توی پنل وقنی میخوای خرید انجام بدی(حجم) یه گزینه توی همون صفحه هست زده استفاده از بن تخفیف تیکش رو بزن و فعال شد پین تخفیف رو وارد کننقل قول:
Printable View
توی پنل وقنی میخوای خرید انجام بدی(حجم) یه گزینه توی همون صفحه هست زده استفاده از بن تخفیف تیکش رو بزن و فعال شد پین تخفیف رو وارد کننقل قول:
دوباره شارژ شد تا غیب نشده سری استفاده کنید:n02:
پین با ارزش سه گیگ ترافیک (210 امتیاز)
کسی تجربه استفاده از سرویس صبحانه آسیاتکی رو نداره؟!
- - - Updated - - -
کسی تجربه استفاده از سرویس صبحانه آسیاتکی رو نداره؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجا برو و پینت رو بزن و اگه زده بود برای ثبت نام اولیه ، یعنی فقط هنگام ثبت نام اولیه میتونی ازش استفاده کنی! همچنین در بخش سوالات متداولش نوشته که"بن ها صرفا برای ثبت نام مشترکین جدید میباشد و جهت تمدید قابل استفاده نیستند. میتوانید پبن را به یکی ازدوستان خود جهت ثبت نام adsl آسیاتک بدهید. "
در مورد چگونگی استفاده از پین کد به این لینک برید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا تمام کسانی که گرفتن گفتن که سرعت تایم 6 تا 10 رو 2 مگ محدوده! سرعت روزانه هم که معمولا اگه تا 12 مگ خطت بکشه واست میبندن!نقل قول:
بدبختی اینجاست مارو هم محدود کردن من قبلا شبی 20 گیگ دانلود می کردم فقط از سایتای ایرانی الان داخل و خارج یکی شده سرعتش سرعت فیکس روی 350 هست ماله من به پشتیبانی هم زنگ میزنی توش می مونه نمی دونه چی بگه باید برم 195 شکایت کنم به خاطره تبلیغات دروغنقل قول:
بدبختی اینجاست مارو هم محدود کردن من قبلا شبی 20 گیگ دانلود می کردم فقط از سایتای ایرانی الان داخل و خارج یکی شده سرعتش سرعت فیکس روی 350 هست ماله من به پشتیبانی هم زنگ میزنی توش می مونه نمی دونه چی بگه باید برم 195 شکایت کنم به خاطره تبلیغات دروغ
دوباره time out قفلی برگشت
دوست عزیز یعنی شما الان سرویس صبحانه آسیاتکی داری؟ سرویس داخلی رو هم محدود کردن؟ من بدبختانه رزو کردم ولی باز خوبیش اینه که انگار پول ترافیک روزانه دادی چند روز استفاده میکنم دوباره شهاب استفاده میکنم تا سرعت دانلود از سایتهای داخلی ام مثل الان 1 مگابایت بشه آیا سرعت روزانه اش هم روی 350 قفل شده؟ اگه اینجوری باشه اصلا خوب نیستنقل قول:
شما تو روز سرعتت محدوده شده یا فقط شب؟؟؟ اگه فقط شب باشه که طبیعیه چون خودشون گفتن که سرعت درون شبکه نامحدود مختص ساعات غیر رایگان هست و شرکت در قبال سرعت شبانه مسئولیتی نداره و میتوونه تا 1/8 سرعت رو کاهش بده (مسخرست والا)نقل قول: