بله همونطور که دوستومن گفتن اون بازی هارو باید پچ کنید برای اجرا با ال تی 1.9 به بالانقل قول:
منم همینو گفتم دیگه رفیق گفتم بعضیهاش مشکل تره.من خودم میتونم این کارو کنم تقریبا فقط خیلی دقت میخواد مخصوصا اون قسمت مته زدن و سوراخ کردننقل قول:
بله همونطور که دوستومن گفتن اون بازی هارو باید پچ کنید برای اجرا با ال تی 1.9 به بالانقل قول:
منم همینو گفتم دیگه رفیق گفتم بعضیهاش مشکل تره.من خودم میتونم این کارو کنم تقریبا فقط خیلی دقت میخواد مخصوصا اون قسمت مته زدن و سوراخ کردننقل قول:
میشه بگید چه کارایی لازمه که بن نشم؟؟؟و البته چطور به اینرنت متصل شم؟؟نقل قول:
الان که یکمی اوضاع لایو قاراشمیشه:31:نقل قول:
در کل باید از دیسک های استیلث پچ و با امنیت بالا استفاده کنید برا لایو
نقل قول:
یعنی الان ببریم توپ خونه اپدیت کنن درست مشه؟ بازی های جدیدو میاره؟[/QUOTE]
دوست من اگه به جزئیات راه حل توجه کنی لازمه این کار یه فلش دیسک و برنامه horizone و آپدیت مخصوص هر بازیست خودت به راحتی میتونی انجام بدی عزیز .. لازم نییت هزینه اضافی کنی . من فعلا این مشکل برنخوردم خودم تستش نکردم ولی از منبع موثق هست و مطمئنا کار میده
موفق باشی.
آموزش دوم (تو فروم همسایه نوشتم اون رو هم ببینید بدک نیست)
نقطه چین بازی سنتر هستکد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=43767&p=1717512&viewfull=1#post1717512
دوستان منتظر LT3 باشین ...... مشکل بازیهای AP2.5 حل شده توسط C4 اعلام شده که راه حل پیدا شده و یک سری تست هم زده و خوب توصیف کرده کارشو ولی گفته نیازمند زمان و تغییراتی خواهد بود، بنابراین باید منتظر ورژن جدیدی از برنامه های iXtreme LT+, Xbox Backup Creator, and abgx360 باشیم. ریلیز LT2 برای هیتاچی فت تغییری نمیکنه و تو زمان کوتاهی ریلیز میشه.
دوستان منتظر LT3 باشین
واسه خبرت منبع هم داری؟
کی میاد؟:20:
بله دوست من کل پست های بنده موثق هستنقل قول:
این منبع و نقل قول هیچ اشاره ای به زمان عرضه نشده !!
.محتوای مخفی: C4evaspeaks.com & Xecuter
آقا این LT رو از کجا بفهمیم چنده ؟
ــــــــــــــــــــــــ
یه چیز دیگه این که این XGD3 چیه ماجراش ؟
دوست من اگه به جزئیات راه حل توجه کنی لازمه این کار یه فلش دیسک و برنامه horizone و آپدیت مخصوص هر بازیست خودت به راحتی میتونی انجام بدی عزیز .. لازم نییت هزینه اضافی کنی . من فعلا این مشکل برنخوردم خودم تستش نکردم ولی از منبع موثق هست و مطمئنا کار میدهنقل قول:
موفق باشی
من که از خدامه ولی هر کاری کردم نشد :41:
با اجرای بازیهای جدید میتونی بفهمی ال تی 2 رو دستگاتهنقل قول:
این XGD3 هم یجورایی قفلی هست که رو بازیهای جدید هست و نیاز به ال تی 2 داره
تنها راهه ؟ یعنی فقط با اجرای بازیهای جدید میشه ؟نقل قول: