سلام.سال نومبارک.
من یک هارد دارم که کل دار و ندارم توشه و متأسفانه backup هم ازش ندارم. چند روز پیش دیگه ویندوز بالا نیومد و به یه متخصص نشون دادم و گفت هاردم سوخته و نتونست کاری برای هاردم بکنه. اطلاعات رو هاردم برام خیلی ارزشمندند و واسه همین می خوام بدم بیرون برام با دستگاه ریکاور کنند. در ضمن هاردم گارانتی اش هنوز تموم نشده و گارانتی تعویض داره. حالا من چند تا سؤال دارم:
1- اگه هاردمو قبل از ریکاوری بدم تعمیرکار سخت افزار، ببینه می شه سخت افزاری تعمیرش کرد یا نه، آیا ممکنه احتمال ریکاوری بیاد پایین و ریکاور نشه؟ چون شرکتهای ریکاوری می گن در 10 درصد موارد هرچی هم پول بدی نمی شه ریکاور کرد.اگه ریسک داره تعمیر کردنش، از اول سرکیسه رو شل کنم و یه راست بدم ریکاوری.
2- گارانتی اش گفت ما خودمون ریکاوری داریم و ریکاور می کنیم و بعد تعویض می کنیم و اگه جای دیگه ریکاوری بدی، از گارانتی خارج می شه. آیا راست گفته یا اگه جای دیگه بدم ریکاوری کنن، معلوم نمی شه و از گارانتی در نمی آد؟
3- کلا برای ریکاوری خود شرکت گارانتی اش بدم بهتره یا جای دیگه؟ گارانتی اش ماله شرکت ویستا هست. یه نفر هم بهم مهران رایانه را معرفی کرده و می گه کارش خوبه. حالا به نظر شما کجا بدم؟ کدوم شرکتا کارشون از همه بهتره؟ هزینه اش زیاد بشه ایراد نداره چون این اطلاعات ارزش معنوی بسیار بالایی برام دارند و فقط برام مهم اینه که جایی که می دم کاردرست باشه و اگه امکان ریکاور شدن داره هاردم، درست حسابی برام ریکاور کنه و این شانس بزرگو ازم نگیره که تنها امیدمه!!! :42:
4- اگه بعد ریکاوری بدم گارانتی تعویض،خدا رو چه دیدی، شاید دست یه آدم بدی افتاد و دوباره ریکاوری کرد و از اطلاعاتم سوء استفاده کرد. آیا راهی هست که بعد از ریکاوری دیگه نشه دوباره اطلاعاتو ریکاور کرد و از طرفی از گارانتی هم درنیاد؟ اگه راهی نباشه و ریسک داشته باشه قید تعویضو بزنم. البته من اطلاعات ناجور رو هاردم ندارم ولی کلا 30 40 تومن ارزش اینو نداره که اطلاعات هاردم دست غریبه بیفته.
اگه راهنمایی ام کنین بسیار ممنون می شم. البته خیلی هم عجله دارم چون کارم رو زمین مونده و لنگ این هاردم:41: