نقل قول:
من این مشکل وقتی خطم وصل شد داشتم . تا اون حدی که بعد از کلی پیگیری گفتن کاری از ما بر نمیاد اگه میخواید خطو جمع کنیم. اما یهو بعد از 2ماه پیگیری درست شد . احتمال زاید ایراد از مخابرات منطقته
Printable View
نقل قول:
من این مشکل وقتی خطم وصل شد داشتم . تا اون حدی که بعد از کلی پیگیری گفتن کاری از ما بر نمیاد اگه میخواید خطو جمع کنیم. اما یهو بعد از 2ماه پیگیری درست شد . احتمال زاید ایراد از مخابرات منطقته
این مشکل از سرور یاهو و پورت ssl هست که در ایران با محدودیت بسیار شدید مواجه هستنقل قول:
تک کانکشن بودن سرور یاهو هم یه علت دیگشه
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه این مشکل رو داریم نم زنگ زدم پیگیری کردم اما پرت و پلا جواب دادن تازه از بعد تماسم هم سرعتم رو نمیدونم چکار کردن که حسابی اومد پایین :n21:نقل قول:
سلام دوستان
چی کار کنم شبا سرعت دانلودم بالا بره؟
تو ساعات روز تا 1.5mb/s هم دانلود میکنه اما چه فایده نمیشه دانلود کرد 3گیگ سه سوت تمونم میشه
اما شبا 2 شب اول رو 74 بود دانلود دیشب رو 190 اینا اما خیلی کمه
چه کنم؟
کنترل سرعتهای شبانه رو خود پارس انلاین داره اینطوری نیست که شما بخواین سرعت 400 بخواین بعد مثلا با یه ریست درست بشه.البته میتونه برای شلوغی مرکز هم باشه.نقل قول:
خوب من سروسی 2mbps رو دارم حداقل باید 260 دانلود کنه مگه نه؟نقل قول:
من تو اردبیلم اینجا فک نکنم زیاد شلوغ باشه سرویساش
سلام دوستان بنده بعد از 6 ماه از مخابرات مهاجرت کردم برگشتم پارس آنلاین الان سروی 2 مگ 3 ماهه گرفتم سرعت دانلودم خیلی بالا پایین میشه چند لحظه روی 160 بعد میپره 210 بعد میره 300 دوباره میاد 60 دوباره میره 100 کلا تا اتمام دانلود همه ش در حال بالا پایین شدنه یه جورایی هم مطمئنم که سیم کشی خونه هیچ مشکلی نداره به نظرتون از چی میتونه باشه؟
خوزستان.
واسه منم از وقتی تجهیزات مخابرات منطقمون بروز رسانی کردن این مشکل زیاد شده که تو دانلود شبانه اعصاب واسه من نذاشته مثل این میمونه که حجم باقیمانده زیر 1 گیگ هی قطعو وصل میشه تا قبل از اون مشکلی نداشتمنقل قول:
تماس با پشتیبانی به نظز من دیوانگی محض چون نه تنها کارت درست نمیشه بلکه از قبل هم بدتر میشه
سرعت نت 2 مگ من که 4 مگ بسته شده.:n29:
در روز سرعت دانلود 400 کیلوبایت.
در ترافیک شب 160 کیلوبایت.
ببینم دوستان سرویس 128 سرعتش رو چند مگ میندن ؟ 2مگ یا 3 مگ ؟؟؟