دمش گرم .حا لا حالا ها که نمیاد تازه اومده بود دهنمون سرویسه پس.متمعنی که راه دیگه ای نیست؟:41:نقل قول:
دمش گرم .حا لا حالا ها که نمیاد تازه اومده بود دهنمون سرویسه پس.متمعنی که راه دیگه ای نیست؟:41:نقل قول:
اخطار جدید در مورد آنلاین
از دیروز مایکروسافت اقدام به ریلیز آپدیت v2.0.14692.0 برای کنسولهایی که برای آپدیت پائیز 2011 ثبت نام کرده بودن کرده که کسانی هم که آپدیت پیشین v2.0.14686.0 (علی رقم اینکه فایل DAE.bin کنسول تغییر کرده بود) روی سیستم داشتن و میتونستن بازی های ap2.5/XGD3 رو بازی کنند بعد از نصب آپدیت 14692 این چالش افزوده شده فعال میشه و بازی کردن بازی های AP2.5/XGD3 حتی بازیهایی که چ شده باشند با LT2 باعث فلگ شدن و بلوکه شدن بازی های میشه.(کاملا توسط تیم C4 تایید شده)
تمام دوستانی که آپدیت رسمی 13604 و همچنین آپدیت پیش نمایش 14692 دارند به هیچ عنوان بازی های کپی AP2.5/XGD3 رو آنلاین بازی نکنند.
نکته دیگه ای که باید حتما مورد توجه قرار بگیره اینکه این آپدیتی که این چند روز اخیر باعث تغییر در فایل DAE.bin میشه بصورت نامحسوس تغییر میکنه یعنی اینکه با وصل شدن به لایو بدون اینکه پیغامی برای آپدیت سیستم ظاهر بشه بصورت کاملا مخفیانه از دید کاربر انجام میشه. و خبر دیگه راجع به این موضوع اینه که فایل DAE.bin برای هر کنسول بصورت منحصر بفرد هست و حاوی اطلاعات شناسایی کنسول خواهد بود .
نتیجه اینکه کسانی آپدیت داشبورد 13604 و 14686 دارند به هیچ عنوان به لایو وصل نشن تا اطلاعات کامل تری راجع به این ضدحال مایکروسافت منتشر بشه.
نقل از c4evaspeaks.com
داداش فریمور ال تی 2 رو که با اجرا کردن بازی های از گیرز 3 به اونور میشه فهمید ولی ورژن داشبورد رو از تو خود دشبورد میشه فهمیدنقل قول:
داداش یه سریال نامبر تو داشبورد قسمت سیستم اینفو هست اونو بزن امتحان کننقل قول:
خوب الان گروه c4 نگفته که داره روی این موضوع کار میکنه؟
ایشالا این هفته برم بگیرم اگر شانس بیارم دوباره بالا نره ....:21:نقل قول:
دوستان می دونید این xbox 720 کی میاد؟؟
اوه مایکرو کولاک کرده :دی
من دیشب وصل شدم و فقط FIFA 12بازی کردم . الان مشکلی که نداره ؟
دوست من این خبر از 2 جهت مطرح شده بیشتر روی آنلاین دیسکهای AP2.5/XGD3 بحث شده و همینطور آپدیت و تغییر نامحسوس Dae.bin درصورت اتصال به لایو .نقل قول:
چون فیفا نه جز بازیهای AP2.5 , XGD3 نیست امیدوارم فلگ نشده باشی دوست عزیز. :20:
به به تاپیک 360 دلم واسش تنگ شده بود:31:
از وقتی نیومدم 800 صفحه میگذره
اقا قضیه این xbox10 چیه؟ میگن مایکرو معرفی کرده
manoto tv داشت در بارش تو manoto+ حرف میزد
داذاش lt2 دارم گیرز 3 هم اجرا میشهنقل قول:
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
اقا حالا کسایی مثل من که نمی دونستن انلاین شدن نمیتونن کاری کنن؟نقل قول: