سرعت خیلی خیلی خرابه واقعا از سافت 98 بزور به 300 میرسه سرعت شبهای پیش من با یه مگ دانلود میکردم
لطفا شما هم گزارش کنید وضعیتو
Printable View
سرعت خیلی خیلی خرابه واقعا از سافت 98 بزور به 300 میرسه سرعت شبهای پیش من با یه مگ دانلود میکردم
لطفا شما هم گزارش کنید وضعیتو
کلا راس ساعت 2 میشه تا راس ساعت 7 سرعت دانلود روی 140 برای من تا 180 بعد
راس ساعت 7.2 میشه 400 سرعت دانلود!
2 مگ محدود پارس آنلاین
سرعت وبگردی من هم :n29::n24::n25:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل افت سرعت در طول روز (نه شبانه) رو همه دارند؟ من الان یک هفته است با 256 محدود سرعت دانلودم با IDM (که قبلا 300-400 بود) رسیده به 100 تا 120 و سرعت وبگردیم افتضاح شده. ISP من هم یه چیز دیگه است. برای همین میخواستم بیام پارس آنلاین. میخوام ببینم سراسریه یا مربوط به ISP منه...
دوباره زنگ بزن. گفتم که بعضی از این کسایی که تو پشتیبانی هستن مشکل دارن ظاهراً. یکی نیست به این بنده خدا حالی کنه که اگه قرار بوده همون سرعت 64 یا 128 کیلوبایت باشه دیگه چرا با بوق و کرنا سرویس رو ارتقا دادن روی 9 مگ. نمیدونم شاید واقعاً پارسآنلاین میخواد روی سرویسهای با سرعت پایین محدودیت اعمال کنه. اما با توجه به سرعتهایی که دوستان دیگه که حتی سرویسهای با سرعت کمتر از شما داشتن اینجا گذاشتن اونم تو ساعت رایگان، به نظر میآد این کارشون بگیر و نگیر داره. به هر حال مأیوس نشو. بازم زنگ بزن پشتیبانی. بعضیاشون آدمای خوبین.نقل قول:
اگه تازه فعال کردی عادی نیست ولینقل قول:
اول که 20 گیگ بود درواقع همون 10 گیگ بود الان که 10 گیگه فکر کنم دوروبر 5 گیگ واقعی هست
یه جمع بزن مصرفیاتو بعد زنگ بزن بگو ما اینقدر مصرف کردیم
اگه گفت سرعت واقعی نامحدود همینه ولی ما لطف کردیم هدیه دادیم بگو بیخود کردی هدیه دادی و ما صدتا مثه تورو میخریم و میفروشیم و ... (میتونی این یه تیکه رو نگی و یا طور دیگه ای بگی) :n02:
در ادامه بگو من بخاطر همون 10 گیگ نامحدود گرفتم
احتمالا یه دو گیگ دیگه بهت بدن که در واقع همون 1 گیگ واقعی هست
صددرصد تضمینی
سلام دوستان
بعد از تموم شدن ترافیکم , اینترنت تقریبا هر 10 ثانیه یک بار قطع میشه و البته دیگه صفحه ی تمدید اشتراک نمیاد و راحت میتونم به تمام نت دسترسی داشته باشم!
چند بار هم زنگ زدم یکی میگفت پینگ بگیر و dns رو تنظیم کرد:| , یکی هم گیر داده بود به نویز(تقریبا برطرفش کردم)
اما چند دقیقه پیش زنگ زدم گفتن که اسلات و پورت مودم مشکل داره و باید برم نمایندگی!
میخواستم بدونم این مشکل تا حالا براتون پیش اومده و یا میدونید مشکل از کجاست
ممنون
مودم شما 20 ثاینه ریست نکه شود توجه باشید دکمه ریست فشار تا 20 ثایته دکمه را بیرون نباشید تا بعد از 20 ثاینه دکمه را بیرون شود بعد افدام خاموش کن دوباره روشن شود 192.168.1.1 وارد شود به تنظیم محددا درسته می شودنقل قول:
سلام :n01:نقل قول:
تو این دی ماه خیلی کار زیاد بود کلی درس امتحانات من زدم رو این سرویس کلا ببینم چطور
واقعا حالم بهم زد تو هر ثانیه تغییر سرعت میده یه بار 260 یه بار 130 یه بار 40 .... 20..... 5.....1- :n02:
کلا زیاد کار با نت ندارم یه مدتی فقط گاهی فیلم سریال نرم افزاری .... بگیرم
512 10 گیگ خوب بگیرم ؟
این داستان لینک رفتن و دیر اومدن بیچاره کرده مارو … هر روز دارم پیگیری میکنم ولی هنوز راه حلی پیدا نکردیم! کیا مثل این مشکل رو دارن؟
را به را DC …
وضع دانلود اتچمنت ایمیل . اونقد با دانلود 9 مگ حواس همه پرت شده که دیگه این چیزارو کسی به فکر نیست !