کردی؟
فکر کنم وقت نداشتی!!!!
دوستان امیدوارم از نظرات ناراحت نشوند
از اینکه کم عکس میزارم واقعا متاسفم چون عکسهای من بیشتره پرتره هست و ...
اما در هر فرصتی برای عکاسی طبیعت استفاده میکنم
و عکسها رو برای دیدن نظرات شما میگذارم
متفاوت بودنش که برمیگرده به من کج سلیقه ، به نظرم زیاد جالب نیست اگه یه دست بود
ولی انصافا وقت کم نذاشتم روش ، خیلی کار کردم ولی امکانات دوربین هم توی اینجور جاها موثره مثلا برای جلوگیری از انعکاس نور دوستان حرفه ای توی سایت عکاسی از فیلترهای مختلف و سافت باکس استفاده میکنن که من هیچ کدوم رو نداشتم ، حدود 100 شات هم گرفتم که نور انعکاس نداشته باشه ، نشد که نشد
نقل قول:
با اجازه شما من هم یکی دو مورد رو عرض کنم . اول این قابی که برای عکس در نظر گرفتی رنگش با سوژه همخوانی نداره و از جلوه کار کم کرده و دوم اینکه استفاده از نور فلاش باعث شده تا هم مقداری سایه پشت لیوانها ایجاد بشه و هم بازتابش هایی هرچند کوچیک دیده بشه . در کل خیلی زحمت کشیدی . وضوح کار عالیه . موفق باشی .
نامناسب بودن قاب رو قبول دارم ولی ، اول میخواستم بک گراند آبی رو انتخاب کنم ، گفتم حالا که نشده لااقل کادر دورش رو آبی بزنم یه خرده حس خنکی داشته باشه
ممنون از نظر همه دوستان ، توی لینک پایین هم میتونید عکس بدون ادیت رو ببینید ، البته شاید بدون ادیت قشنگتر بود:31: