سلام مجتبی جان من جمعه میرم با نمره 4 کچل کنم :n28:نقل قول:
Printable View
سلام مجتبی جان من جمعه میرم با نمره 4 کچل کنم :n28:نقل قول:
تو عجب شیر برا مو به ما زیاد گیر میدادن ! باید با 2 بزنی ! (البته بستگی به پر پشت بودن موها هم داره :دی) اونائی هم که نزده بودن بردن همونجا زدن با شرایط بسیار بهداشتی !! :دینقل قول:
سلام دوستایی که 2 اسفند اعزامین کچل کردین؟؟؟من ظهری رفتم آرایشگاه.با نمره4 زد:n28::n28::n02: شبیه سیب زمینی شدم:n14::n02:
ازین به بعد حداقل با 8 میگم بزنه بابا رسمی کچل شدم که:n27::n28:
تو یگان باید با چه نمره ای بزنیم؟کسی میدونه؟
تو یگان هم بسته به درجست ! مثلا به ما که افسر بودیم میگفتن بالاش 16نهایت اما بغلاش نهایت 8 اینا ! گروهبانها هم بالاش 8 بغلا 4 ! و سرباز صفرها هم که موها هم صفر !
سلام داداش.آره برو:n02: تا حالا اینقد آدم مسخرم نکرده بود:n14::n02: حالا کچل میکنی میبینی:n09:نقل قول:
اى اونايى ک کچل کردين
اى اونايى که ساک رو بستين
ميگن شب اول اشک خيليا در اومده
ضجه بززززززززن....:-D
یاشا داداش:n12:نقل قول:
خیلی زشت میشه آدم بابا.تو خونه هم با کلاه میگردم:n02::n28:
تو آموزشی چکار راحتی هست که بهمون محول کنن دیگه زیاد کاریمون نداشته باشن؟مسئول توزیع غذایی چیزی..؟:n24:
احتمالا نامه موافقت با تمدیدم شنبه یا یکشنبه میاد. یکی در روز دیر رفتن مسأله دار نیست؟
دوستان روز اول با چه لباسی میرین ؟
میشه کلاه سرتون بزارید تو راه کچلی تون معلوم نباشه ؟
من اینقد درمورد آموزشی تحقیق و پرس و جو کردم که همه کارایی که میکنن جلو چشمه:n09:نقل قول:
سعی میکنم خودمو آماده کنم واسه هر شرایطی:n28:
توهم انرژی مثبت بده داداش:n32::n24:
سلام داداش..من که حتما کلاه میزارم:n26:مگه میشه بی کلاه رفت بیرون؟انگار مثلا بگی با شرت بریم بیرون :n02: تا این حد یعنی:n02:نقل قول:
سلام تو برگه من زده 7 صب اونجا باشم :| چجوریاست؟ بلاخره کی بریمنقل قول:
دوستانی که اطلاع دارن اونجا روز اول ولمون میکنن یا نگه میدارن خیلی مهمه برام ممنون...