دوستان کسی خبر داره هنوز روی لینک دانلود سریال شهرزاد پین 1 گیگ ترافیک هست یا خیر؟
Printable View
دوستان کسی خبر داره هنوز روی لینک دانلود سریال شهرزاد پین 1 گیگ ترافیک هست یا خیر؟
خیر متاسفانهنقل قول:
سلام سرویس صبحانه اسیاتک چه جوری یه نفر توضیح بده
من دارمنقل قول:
سرعت روزانه حدود ۶۰۰ تا ۱ مگ متغیره
ساعات رایگان به ۲۲۰ کیلو محدود میکنن که اگه ۱ ثانیه رایگانم از دست ندی و دانلود داشته باشی
از ۱۳۹۵ گیگ فقط میتونی ۱۰۹۵ گیگشو استفاده کنی
هر روز فوقش میتونی ۳ گیگ میتونی دانلود کنی
واسه کسایی که دانلود کم دارن خیلی به صرفه و عالیه
ولی پر دانلودا توصیه نمیکنم
سلام
داخل اینستاگرام با نت اسیاتک خیلی از عکسا برام لود نمیشه در صورتیکه اگه به نت ایرانسل وصل بشم همون عکسا سریع لود میشه. شما هم این مشکل را دارید؟؟ چجوری میشه این مشکل را برطرف کرد؟؟
متاسفانه در اسیاتک این مشکل زیاد رایج است. راهی جز استفاده از قندشکن ندارید.نقل قول:
تماس بگیریدنقل قول:
پیگیری نکردن شکایت کنید
- - - Updated - - -
تماس بگیریدنقل قول:
پیگیری نکردن شکایت کنید
سلام
سرویس چلچله 512 - چلچله نامحدود نقره ای ( با 5 گیگ هدیه سرعت بالا و تبادل حداقل 36 گیگ درماه) سرعتش چطوره؟ 5 گیگ سرعت بالا میانگین چقدره؟ این 36 گیگ سرعتش چقدر در میاد؟ بعد اینکه مصرف از این 36 گیگ زد بالاتر چقدر سرعت تغییر میکنه؟
سلامنقل قول:
بنده از این سرویسی که شما فرمودید استفاده نکردم ولی از تجربه چند سرویس دیگه میگم.
سرویس های نامحدود آسیا تک تعریفی ندارن. اگه حتما میخوایین نامحدود باشه یه سر به ISP های دیگه هم بزنین.
من الان سرویس ارت سه شاتل دارم 23 روزه که سرویس منو share کرده و انگار قرار نیست از این حالت خارجش کنن و گفته که باید یا تغییر سرویس بدم یا ارتقا به آرت بالاتر، برا همینه میخوام بیام سمت اسیاتکنقل قول: