جدیدا رنج 5.233.160 اضافه شده و نسبت به 5.233.22x پینگ فوق العاده پایینی دارن . پینگ گوگل با رنج جدید 110 هست درحالی که با رنج قدیم روی 330 بود !
Printable View
جدیدا رنج 5.233.160 اضافه شده و نسبت به 5.233.22x پینگ فوق العاده پایینی دارن . پینگ گوگل با رنج جدید 110 هست درحالی که با رنج قدیم روی 330 بود !
جدول مقایسه تعرفه های جدید اینترنت پرسرعت نامحدود مخابرات تهران و خوزستان سال 95
برگرفته شده از ali-abad.blog.ir
سرعت (کیلوبیت بر ثانیه)
تعرفه ماهانه مخابرات تهران (تومان) تعرفه ماهانه مخابرات خوزستان (تومان) ۱۲۸ ۱۱,۸۵۵ 27,250 ۲۵۶ ۱۴,۳۹۰ 43,600 ۵۱۲ ۲۳,۱۲۰ 86,110 ۱۰۲۴ (1 مگابیت) ۴۱,۸۳۰ 147,150 ۲۰۴۸ (2 مگابیت) ۷۴,۱۴۰ 221,270
نقل قول:
خیلی ظلمه
منم یه بار رفتم مخابرات شهرمون
بهش گفتم چرا تفاوت قیمت هست با بقیه استانها؟
میگه چون خوزستانی ها مصرف زیادی دارند!!!
مگه تو دانش اقتصاد اینطور نیست که هر جایی مصرف بالا باشه یعنی پر مصرف باشن،براش تخفیف قائل میشن؟
اگر خوزستانی ها پر مصرف باشن که باید براشون تخفیف بیشتری قائل باشند نه اینکه گرونتر بهشون بدن
ظاهرا اینجا هم مثل نفت و آب و گازمون حقمون خورده شده:n14:
این سرعت ایرانسل 4 جی برایه منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خر مغزمو گازگرفته برم نامحدود با این قیمت فضایی بگیرم ؟
با این سرعت ساهتی 19 گیگ میتونم دانلود کنم
اونم فقط با 500 تا تک تومنی
که یه ماهش میشه 15000 تومن
ماهی 570 گیگ !
خودتون قضاوت کنید :n08:
سرویس نامحدود و حجم های زمان دارش با این قیمت برای در کوزه خوبه
مخابرات به همین خیال باش کسی پول جای اینا بده واسه دانلود جایگزین های خیلی بهتری هست:n05:
ای پی ها جدید (سروش رسانه) اشغاله همش واسه من همین میاد همش قطعی داره و ظهر ها تا شب پکت لاست گسترش رایانه خیلی بهتر بود که دیگه نمیاد
ip های قبلی چی بودن؟!نقل قول:
ظلمنقل قول:
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
5.232 شروع میشد فکر کنم گسترشنقل قول:
از روی کنجکاوی و اینکه به بقیه هم وضعیت رو خبر بدم طرح 128 نامحدود رو فعال کردم سرعت حدود 10 کلیوبایت میزنه و سایت هارو هم به سختی باز میکنه ولی فکر کنم بشه باهاش یه 40 گیگ دان کرد اگر تمام ماه رو دانلود باشه.