خير - نتيجه منطقي شخصيه. حالا اين اختيار با خود ماست. شايد اوائل تب دانلود زياد باشه و هر چيزي رو دانلود كني ولي بعد به اين نتيجه مي رسي كه هر چيزي ارزش دانلود نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
خير - نتيجه منطقي شخصيه. حالا اين اختيار با خود ماست. شايد اوائل تب دانلود زياد باشه و هر چيزي رو دانلود كني ولي بعد به اين نتيجه مي رسي كه هر چيزي ارزش دانلود نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه میتونن ببینن تو چه سایتی میریم؟!!!نقل قول:
اونا اصلا اجازه ندارن لاگ های کاربرا رو چک کنن میشه ازشون شکایت کردنقل قول:
دوستان این قضیه چیه:::
یکی از دوستام اینترنتش قطع شده زنگ زده شاتل گفته رفتین تو سایتای سیاسی از طرف مخابرات 48 ساعت قطع کردن!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
ممنون
میخواستم بدونم دوستانی که اکو 128 دارن وقتی بخوان این شبکه ها رو ببینین کیفیت پخش در چه حدیه؟
کیفیتش پایین هست ولی میتونی ببینی چی میگذره...نقل قول:
امکان پذیر نیست.نقل قول:
وقتی شما از هر نوع ابزار رفع فیلتر استفاده می کنید عملا شما را از دید فایروال محدود کننده مخفی می کنه.
کاملا موافقمنقل قول:
منم چند بار همینارو گفتم
2000 تومان هم نیست و بازی هر دی وی دی 400 تومانه
تازه خیلی سریع تر و راحت تره
سرعت شب 16نقل قول:
واسه این کا حتما باید وی پی ان داشته باشی و اگه داون استریمت 2 مگ باشه می شهنقل قول:
تازه این کار کلی از شارژتو از بین می بره که اگه بری یه ----- بخری راحت تره
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
اصلا محاله بتونن همچین کاری کنننقل قول:
اینم لابد بهانه ی جدیده شاتله
شاید تعمیراتی چیزی داشتن یا شاید باز کشتی لنگر انداخته
اين حرف بي نقص و بي اشكاله اما از سه جهت قابل نقده:نقل قول:
اولا براي بسياري از ماها تهيه بعضي از چيزهايي كه از اينترنت ميگيري برامون از بيرون محاله:
مثلا خود من ويندوزهايي كه از اينترنت ميگيرم رو هيچ وقت نميتونم تو بازار پيدا كنم، چون اكثرشون قديمي اند و يا متاسفانه فيك و قلابي هستند (نسبت به اون چيزي كه رو كاورشون زده)
ويا مثال ديگر براي فيلمهاست. شما يك فيلم X264 BDrip رو ميتونيد حداكثر با يك گيگابايت حجم از اينترنت دانلود كرده و از تماشايش لذت ببريد اما اگر بخواهيد از بيرون تهيه كنيد يا بايد سراغ آدمهاي دست فروش دم پياده رو برويد كه هرگز فيلم HD ندارند و يا DVD پرده اي رو بجاي نسخه اصلي جا ميزنند و يا زير نويس درست حسابي نداردو از همه بدتر مناسب شأن بسياري از ما نيست كه با اين افراد هم كلام شويم يا بايد برويد دوبي يك همچين چيزي پيدا كنيد و با قيمت وحشتناك تهيه كنيد!!
دوما براي خيلي از افرادي كه از لپتاپ استفاده ميكنند شايد نهايتا تا صبح 100 يا 200 تومان بدون يارانه (!!) بر مبناي هر كيلو وات برق آزاد 45 تومان پول مصرف برق بيايد كه اين چيزي محسوب نميشود وارزش استفاده از اينترنت را دارد.
سوما حرف درست شما نبايد باعث فراموش شدن كم فروشي و كم كاري شركت شاتل در ارائه سرويس صحيح و درست بر مبناي قرارداد منعقد شده بشود. يعني اين مساله باعث شود فراموش كنيم كه اگر ما بخواهيم ولو با مصرف برق، اينترنت رايگان شبانه داشته باشيم باز هم نميتوانيم چون اين شركت ما را محدود ميكند.
يا علي...
حرف شما کاملا درستهنقل قول:
منظور ما هم فقط چیزهایی بود که به راحتی تو بازار می شه تهیه کرد
اگه به فیلم یک گیگی قناعت کنیم که این همه مشکل پیش نمی اومد و شاتل همه رو محدود نمی کرد
الان فیلم با فرمت mkv کیفیتش با دی وی دی فرقی نداره اما حجمش یک دهم کمتره
اما بعضی ها حتما باید فیلم 8 گیگی نگاه کنن
بیشتر از همه هم بازی منظوره که از همه چی حجمش بیشتره و همه جا به وفور یافت می شه
به نظر من هم وقتی مانیتور و اسپیکر خاموشه برق زیادی مصرف نمی شه
مخصوصا تو ساعاتیه که قیمت برق نیمه بها حساب می شه
من که سیستم قدیمیم رو راه انداختم بعد هم مانیتور سویچ گرفتم دیگه مانیتور موس و کیبورد هم صرفه جویی شد ۱ شب به بعد هم کامپیوتر قدیمی رو روشن میکنم دانلود میکنه راحت شدم خداییش صداش در نمیاد:31: تازه مصرف کامپویتر اصلیم هم راحت ۲برابر کامپیوتر قدیمی بیده:31:
تو اینترنت بعضی چیزها هست که بیرون نمیشه گیر اورد یا باید پول الکی بدی مثلا نرم افزارهای جدید مثل پلیر ها که هرچی جدیدتر میاد بهتر میشن
من که فیکس ۳۲ کیلوبایت دانلود میکنم هرشب البته فایلهای دانلودم زیاد نیس