سلام دو روز از اشتراک کم کردن دلیلش چی هست چند نفر دیگه هم پرسیدم به همین صورت آیا شما هم:n34:
Printable View
سلام دو روز از اشتراک کم کردن دلیلش چی هست چند نفر دیگه هم پرسیدم به همین صورت آیا شما هم:n34:
سلامنقل قول:
همچنان بر سر حرفم هستم که 2 نفر بیشتر شکایت نمیکنند و دلیلش هم کاملن واضحه ... همین ها میشه تفاوت ما با اروپا غربی و امریکا شمالی
یاد یه ضرب المثل افتادم: آقا کی داده کی گرفته!
40 تومن اینترنت نامحدود با سرعت 10 کیلو
خوش و موفق باشید
این متن رو همین الان یه هویی نوشتم
هرجاش اشکال داشت خودتون میتونین عوض کنین، اگر هر کدوم از این مشکلات رو ندارین میتونین اون قسمت رو پاک کنین...
باسمه تعالی
مسئول محترم بررسی شکایات سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
با سلام
احتراما به استحضار می رساند اینجانب ................ با شماره تلفن ................... مشترک اینترنت ADSL مخابرات استان خوزستان / شهرستان ........ در خصوص قطعی های مکرر، کاهش و پرش مداوم Snr، کیفیت پایین پینگ ( Time Out بالا )، تبعیض در ارائه اینترنت به افراد مختلف ( برای مثال اینترنت 2048 مگابیت خریداری شده توسط برخی افراد معدود بالای 10240 مگابیت سرعت دارد که با اصول اخلاقی و اسلامی تداخل بسیاری دارد و می تواند باعث خروج بیش از پیش مشتریان اینترنت از این شرکت شود )، عدم پاسخگویی و رفع مشکل مناسب پرسنل مرکز 2020، تهیه زیرساخت ip های بی کیفیت از شرکت های نامعتبر اینترنتی کشور و علی الخصوص تفاوت قیمت سرویس های اینترنت با دیگر استانهای کشور از جمله استان تهران خواهان تذکر جدی به مسئولین ذیربط استان خوزستان بوده و نیازمند اینترنتی هم سطح با استان های دیگر - و نه کیفیت بیشتر نسبت به آنها - چه از نظر قیمت و چه از نظر حجم و ... می باشم.
همانطور که مستحضرید در همین هفته، مخابرات استان خوزستان طرح تعرفه نامحدود خود را ارائه کرد ولی افرادی مثل ما توان خرید آن را ندارند! چرا؟ به جرم اینکه در "خوزستان" زندگی می کنند و قیمت اینترنت اختصاص یافته به ما، باید چندین برابر استان های دیگر - به خصوص تهران - باشد.
برای نمونه می توان مثال زد که اینترنت یک ماهه 1 مگابیت در استان تهران 418.300 ریال بوده که همین اینترنت - با کیفیت بسیار کمتر - در استان خوزستان 1.471.500 ریال - چیزی در حدود 3 برابر - می باشد.
در پایان خواهشمندیم با یک تصمیم انقلابی، مردم رنج دیده خوزستان را - که سالهاست مورد بی مهری قرار گرفته اند - از ظلمی دوباره رهانیده و ثابت فرمائید که "ایران فقط تــهــران نیست"!
با تشکر فراوان
نام و نام خانوادگی
تاریخ
دوستان پیج اینستاگرام رهنمای فردا چند نفری اومدن کلا از همه چیز راضی هستند خداییش اینا چه جوری فکر میکنن اصلا چیزی حالیشون هست خودتون هم در این پیج میتونید ببینید
khozadsl
حرف شما صحیحه. اما چند وقت پیش که اینترنت بشدت قطع و وصل شد یکی از کاربران از طریق 195 از شرکت راهنمای فردا شکایت کرده بود و نتیجه گرفت. علاوه بر رفع مشکل رینج آی پی این کاربر، بهش 4 گیگ ترافیک رایگان هدیه هم دادن. 100 نفر که پاپیچ مخابرات بشه به خودشون میان.نقل قول:
نقل قول:
سلام
این میشه اجرای قانون
حالا فکر کنید 1000تا شکایت به 195 برسه... اونوقته که 195 گوش مخابرات خوزستان رو میپیچونه و دیگه مخابرات نمیمونه منتظر که ببینه کی شکایت میکنه و بعد بهش ترافیک رایگان بده.... برعکس مخابرات دیگه زیرآبی نمیره و هوای همه کاربرها رو خاهد داشت
البته اگر کسی شکایت کنه
اگر هم میخاد اینترنت نامحدود رو برداره... خب برداره به درک ... بهتر از اینه که احمق فرضمون کنه و با هزینه بالا سرعت پایین بده
واقعن نمیدونم چرا هیچکسی شکایت نمیکنه ... نمیدونم شاید هم من اشتباه میکنم و همه راضی هستند!!!!!!!
موفق باشید
منم شکایتم رو در خصوص قیمت ثبت کردم، قبلا که بخاطر برداشته شدن سرویس نامحدود شکایت کردم شکایتم رو رد کردن
دوستان دیگه شما هم شکایت تنظیم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی که سرویس 2 مگ رو داره..این که پرتش رو 2 مگ بسته شده باشه یا 10 مگ فرقی تو سرعت دانلودش داره؟!(با فرض نرمال بودن snr در هر دو حالت)
آره چون از اکانتینگ سرعت رو بالاتر میبندن، دو مگ رو فکر میکنم حدود 5 مگ میذارن و اگه داون استریمت 2 مگ باشه بیشتر 2 نمیگیری، البته شبانه که نصف سرعت اصلیت میاد خیلی وقته دانلود نکردمنقل قول:
نامحدودا سرعت دانلودشون اسمیه؟