چرا کمبود بودجه دارم من بستگی داره شبانه چقدر بده :n28:نقل قول:
یکی بگه من چیکار کنم
Printable View
چرا کمبود بودجه دارم من بستگی داره شبانه چقدر بده :n28:نقل قول:
یکی بگه من چیکار کنم
ممنون از پاسختون.حتما این موردو تست میکنم جوابشو همینجا میذارم تا دوستانی که مثل من این مشکلو دارن مشکلشون حل بشه.کانکشن idm من روی 8 هستش.اگه تبلیغ نباشه از سایت مدیا وارز دانلود میکنم روی 32 میذارم ببینم چی مشه.یا علینقل قول:
اول اینکه شما توی روز چقدر مصرف میکنی؟ یعنی در ماه چه حجمی رو نیاز داری باز دانلود شبانه؟ به نظر من بهترین کار این اگه حجم روزانه زیاد مصرف میشه سرویس 512 30گیگ رو بگیرید، اگه نه هم سرویس 2مگ 2گیگ رو، ولی در کل بنظرم 512 30گیگ خیلی بهتر هست هم سرعت و هم کیفیت! البته همونطور که همه میدونین بستگی داره پارس مرکز شما چطوری سرویس بدهنقل قول:
محدود هم نمیکنه، فقط اگه شما سرویس نامحدود داشته باشی دچار محدودیت میشی، سرویس محدود، محدودیت نداره!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
داداشم من خودم هم 1مگ دارم 3 هفتس.یعنی قبل این 512 داشتم سرعتش از این 1 بیشتر بود.شاید 10 بار بهشون زنگ زدم یا از جواب دادن طفره رفتن یا بهونه آوردن.فقط 3 نفر جواب درست حسابی دادن که گفتن خطا اشکال داره تو اکثر مناطق.به زودی مشکل حل میشه...نقل قول:
از مودمت یه عکس بذار تا بگمنقل قول:
پس میتونی 512 بگیری :دینقل قول:
============================
با سرور های آمریکایی خیلی ناجور تایم اوت دارم :n15:
دوستان ترافیک شبانه در دوره Little More رایگانه؟ یا بعد حساب میشه؟
خیر به هیچ وجه بعد از پایان دورتون و فعال کردن اون 3 روز تا شارژ قرارداد بعدی از شبانه استفاده نکنید که کنتور میندازه و در قرارداد بعدی ازتون کم میشهنقل قول:
هر چی گشتم فقط همین تنظیمات رو پیدا کردم...نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خط شما 2مگ بسته شده دوست عزیزنقل قول:
گویا یک قطعی کلی بین ساعت 4.55 تا 5.25 داشتیم
هر کی بیدار نبود تا دوباره راه بندازه اینترتشو Game Over شد و به غول اخرش که ساعت 7 باشه نرسید :n08: