ممنون دوست عزیزم...نقل قول:
من چند روز پیش به همین نتیجه رسیدم و Windows XP SP3 RTM 5.1.2600.5512 رو رو ویندوز قبلیم اجرا کردم و خداروشکر مشکلم حل شده...
بازم ممنوم از راهنماییتون
بای تا Hi:11:
Printable View
ممنون دوست عزیزم...نقل قول:
من چند روز پیش به همین نتیجه رسیدم و Windows XP SP3 RTM 5.1.2600.5512 رو رو ویندوز قبلیم اجرا کردم و خداروشکر مشکلم حل شده...
بازم ممنوم از راهنماییتون
بای تا Hi:11:
سلامنقل قول:
برای رفع این مشکل می تونید از نرم افزار جامع و بسیار کاربردی Unlocker که واسه این مواقع خیلی می تونه مؤثر باشه کمک بگیرید :
البته می تونه مشکل از Read-Only بودن فولدر باشه.کد:http://masoudmir.parsaspace.com/Programs/unlocker1.8.5.rar
موفق باشید :40:
سلام
یه چند وقتیه ویندوز نصب کردم و طبق معمول همیشه برنامه kmplayer رو برای اجرای فایلهای تصویری نصب کردم اما وقتی رو فیلها دبل کلیک میکنم km باز نمیشه یعنی هیچ اتفاقی نمیفته.اما با برنامه های دیگه دبل کلیک میشه.حتی وقتی خود برنامه km رو جدا باز میکنم فایل رو توش درگ میکنم اجرا میشه اما دبل کلیک کار نمیکنه.منم فقط با km عادت دارم.لطفا راهنمایی کنید
با سلام
یه کلیپ شخصی موبایل رو که خیلی برام ارزشمنده بطور اتفاقی از روی هارد پاک کردم (شیفت +دلیت )
کسی میدونه آیا راهی برای برگرداندنش وجود داره یا ...؟
بچه ها چرا هيچ كس كمك نمي كنهنقل قول:
من كارم خيلي گيره
وقتي ويندوز بالا مياد alt+ctrl+delete رو بزن و new task رو انتخاب كن اونجا بنويس Explorerنقل قول:
کسی کمک نمی کنه؟نقل قول:
دوستان چند روزه که به جای گزینه open در راست کلیک روی فولدرها، گزینه search جایگزین شده! وقتی هم دوبار کلیک می کنم روی فولدر، search ویندوز باز میشه. لطفا کمک کنید. (ویندوزم ایکس پی سرویس پک 2)
تو كنترول پنل ميري تو فولدر اپشن تب فايل تيپ رو انتخاب ميكنينقل قول:
از ليستي كه جلوت باز شده فولدر رو انتخاب كن و اون پايين گزينه ي advanced رو انتخاب كن تو كادر اكشن
اگر گزينه ي open وجود داشت كه اونو set default ميكني كه حتما هست اگر هم نبود گزينه ي new رو انتخاب كن
تو پنجره ي new action در كادر action بنويس open وبعد ok كن برو بيرون حالا open رو set default كن
و همه ي پنجره هارو ok كن وبرو بيرون
همونطور كه نوشتم با آلت كنترل ديلت ويندوو درست مي كنم
بايد چي ار كنم كه ديگه به ان كار نياز نباشه
باي
سلام
چطور میتونم محدودیت زمانی Sound Recorder ویندوز رو بردارم؟!
من نمیتونم بیشتر از یک دقیقه ضبط کنم!