[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نمیدونم مشکل کجاست!
سرعت دانلودم در ترافیک شبانه در دانلود منیجر با 32 تا کانکشن فول می رود به 140 تا 170
اما در مرورگر به 12 حالا چرا؟ برای شما سرعت دانلود در مرورگرتون به صورت تک فایل رو چند است؟
pptp به بیرون از کشور بازه روی پارس آنلاین؟
سرعتش چطوره؟
خیر فقط برای داخل ایراننقل قول:
دوستان باتجربه!!
پاس آنلاین با نرم افزارهای چیزشکن مشکل داره؟
من دیروز خطم راه افتاده، امروز که برنامه c p r o x y را اجرا کردم، اجرا میشد اما به جای صفحه مورد نظر صفحه پیوندها را نمایش میده!
همین کامپیوتر رو وقتی به یک خط adsl از یک شرکت دیگه وصل کردم مشکلی نداشت.
شما هم این مشکل را با پارس آنلاین دارید؟
پارس دیگه:n10:
نه فیل تر نیست. ولی دسترسی از طریق اون خیلی کند و با مشکل انجام میشه. بله یکی از مشکلات همینه. وقتی این پروتکل رو محدود میکنن، دسترسی به سایتهای بانکها هم بعضاً دچار مشکل میشه. حداقل باید یکی دو بار صفحه رو رفرش کنی.نقل قول:
امروز زنگ زدم به پارس آنلاین و جریانو گفتم میگه شما سرعت دانلودت تو سرویس 512 باید 64 باشه این 450 سرعت که داشتی خیلی زیاده و پارس آنلاین بهتون لطف داشتهنقل قول:
که همچین سرعت دانلودی داری رو خط 9 مگ :n03: و برای اینترنت هم که حدود سه هفته ای میشه همه درگیرشن و چندباری لینک میره و دیر میاد جواب پرت داد
از بعد پایان تماس سرعت دانلودم در ساعات غیر رایگان از 450 رسیده به حداکثر 120 :n21::n28:
من 128 نامحدود دارم
سرعت دانلود به زور به 15 میرسه
خب مگه قرار نیست تا 10 گیگ سرعت بالا باشه
چرا اینجوریه ؟
برا همه اینطوره یا این یکی غیر عادیه
من دیروز فعالش کردم این سرویس رو
کسی 2 مگ محدود داره ؟توی ساعت رایگان با چند دانلود می کنه یه کله دانلود کنید چقدر دانلود می کنه؟