خیلی ها هستن توی این تاپیک از جواب دادن به بعضی پستها طفره میرن به خاطر تکرار مکررات
حالا خدا به داد ناسا برسه با اون تشکیلات عریض و طویل و بودجه ی میلیاردیش!!!
Printable View
خیلی ها هستن توی این تاپیک از جواب دادن به بعضی پستها طفره میرن به خاطر تکرار مکررات
حالا خدا به داد ناسا برسه با اون تشکیلات عریض و طویل و بودجه ی میلیاردیش!!!
قبول داری که براحتی من و شما و چند نفر دیگه توی یه اتاق میتونیم جمع شیم و در عرض 3 روز همچین فیلمی رو بسازیم و رفتن انسان به کره ماه رو زیر سوال ببریم؟نقل قول:
دوست بسیار عزیز ; یا صنعت سینما رو خیلی پیش پا افتاده و فوت آب میدونید و یادستی بزرگ در هالیوود- استودیویی با کل امکاناتش - دارید.نقل قول:
تکه فوق رو به یک صاحبنظر سینماگری نشون بدید , جوابتونو میگیرید.
با فرض درست بودن فیلم
احتیاط های همه جانبه ای که آمریکا میکنه تا سوتی نده رو چی میگید؟
بالاخره میخواد یکی از بزرگترین دروغ ها رو به کشورهای دیگه بگه و اگه کوچکترین سوتی بده همه عظمتش زیر سوال میره.
آمریکا گفت رفته کره ماه و بعد معلوم شد توی استودیوی هالیوود ساخته اینو. عظمتش و صداقتش برای همیشه زیر سوال نمیره؟
منطقی ه که خیلی زیاد مواظب باشه تا سوتی نده. اونم چه سوتی ای؟ درز فیلم خرابکاریش از یکی از دوربینهای اصلی؟
اشتباه نکنید. بنده منکر سفر به ماه در 1969 نیستم.
معتقدم جریان و اتفاقی ورای روایت ساده - و مسخره - پا گذاشتن آرمسترانگ روی ماه و آزمایش روی پر و وزنه در این سفر و سفر های دیگر بوده که با این تصاویر , اصل موضوع لاپوشانی شده.
من خودم هم معتقد به صداقت کامل و 100 در 100 ی ناسا در مسائل نیستم و صداقت کامل ناسا هم منطقی نیست و خطرناکه.
ولی معتقدم که ناسا بعضی مسائل رو نمیگه نه اینکه دروغ بگه.
از خیلی نظرها هم ناسا نباید همه مسائل رو بگه.
فکر کردم کلآ به قضیه سفر به ماه معتقد نیستید که اینجوری نبوده.
جالبه بدونید:
هالیوود (که عقبه سیاسی اون در بعضی اوقات مدتهاست آشکار هست) کمی پس از انتشار فیلم و اطلاعات مربوط به اون ; اخیرا با دستپاچگی خنده داری دست به ساخت فیلمی موسوم به Apollo 18 زده و در اون موضوع چرندی تحت عنوان حمله یک موجود ناشناخته به فضانورد ها(!) رو مطرح کرده , که با این کار اصل بودن فیلمهای درز شده مسجل تر شده.
در زميني که انواع جانوران روي آن هنوز به طور کامل شناخته نشده اند درباره موجوداتي که ( بر فرض ) از نظر تکاملي ، چه تکامل ساختاري و چه تکامل در زمينه علم وتکنولوژي ، سبک زندگي و ... ، فراتر هستند چه بايد گفت ؟
...........................................
آفتاب: دانشمندان با شبیهسازی درخت حیات و دستهبندی موجودات زنده توانستهاند حد پایینی گونههای حیات روی زمین را در شرایطی محاسبه کنند که فقط 10% از آنها تاکنون شناخته شده است.
تخمینهای پیشین تعداد گونههای زنده روی زمین را بین 3 تا 100 میلیون گونه تخمین زده بود، اما روش جدید که بر مبنای دستهبندی گونههای حیات انجام شده، مقدار دقیقی برای حداقل این تعداد تعیین کرده است.
نتایج این تحقیق که با شرکت 2700 دانشمند از 80 کشور حهان و به سرپرستی دکتر کامیلو مورا از مرکز سنسوس آف مارین لایف انجام شده، تخمین میزند حدود 7770000 گونه جانوری، 298 هزار گونه گیاهی و 611 هزار گونه قارچ در سراسر زمین پراکنده است که بیشتر آنها در اعماق اقیانوس و زیر سطح زمین زندگی میکنند.
تاکنون 1.2 میلیون گونه موجود زنده شناخته شده و هر سال حدود 15 هزار گونه جدید نیز شناسایی میشود.
با چنین سرعتی 500 سال طول میکشد تا تمام موجودات پیشبینی شده شناسایی شوند، اما دانشمندان امیدوارند پیشرفت فناوری این امکان را فراهم آورد که تا پایان قرن حاضر تمام گونههای حیات روی زمین شناسایی شوند.
سلام چطورین
عجب بحثای خوبی کردینا از نصف به اینور و خوندم !
خیلی چیزا الان تو ذهنم هست حالا سعی میکنم دونه دونشو اینجا بگم
اول اینکه گفته بودین انیشتن گفتش" قبل از اینکه تمدن ما بوجود بیاد بیگانگان بودن روی زمین!!!"
من گشتم تو نت دیدم راست میـــــــگه این بشر!!!
دوست عزیز! به پیر ... به پیغمبر... اصلا به همون امام صادق(!) قسم اینجا تالار قرآن و حدیث نیست!نقل قول:
چون خوندم دانشمندای اون موقع از امام صادق پرسیده بودن،" چرا خدا داشت آدم رو خلق میکرد همه فرشته ها ازش ایراد گرفتن و هی میگفتن باز دوباره برای چی هی انسان خلق میکنی؟!!!"
من نمیدونم تو مسائل فیزیک و نجوم هم این چیزا..... استغفرالله! آدم یه چیزی بگه بعدا پشیمون بشه!
هی میگن بحث مذهبی نکنید!