دوستان جریان این درایو های هیتاچی که -- نشدن چیه؟
دوستان جریان این درایو های هیتاچی که -- نشدن چیه؟
ps3که دنگو فنگش بیشتره.الان بچه های پلی 3 دار هنوز نتونستن batman یا MW3 یا به عبارتی بازیهای جدیدو بازی کنن.باید منتظر هـکش باشن :20::5:نقل قول:
چیز خاصی نیستنقل قول:
یه سری از کنسول ها رو با درایو هیتاچی دادن بیرون ( فکر کنم ساخت LG باشه) که هکر ها حس و حال -- کردنشو رو نداشتن همین :27:
البته هیتاچی رو سری فت -- شده ولی سری اسلیم خبری از هکش نیست!
[/QUOTE]نقل قول:
داداش فک نکنم هارد اسلیم ارجینال بفروشن!من یه اسلیم 4 گیگ داشتم که یه هارد 160 گیگ لبتابی انداخته بودم روش و -- شده بود و فقط هم برای لایو مشکل ساز هست
قیمت هم من تای همون 160 گیگ رو فروختم 30 هزار تومن که راحت میشه هکش کرد(فرمت مخصوص9 و انداخت روی 360 اسلیم
میشه بیشتر درمورد اینکه هارد واسه اسلیم ه-ک میکنن توضیح بدی؟
منظور از بازی های LT 2 چیه؟
دوستان میشه دقیق تر توضیح بدین؟
من ال تی 2 رو دارم و بازی های mw3,rage, gears of war 3, batman و......... رو میاره اما بازی های جدید ترو نمیاره
مثل need for speed run,skyrimو.....
الان من باید چیکار کنم؟ :41::19::13::18:
Resident Evil Code Veronica رو کسی بازی کرده ؟
فقط نسخه ntsc هست ؟ میشه نسخه ntsc رو رو کنسول های رجیون PAL اجرا کرد ؟
اگه لینکیم برای دانلودش بدید چه بهتر !
داداش اگه xbox داری به هیچ وجه به فکر خریدن ps3 نباش.چون من الان ps3 خریدم.هیچ کدوم از بازی هایی که از 2 ماه پیش به بعد اومدن رو نمیتونم بازی کنم.به جز 2 تاش که اونم شانس اوردیم وگرنه رو هوا بودیم.بازی های جدید رو دارم روی pc بازی میکنم .خیر سرم رفتم کنسول خریدم.الان دارم میفروشمش که xbox بخرم.حالا چه 4 گیگ چه 250 گیگ.فقط میخوام از این قضیه ه-ک راحت بشم.داره رو اعصابم راه میره..نقل قول:
خلاصه به هیچ وجه به فکر خریدن ps3 نباشین که اشتباهه.
میشه بیشتر درمورد اینکه هارد واسه اسلیم ه-ک میکنن توضیح بدی؟[/QUOTE]
مثلا چه توضیحی؟
هارد لبتاب هست میخری با کابل ساتا ولش میکنی به پی سی و توسط یه برنامه که اسمشو یادم نیس فرمتش میکنی و بعد وصلش میکنی به 360 خیلی راحت(مثل زدن فلش به کامپیوتر)
اقا تو رو خدا یکی یاد ما بده چطوری این کنسول لعنتیمونو به اینترنت وصل کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کابل مودم رو وصل کردم به کنسول و اینترنت وصل نشد
کابل شبکه وصل کردم به ایکس باکس و کامپیوتر که ببینم کنسول به کامپیوتر وصل میشه یا نه...ولی بازم نشد...چکار کنم؟؟