با سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید که چه جوری میشه اس ام اس بفرستیم واون ÷یغام در اینبوکس گوشی طرف ذخیره نشه یعنی بعداز خوندن مسیج اون پاک بشه
متشکرم
Printable View
با سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید که چه جوری میشه اس ام اس بفرستیم واون ÷یغام در اینبوکس گوشی طرف ذخیره نشه یعنی بعداز خوندن مسیج اون پاک بشه
متشکرم
نه دوست عزیز فقط کافیه برنامه های باز رو ببندید. منو رو نگه دار تا بهت نشون بدهنقل قول:
ریست هم نمی خواد
اگه برنامه ای هم باز نداری روی گوشی, یه بار از گالری بیا بیرون دوباره برو درست می شه:31:
سلام . .نقل قول:
با سلام
متشکرم
دوست گرامی . . برنامه ای برای این کار هستش به نام FLASH SMS . . که از تاپیک زیر میتونی با اون آشنا بشی و اون رو دانلود کنی . .
موفق باشی . .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=289499&highlight=flash
ممنون دوست عزیز ...:31:نقل قول:
من همه این راهها رو رفتم :27:
با ریست درست میشه یا نوکیا یه کار کرده که بعد یه مدت گوشی همین طور بشه؟:2:
به مستر ریست را حت ردیف میشه .... شما میتونی چند تا کار کنی که از ریست جلوگیری بشه ... چک کردن inbox..چک کردن حافظه ی داخلی گوشی .... چقدر RAM برات مونده .. و بستن Music player با Taskmanنقل قول:
شاد باشید:40:
نقل قول:
از طریق وصل کردن گوشی به کامپیوتر و با استفاده از برنامه های Nokia_PC_Suite_7_1_26_0 و
NokiaSoftwareUpdater
خیلی ممنون دوست عزیز...:40:نقل قول:
34 مگ رم داخلی
300 -400 مگ خارجی:31:
اینباکس هم خالی
موزیک پلیر رو هم از داخل خود مزیک پلیر Exit کردم (((بدون برنامه TaslkMan))) و تنها یه گالری برام مونده که موقع اجرای فیلم Close some application میده:2:
چطور میشه مستر ریست کرد؟؟؟:19:
از رم 2گیگ ، 400 مگابایت خالی ؟!:18:نقل قول:
چی کردی توش ؟!!!!
من همیشه از رم 2 گیگ این گوشی ، 1 گیگ رو خالی میزارم .
وقتی بیشتر پر میشه ، سرعت گوشی پایین میاد یا وقتی فیلم و کلیپ نگاه میکنی وسطاش گیر میکنه .
34 مگ رم ؟ :18: نه دوست عزیز منظور من Dynamic MeMOry یا رام بودش ... که N73 فوق فوقش 18 مگ خالی داشته باشه ... اونو میشه با X_plore یا taskman چک کرد ؟نقل قول:
مستر ریست :
#7370#*
الان رفتم دوباره چک کردم دیدم 121 مگ خالی دارم:31:
حدود 700 مگ کلیپ avi دارم
800 مگ هم mp3:8:
ولی فکر نمیکنم به این زیاد ربطی داشته باشه
به غیر از فیلم و عکس و آهنگ های رم همه رو پاک کردم (system , private ,...)
کمی بهتر شده ولی داخل گوشی مشکل هست مثلا میخوام برنامه ای که قبلا داشتم بریزم میگه Replace میکنی؟
بر آن شدم که ریست کنم
توی xplore هم free memory زده 8.8mb...... کمه درسته چکارش کنم؟