سرعت خراب شده امشب
Printable View
سرعت خراب شده امشب
سلام دوستان
من حدود 6 7 ماه بود که سرویس 128 نامحدود میگرفتمو راضی بودم اما شرکت که خودتون در جریانین چی کار کرد با نامحدوداش که اصلا ارزش نداره دیگه نامحدئدش
دیروز با اینکه 8 روز از مدت ناتمحدودم مونده بود سرویس 2mbps رو من گرفتم
دیشب گذاشتم رو دانلود ساعت 2 تا 3 با سرعت 500 دانلود کرده ساعته 3 تا 4 رو با 350 بقیه ساعتا رو با 60 70 دانلود کرده چرا اینجوریه ؟کلا 3.3gb دانلود کرده دیشب کم نیست؟
اینم تست سرویسم که اللان گرفتمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی کنین که بتونم دانلودو شبا به 8 گیگ برسونم
بعد از مدتها که دانلود شبانه نداشتم دیشب گذاشتم یه ویندوز 8.1 از سافت گذر بگیرم اما کلا 1300 مگ دانلود شد اونم تا ساعت 7:11. 100 مگ از 155 تا 2 و 180 مگ هم از 7 تا 7:11 دقیقه یعنی توی 5 ساعت رایگان شده 1000 مگ که اگر حداقل دانلودم 512 باشه باید 1150 مگ دانلود می کردم
512 محدود مرکز بعثت تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب پارس مشکل داشت
الان سرعت دانلودم با 128 نامحدود که دیشب فعالش کردم از 20 بیشتر نمیره
مگه نمیگن تا 10گیگ سرعتش بالاست .پس کووو ؟؟
اما من زنگ زدم گفتم شهرستان ها هم شاملِ این طرح میشن یا نه؟نقل قول:
بعضی هاشون گفتن آره بعضی ها گفتن نه . . .
حالا دوباره بررسی می کنم ببینم چی میشه.
سلام دوستان،
من الان از یه ISP دیگه، اینترنت 256 با ترافیک 10 گیگ دارم ولی الان یک هفته است که سرعت و پینگش متناوبه. یعنی بعضی وقتها روی IDM تا 400 بهم دانلود میده ولی بعضی وقتها به زور به 100 میرسه. نمونه پینگ همین الانم رو هم میذارم براتون:
محتوای مخفی: پینگ
چند ISP رو توی این چند روز بررسی کردم ولی بنظرم پارس آنلاین مناسب به نظر میاد.
میخوام بدونم کسانیکه الان از پارس آنلاین گرفتند، از سرویس، پینگ، سرعت، عدم قطعی در شرایط مختلف (روز، شب، ایام تعطیل) راضی هستند یا نه؟
آیا با سیستم های چیز p ان مشکلی داره یا نه؟ هم بخاطر آواست و هم بخاطر آیتونز مجبورم همیشه اون رو فعال بذارم تا تحریم ها رو دور بزنم و آی پی آمریکا داشته باشم.
و اگه من 512 با ترافیک 10 گیگ در ماه بگیرم سرعت دانلود و پینگ چقدر میده؟ البته تاپیک Speedtest رو دیدم ولی اکثرا معلوم نیست مال چه شهر و منطقه ایه. من غرب تهران - مرکز تلفن سعادتمند - هستم.
ممنون
اینترنت دو مگ رو حداکثر میشه بگیم خطمون رو روی چه پهنای باندی ببندن؟
9Mb mibandandنقل قول: